Bog & idéUlrik Lange

Bøger skrevet af Ulrik Lange

Læs mere om Ulrik Lange
2 produkter
2 produkter
Førstehjælp til den nye leder
Førstehjælp til den nye lederUlrik Lange
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Førstehjælp til den nye leder
Førstehjælp til den nye leder
Førstehjælp til den nye lederUlrik Lange
79,95 DKK
EBOG
(0)
Førstehjælp til den nye leder

Mere om Ulrik Lange

Ulrik Lange har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Langes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "1700-tallet" udgivet af Politiken - "Tre vilde år" udgivet af Gyldendal - "Den afmægtige" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Grov Konfækt" udgivet af Gyldendal - "Struensee" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Struensee" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Struensee" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Struensee" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det lange lys" udgivet af U Press - "Den afmægtige" udgivet af Jyllands-Posten - "Fra oplysningstid til europæisk integration" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Det sorteste hjerte" udgivet af Politikens Forlag - "Tyven" udgivet af Politikens Forlag - "Førstehjælp til den nye leder" i serien "Førstehjælpsbøger" udgivet af Gyldendal Business - "Den afmægtige" udgivet af Jyllland-Postens Forlag - "Tyven" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Tyven" udgivet af Gyldendal - "Nattens gerninger" udgivet af Gad - "Det sorteste hjerte" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Hundemordet i Vimmelskaftet" udgivet af Jyllands-Posten - "Det sorteste hjerte" udgivet af Politikens Forlag - "Den afmægtige" udgivet af Jyllands-Posten - "Førstehjælp til den nye leder" i serien "Førstehjælpsbøger" udgivet af Gyldendal Business - "Fra oplysningstid til imperialisme (Fås i nye udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Hundemordet i Vimmelskaftet" udgivet af Jyllands-Posten - "Tyven - Den utrolige historie om manden, der stjal guldhornene" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Ulrik Langes bøger

Du kan bestille 26 bøger af Ulrik Lange her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Ulrik Lange bøger i flere formater. Ulrik Lange bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulrik Langes "1700-tallet"

Hos Bog & idé er "1700-tallet" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Politiken, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ulrik Lange "Tre vilde år"

Det er muligt at købe Ulrik Langes "Tre vilde år" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Lange