Bog & idéUnica Zürn

Bøger skrevet af Unica Zürn

Læs mere om Unica Zürn
3 produkter
3 produkter
Mørkt forår
Mørkt forårUnica Zürn
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Mørkt forår
Mørkt forår
Mørkt forårUnica Zürn
59,95 DKK
EBOG
(5)
Mørkt forår
Jerikos trompeter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jerikos trompeterUnica Zürn
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Jerikos trompeter

Mere om Unica Zürn

Der er flere forskellige bøger af Unica Zürn til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Zürn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mørkt forår" udgivet af Forlaget Sidste Århundrede - "Manden i jasminen" i serien "Babel" udgivet af Forlaget Basilisk - "Mørkt forår" udgivet af Forlaget Sidste Århundrede

Bøger skrevet af Unica Zürn

Du kan købe tre bøger af Unica Zürn her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Unica Zürn kommer i udvalgte formater. Zürns bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mørkt forår" af Unica Zürn

Det er muligt at købe Unica Zürns "Mørkt forår" som ebog. Med "Mørkt forår" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Sidste Århundrede.

"Manden i jasminen" af Unica Zürn

Hos Bog & idé er "Manden i jasminen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Babel". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Unica Zürn