Bog & idéVerner Brink

Bøger skrevet af Verner Brink

Læs mere om Verner Brink
2 produkter
2 produkter
Landbrugets udvikling
Landbrugets udviklingVerner Brink
199,95 DKK
Paperback
(0)
Landbrugets udvikling
En bondedrengs udflugter, følelser og fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
En bondedrengs udflugter, følelser og fortællingerVerner Brink
159,96 DKK
Paperback
(0)
En bondedrengs udflugter, følelser og fortællinger

Mere om Verner Brink

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Verner Brink. På listen nedenfor ser du de nyeste af Brinks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landbrugets udvikling" udgivet af Kahrius - "En bondedrengs udflugter, følelser og fortællinger" i serien "MinEgenBog.dk" udgivet af Kahrius

Bøger af Verner Brink

Du kan købe to bøger af Verner Brink her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Brink som paperback. Brinks bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Kahrius.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Verner Brinks "Landbrugets udvikling"

Det er muligt at købe Verner Brinks "Landbrugets udvikling" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kahrius.

Verner Brink "En bondedrengs udflugter, følelser og fortællinger"

"En bondedrengs udflugter, følelser og fortællinger" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Brinks serie "MinEgenBog.dk". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kahrius.
Detaljer
Fulde navn:
Verner Brink