Bog & idéVibeke Lehmann Nielsen

Bøger skrevet af Vibeke Lehmann Nielsen

Læs mere om Vibeke Lehmann Nielsen
4 produkter
4 produkter
Implementering af politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Implementering af politikVibeke Lehmann Nielsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Implementering af politik
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor
Køn og ulighed i samværssager
BOEGERTILSTAERKPRIS
Køn og ulighed i samværssagerMette Bisgaard
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Køn og ulighed i samværssager

Mere om Vibeke Lehmann Nielsen

Hvis du søger en bog fra Vibeke Lehmann Nielsen, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Køn og ulighed i samværssager" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Effekten af kommunernes forebyggende foranstaltninger for unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Offentlig forvaltning " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Implementering af politik" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Implementering af politik" i serien "Offentlig forvaltning i Danmark¤Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kommunale patologier" udgivet af HansReitzels

Bøger af Vibeke Lehmann Nielsen

Du kan bestille ti bøger af Vibeke Lehmann Nielsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Nielsens bøger fås i flere forskellige formater. Vibeke Lehmann Nielsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Køn og ulighed i samværssager" af Vibeke Lehmann Nielsen

Hos Bog & idé er "Køn og ulighed i samværssager" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Vibeke Lehmann Nielsen "Effekten af kommunernes forebyggende foranstaltninger for unge"

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Lehmann Nielsen