Bog & idéVibeke Pilar Carstensen

Bøger skrevet af Vibeke Pilar Carstensen

Læs mere om Vibeke Pilar Carstensen
3 produkter
3 produkter
Hårdage
HårdageVibeke Pilar Carstensen
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Hårdage
Jævn til hård vind
Jævn til hård vindVibeke Pilar Carstensen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Jævn til hård vind
Jævn til hård vind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jævn til hård vindVibeke Pilar Carstensen
88,95 DKK
Hardback
(0)
Jævn til hård vind

Mere om Vibeke Pilar Carstensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Vibeke Pilar Carstensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Carstensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hårdage" udgivet af Alias Forlag APS - "Jævn til hård vind" udgivet af Brændpunkt - "Alle mine ord" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det tager lidt tid at gå bort" udgivet af Alfa

Mere om Vibeke Pilar Carstensens bøger

Du kan finde fire bøger af Vibeke Pilar Carstensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Carstensens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Carstensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Pilar Carstensens "Hårdage"

Hos Bog & idé er "Hårdage" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alias Forlag APS.

"Jævn til hård vind" af Vibeke Pilar Carstensen

Hos Bog & idé er "Jævn til hård vind" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Pilar Carstensen