Bog & idéVirginia Henderson

Bøger skrevet af Virginia Henderson

Læs mere om Virginia Henderson
2 produkter
2 produkter
Sygeplejens grundlæggende principper
Sygeplejens grundlæggende principperVirginia A. Henderson
169,95 DKK
Indbundet
Sygeplejens grundlæggende principper
The Nature of Nursing
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Nature of NursingVirginia A. Henderson
216,95 DKK
Indbundet
The Nature of Nursing

Mere om Virginia Henderson

Der er mange bøger fra Virginia Henderson tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hendersons nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Virginia Hendersons bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Nature Of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "The Nature of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejens grundlæggende principper" udgivet af Gyldendal - "The Nature of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal

Bøger af Virginia Henderson

Der er fire tilgængelige udgivelser af Virginia Henderson hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Henderson som indbundet. Hendersons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Virginia Hendersons "The Nature Of Nursing"

"The Nature Of Nursing" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Hendersons serie "Sygeplejeteorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

"The Nature of Nursing" af Virginia Henderson

"The Nature of Nursing" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Hendersons serie "Sygeplejeteorier". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Virginia Henderson