Bog & idéWallace Stegner

Bøger skrevet af Wallace Stegner

Læs mere om Wallace Stegner
2 produkter
2 produkter
Den danske grevinde
STREAM
Den danske grevindeWallace Stegner
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Den danske grevinde
Den danske grevinde
Den danske grevindeWallace Stegner
139,95 DKK
EBOG
(1)
Den danske grevinde

Mere om Wallace Stegner

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Wallace Stegner. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Stegner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den danske grevinde" udgivet af Forlaget Bianco Luno - "Den danske grevinde" udgivet af Forlaget Bianco Luno - "Den danske grevinde" udgivet af Gyldendal

Wallace Stegners bøger

Du kan bestille tre bøger af Wallace Stegner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Stegners bøger fås i forskellige formater. Stegners bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Wallace Stegners "Den danske grevinde"

"Den danske grevinde" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den danske grevinde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Bianco Luno, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den danske grevinde" af Wallace Stegner

Hos Bog & idé er "Den danske grevinde" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den danske grevinde" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Forlaget Bianco Luno, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Wallace Stegner