Bog & idéWolfgang Kaes

Bøger skrevet af Wolfgang Kaes

Læs mere om Wolfgang Kaes
1 produkter
1 produkter
Das Gesetz der Gier
Das Gesetz der GierWolfgang Kaes
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Gesetz der Gier

Mere om Wolfgang Kaes

Der er bare én bog af Wolfgang Kaes tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Das Gesetz der Gier". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Das Gesetz der Gier" af Wolfgang Kaes

Det er muligt at købe Wolfgang Kaes' "Das Gesetz der Gier" som lydbog. Du kan derudover altid have "Das Gesetz der Gier" af Wolfgang Kaes med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kaes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Wolfgang Kaes