Bog & idéZara Zenia

Bøger skrevet af Zara Zenia

Læs mere om Zara Zenia
1 produkter
1 produkter
Alien Gladiator's Mate
STREAM
Alien Gladiator's MateZara Zenia
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Alien Gladiator's Mate

Mere om Zara Zenia

Du kan kun købe en enkelt bog af Zara Zenia her hos Bog & idé. Det er "Alien Gladiator's Mate". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Zara Zenias "Alien Gladiator's Mate"

Hos Bog & idé er "Alien Gladiator's Mate" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Alien Gladiator's Mate" af Zara Zenia med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Zara Zenia fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Zara Zenia