Skolestart efter klassetrin

Skolestart efter brand

ergobag

Se alt ergobag til skole >>

Satch

Se alt Satch til skole >>
Beckmann skoletilbehør

Beckmann

Se alt fra Beckmann >>

LEGO

Se alt LEGO til skole >>

Populære kategorier

Skoletilbehør

Skoletilbehør er en vigtig del af børnenes skolegang, og her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af alt hvad børnene skal bruge for at komme godt igennem skoledagen. Vi har et bredt sortiment af skoletasker, penalhuse, skriveartikler, lommeregnere og grafregnere. Udforsk de forskellige underkategorier af skoleting, og find lige de ting dig, eller dit barn, mangler.

For at være klar til enten skolestart eller studiestart er det nødvendigt med diverse skoleting. Behovet er meget forskelligt alt efter hvor henne man er i uddannelsessystemet. Heldigvis kan I finde skoletilbehør til alle aldre hos os i Bog & idé: Uanset om dit barn skal til at starte i børnehave eller folkeskole, eller om du selv skal til at starte på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse. Vi har lavet et overblik her på siden over relevant skoletilbehør. Ved at kigge igennem vores oversigt kan I derfor nemt finde alle de skoleting som skal bruges, samt inspiration til læring og leg i hjemmet for hele familien.

Skriveredskaber

På de fleste uddannelser skal man bruge adskillige skriveredskaber. Der kommer det lidt an på alder og præferencer, hvilket skrivetøj og skoletilbehør der egner sig bedst. Mange foretrækker de klassiske blyanter – dem finder du her, eller de lidt mere moderne stiftblyanter. Farveblyanter er også vigtige for kreativiteten – uanset om det er dit barn, der skal til at tegne sine fineste billeder, eller om du gerne vil have dine notater i alle regnbuens farver. Tuscher kan bruges på lignede måde som farveblyanter, og det kan være sjovt at blande tusserne og farveblyanterne i sine billeder eller noter. Det giver lidt ekstra touch til tegningerne og teksterne. Det populære brand Faber Castell har et stort udvalg af skriveartikler, som med sikkerhed vil skabe glæde blandt skolebørnene.

Andre foretrækker de stabile kuglepenne, som står skarpt på papiret. Der kan man blandt andet vælge imellem genopfyldningspenne og engangskuglepenne. En overstregningstusch kan bidrage til at få tingene til at stå endnu skarpere på papiret. Med overstregningspennen kan du highlighte alle de ting du gerne vil fremhæve i teksten, og her er det sjovt at bruge mange forskellige farver. Skriveredskaberne er en essentiel del af skoletilbehøret, så det er vigtigt at have de rigtige i skoletasken, så dit barn får en god skoledag.

Penalhuse

For at kunne holde styr på ens skriveredskaber, er det vigtigt at have et godt penalhus som rummer dit skrivetøj. Eventuelt vil du gerne have at dit penalhus også har plads til andre skoleting, som en lineal, saks, lim, blyantspidser og viskelæder. Tænk derfor over dit behov inden du vælger det rigtige penalhus til dig. Vi har penaler i adskillige størrelser og former, og dermed skulle de fleste kunne finde en som matcher deres krav og behov. Tag et kig på vores store udvalg af penalhuse her. Uanset om du har mange skriveredskaber og skoleting, eller du bare har et par blyanter, en kuglepen og en overstregningstusch, så finder du det helt rigtige penalhus hos Bog & idé.

Hjælp til organisering

Der findes mange skoleting og redskaber, som kan hjælpe med at få struktur på ens hverdag. Her er det utroligt godt med en god kalender for at kunne planlægge sine aktiviteter, og huske de vigtige fødselsdage. Find den kalender som matcher dit behov. Vi har kæmpekalendere, hvis man har en stor vægplads, samt andre vægkalendere i diverse størrelser. Mange foretrækker en familiekalender, og de findes i mange smarte designs. Det smarte ved en familiekalender er, muligheden for at nedskrive alle familiemedlemmernes aktiviteter. Det giver et godt overblik i en travl hverdag. Andre vil altid gerne have kalenderen tæt på sig, og der kan en spiralkalender være en god idé, da den kan tages med på farten. Her kan du også notere de skoletilbehør du står og mangler.

En notesbog er også et godt redskab for mange. Der kan du notere alle dine tanker ned, så de er samlet på et sted.

Når børnene går i folkeskolen, så er det vigtigt at bøgerne er godt beskyttet, da det er skolerne der udlåner bøgerne. Til dette formål har I brug for bogbind – det giver mulighed for at sætte et personligt præg på bogen således, at dit barn altid kan genkende sig egen bog. Ligeledes kan det være et hyggeligt fælles projekt at få bøgerne bundet ind, og så handler det selvfølgelig om at beskytte bøgerne bedst muligt. Du finder et varieret udvalg af bogbind her. Der findes også andre sjove skoleting, som dit barn kan ”pynte” bøgerne med, som f.eks. bogmærkater og beskyttelseshjørner.

Hobby og hjemmet

Efter en lang dag i skolen er det ofte hyggeligt at komme hjem, og bruge tid sammen med familien. Der findes mange aktiviteter som familien kan gøre sammen, og der kan man blandt andet vælge aktiviteter som involverer læring gennem leg. Det er oplagt at øve bogstaver og tal gennem leg, og vi har et udvalg af blandt andet læringsspil til det formål. Udover det har vi også mange aktivitetsbøger og malebøger til alle aldre. Måske trænger I til en hyggeaften med modellervoks hvor kreativiteten slipper løs? Det kan også være sjovt at lege med centicubes som kan øve børnenes matematikforståelse allerede fra 6 år. Kort sagt finder du et hav af forskellige skoleting og hobbyvarer, som kan gøre hverdagen sjovere og nemmere i en travl børnefamilie.

Tasker til skole

En god skoletaske er en vigtig del af skoletiden. Vi har et stort udvalg af lækre skoletasker og rygsække til både børn og voksne. Find skoletasker fra de kendte mærker som LEGO, Beckmann, Satch og ergobag. Børn har forskellige behov, når det kommer til skoletasker, og derfor finder du et stort sortiment at forskellige skoletasker i forskellige størrelser. Tag et kig på vores store udvalg af skoletasker og find den helt rigtige til dit barn. Det er vigtigt at skoletasken kan rumme alt dit barns skoletilbehør, så sørg for at finde den taske som bedst matcher dit barns behov, alder, højde og selvfølgelig personlige præference.

Kan børnene regne den ud?

Der er opstået et stigende behov for en lommeregner i de danske skoler, og til det formål har vi et udvalg af lommeregnere. Så uanset om dit barn går i folkeskolen eller på en videregående uddannelse, så finder du en lommeregner der passer til deres behov.

Kort sagt finder du alt hvad hjertet kan begære inden for skoletilbehør hos Bog & idé.