Skolestart efter klassetrin

Børnehave

Find alt til børnehavetiden her

Se mere
prismatch begynder

Begynder

Find skoletasker og tilbehør til 0.-1. klassetrin

Se mere
prismatch Indskolingen

Indskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 2.-4. klassetrin

Se mere
prismatch Mellemtrin

Mellemtrin

Find skoletasker og tilbehør til 5.-6. klassetrin

Se mere
Udskolingen

Udskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 7.-9. klassetrin

Se mere

Klar, parat, skolestart!

Skoletasker

Skoletasker

Skal du eller dit barn til at starte i skole, eller blot har brug for en ny skoletaske? Vi har et stort udvalg af skoletasker, til både små og store børn. Uanset hvilken størrelse, form eller farve kan du finde en skoletaske som passer perfekt til dit barn.

Se udvalget her
Penaler

Penalhuse

Et penalhus er bland de vigtigste ting, man skal anskaffe sig til sit barn, til når de starter i skole. Se vores store udvalg af penalhuse og får styr på skriveredskaberne.

Se udvalget her
Gymnastiktasker

Gymnastikposer og -tasker

Gymnastikposer er uundværlige for skolebørn, der har idræt i skolen. Gymnastikposer eller -tasker er designet til at opbevare sportstøj, løbesko og andre nødvendigheder, som børnene har brug for til idræt i skolen eller deres sport.

Se hele udvalget her
Madkasser

Madkasser

Det er vigtigt at have en rigtig madkasse, når man er i skole. En madkasse hjælper med at opbevare sin mad hygiejnisk og forsvarligt. Vi har madkasser til børn i mange forskellige designs, madkasser med rum og meget mere.

Se hele udvalget
Drikkeflasker

Drikkedunke

Drikkedunke og drikkeflasker er praktiske at have med i skole. Vi har drikkedunke i diverse forskellig designs og farver. I vores sortiment finder du almindelige drikkedunke, termo drikkedunke, drikkedunke med sugerør og alt ind i mellem.

Se hele udvalget her
Bogpapir

Bogbind

Bogbind er vigtigt at have for at sikre at dine bøger holder sig i bedst mulig stand. Vi har forskelligt bogbind i forskellige mønstre og farver. Derudover finder du forskellige typer af bogbind som eksempelvis normalt og strækbart bogbind.

Se hele udvalget her
Blyanter

Blyanter

I vores store udvalg af blyanter både som enkeltstyk eller i sæt kan du finde masser af blyanter, til skoletiden.

Se hele udvalget her
Blyantspidsere

Blyantspidsere

Hold blyanterne skarpe med det store udvalg af blyantspidsere. I vores udvalg har vi kvalitetsspidsere til både almindelige og jumbo blyanter.

Se hele udvalget her
Viskelææder

Viskelædere

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og effektiv måde at fjerne blyantsstreger fra dit papir, så er et viskelæder det mest effektive redskab du kan bruge. Hos os finder du et bredt udvalg af viskelædere i mange forskellige størrelser og typer som gælder både blyants- og kuglepensstreger.

Se hele udvalget her
Farveblyanter

Farveblyanter

Farveblyanter er et godt sted at starte når du skal tegne, male eller være kreativ på anden vis. Med farveblyanter kan du give liv til dine tegninger med en masse forskellige flotte farver. Her finder du en masse forskellige farveblyanter som dækker hele farvespektret.

Se hele udvalget her
Tusser

Tusser

Tusser er med til at sikre at tegningerne bliver ligesom man har forestillet sig, med den store variation af både tusser og farver. De mange tusser åbner muligheden for at kunne udfylde sine malebøger bedst muligt.

Se hele udvalget her
Stiftblyanter

Stiftblyanter

og & idé har et bredt udvalg af stiftblyanter, med både tynde og tykke stifter. Vi har et bredt udvalg fra mange forskellige mærker, så gå på opdagelse i vores store sortiment, og find den helt rigtige stiftblyant til dig og/eller dit barn.

Se hele udvalget her
Linealer

Linealer

I skolen er det vigtigt med en god lineal i matematiktimen, når man skal lære at udregne vinkler og andre geometriske figurer, men selvfølgelig også for at kunne sætte to lige streger under facit.

Se hele udvalget her
Passere

Passere

Skal cirklerne være præcise? Så har du brug for en passer. Passeren er specielt anvendelig i matematiktimerne i de større klasser i folkeskolen, når matematikken bliver mere avanceret.

Se hele udvalget her

Bliv klar til skolestart

Prismatch

Prismatch på skoletasker

Bog & idé garanterer den bedste pris, når du køber en skoletaske. Vi matcher nemlig prisen, hvis du skulle finde skoletasken billigere et andet sted.

Betingelser og vilkår
Skoletaskeguide

Vælg den rette skoletaske

Første skoledag er en rigtig stor dag for både børn og forældre. I Bog & idé glæder vi os til at kunne hjælpe familierne med at finde frem til den helt rigtige taske, der passer til børnenes fysik og praktiske behov i hverdagen, men også har et design, som får smilet frem i børnenes øjne. Vi giver dig gode råd til at finde den rette skoletaske til dit barn.

Skoletaskeguide
Dreng læser

Guide til Lix og Let

Lettal og lix-tallene dækker over måder at kategorisere bøger på i forhold til, hvor svær eller let bogen er at læse for barnet.

Find komplet guide

Find alt til skolestarten blandt de mest populære brands

Skolestart med Beckmann

Beckmann har i høj grad fokus på ergonomi, funktionalitet og kvalitet i produktionen af skoletasker til børn og unge, men herudover formår de også at sammensætte farver, mønstre og figurer på en måde, der nærmest skaber magi for børnene.

Se alt til skolestarten fra Beckmann

Skolestart med ergobag

ergobag skoletaskerne er inspireret af vandrerygsækkenes ergonomi og er tilpasset kravene til en moderne og funktionel skoletaske. Skoletaskerne kan justeres individuelt, og derfor sidder de altid perfekte og vokser med barnet.

Se alt til skolestarten fra ergobag

Skolestart med LEGO®

LEGO® skoletasker er nogle af markedets bedste skoletasker. De har stor fokus på komfort, pasform og kvalitet. Skoletaskerne kan matches med penalhusene samt det øvrige skoletilbehør, da de samme kendte figurer går igen på tværs af produkterne.

Se alt til skolestarten fra LEGO®
satch-logo
satch-logo

Skolestart med Satch

Satch er et brand, som er populært hos de ældre børn og unge på grund af de mange flotte iøjnefaldende skoletaske modeller. Taskerne fra Satch er kendt for høj kvalitet, funktionalitet og ikke mindst ergonomi.

Se alt til skolestarten fra Satch
Tinka logo
Tinka logo

Skolestart med Tinka

Tinka skoletasker er designet med øje for komfort, trafiksikkerhed og kvalitet til en rimelig pris. Tinka har gjort det til deres fornemmeste opgaver at sørge for, at du ikke behøver gå på kompromis med hverken brugbarhed eller pænt design.

Se alt til skolestarten fra Tinka

Skoletilbehør

Hos Bog & idé ved vi, hvor vigtigt det er at have styr på skolesagerne og alt nødvendigt udstyr for at have de bedste forudsætninger for en givende og lærerig skoledag. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde præcis det skoleudstyr du leder efter for at få en vellykket og produktiv skolegang. Uanset om du er på udkig efter skoletasker, penalhuse, bøger, skriveredskaber eller andre nødvendige sager til skolen, finder du det hos din lokale Bog & idé.

Ringer skoleåret ind for første gang, kan du med fordel tage et kig på vores side med skolestart, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over alt det fornødne skoletilbehør til en god start på skolelivet.

Find det rette skoletilbehør hos Bog & idé

Hos Bog & idé kan du være sikker på at finde alt det nødvendige skoletilbehør, der kan gøre skolegangen både sjovere og mere effektiv.

Vi har et bredt udvalg af skriveartikler, skoletasker, elektronisk udstyr og organiseringssystemer, der kan opfylde alle dine behov. Uanset om du er på udkig efter kvalitetspenne og blyanter til at tage gode noter, ergonomiske skoletasker til at bære dine bøger og notesbøger eller et lækkert sleeve til at beskytte din bærbare computer med, så har vi det hele.

Vores sortiment omfatter også et væld af farverige designs og stilfulde muligheder, så du kan finde skoletilbehør, der passer til din personlige stil og præferencer. Vi ved, at det rigtige skoletilbehør kan gøre din skolegang endnu mere inspirerende og engagerende, og derfor stræber vi efter at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der kan gøre netop det.

Besøg vores butik eller udforsk vores online sortiment for at finde det rette skoletilbehør hos Bog & idé. Vores venlige og hjælpsomme personale står altid klar til at guide dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Gør din skolegang til en fornøjelse med det rette skoletilbehør fra Bog & idé!

Rygsække og skoletasker til ethvert behov

En god rygsæk eller skoletaske er afgørende for at holde styr på sagerne og at kunne transportere dine skolebøger, hæfter og andet skoletilbehør sikkert og komfortabelt frem og tilbage mellem skole og hjem. Her finder du et bredt udvalg af rygsække og skoletasker i forskellige størrelser, designs og farver fra alle de kendte mærker såsom LEGO®, Beckmann, Satch og ergobag.

Børn og unge har forskellige behov, når det kommer til skoletasker og rygsække. Netop derfor finder du et stort udvalg af tasker i forskellige størrelser, da det er vigtigt, at tasken passer til barnets højde, og at den er tilstrækkelig stor til at kunne rumme alt det nødvendige skoletilbehør samt drikkedunk og madkasse. Tag et kig på alle vores skoletasker og rygsække her.

Stort udvalg af skoletilbehør

Her finder du et stort udvalg af skoletilbehør såsom penalhuse, notesbøger, skriveredskaber i alle former og farver og meget mere.

Penalhus

Et godt og rummeligt penalhus er afgørende for at holde styr på alle dine blyanter, kuglepenne, farveblyanter o. lign. Inden du køber et penalhus, er det en god idé at tænke over, hvilket behov der er. Skal der for eksempel også være plads til lineal, saks, lim, blyantspidser og andre større ting, er det vigtigt at vælge et penalhus med en vis rummelighed og størrelse.

Hos Bog & idé finder du penalhuse i flere forskellige størrelser og designs, og derfor tør vi godt love, der er et for enhver smag. Uanset om du har mange forskellige skriveredskaber og skoleting eller blot et par enkelte blyanter og en kuglepen finder du det helt rigtige penalhus hos Bog & idé.

Se hele udvalget af penalhuse her.

Notesbøger

Uanset hvor du er i uddannelsessystemet, er det altid en god idé med notesbøger i tasken. Notesbøgerne kan bruges til at holde styr på alle noter, skrive opgave eller at udtrykke dine kreative ideer. Se hele udvalget af notesbøger her.

Hos Bog & idé finder du notesbøger i forskellige størrelser og typer, og der er derfor helt sikkert også en, der passer til dig og dine behov. I udvalget finder du for eksempel notesbøger med spiralryg, der gør det nemt at bladre og skrive på alle sider. Lægger du i stedet mere vægt på en struktureret tilgang til dine noter, finder du også notesbøger med linjer eller tern, der hjælper dig med at organisere dine tanker og ideer.

Skriveredskaber

Uanset om du er nået til folkeskolen, en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse har du med stor sandsynlighed brug for flere forskellige skriveredskaber. Hvilket skriveredskab og skoletilbehør, der egner sig bedst, kommer an på alder og personlige præferencer. Mange foretrækker de klassiske blyanter eller de lidt mere moderne stiftblyanter, når de skal lære at skrive eller tage notater fra undervisningen. Farveblyanter er også en vigtig del af penalhuset og gode for kreativiteten, uanset om det er barnet, der skal farvelægge de fineste billeder, eller om du vil lave dine notater i alle regnbuens farver. På samme måde kan tusser bruges til et mere farverigt indlæg, og det kan være sjovt at blande både tusserne og farveblyanterne i sine billeder og noter.

Andre foretrækker de stabile kuglepenne, som står skarpt på papiret, når der tages notater. Her er det også meget individuelt, om man bedst kan lide engangskuglepenne eller genopfyldningspenne. Når du skriver mange noter, kan det desuden være en god idé med en overstregningstusch for at highlighte små passager eller nøgleord i teksten. Overstregningstusser fås i mange forskellige farver, og du kan bruge de forskellige farver til at indikere forskellige ting visuelt og på den måde tilføre et ekstra strejf af system til dine noter.

Skriveredskaberne er en essentiel del af skoletilbehøret og en forudsætning for, at hver dag bliver en givende og lærerig dag i skolen. Netop derfor er det vigtigt, at du nemt og hurtigt kan finde alle de nødvendige redskaber i skoletasken.

Hjælp til organisering med skoletilbehør

Der findes mange forskellige skoleting og -redskaber, som kan hjælpe dig med at få struktur og holde styr på hverdagen. Her er det for eksempel en stor hjælp med en god kalender, der giver dig et overblik over alle planlagte aktiviteter og kommende fødselsdage. Kalendere kommer i et væld af forskellige størrelser og designs, der hver især giver forskellige muligheder og dækker forskellige behov.

I skolen er der flere forskellige fag, og hvert eneste fag kræver et antal forskellige bøger, som kan få tasken og dens indhold til at virke uoverskueligt ved et hurtigt kig ned i den. Her kan bogbind være en fantastisk hjælp til at holde styr på de forskellige bøger. Det gode ved bogbind er, at det passer på og beskytter bøgerne, så de kan holde i mange år fremover, men derudover har det også den fordel, at det kan tilføre et personligt præg og et system til skoleårets mange bøger. Hvert fag kan for eksempel have et bestemt motiv eller en bestemt farve, så du nemt kan finde alle de røde bøger frem til dansktimen eller alle bøger med fodbolde, når der står matematik på skemaet osv.