Aktivitetsbøger og opgavehæfter

 

Aktivitetsbøger og opgavehæfter

Hos Bog & idé finder du aktivitetsbøger med forskellige sværhedsgrader. De indeholder alle mange sjove og lærerige udfordringer. Det kan være, at dit barn skal lære at skrive, så findes der bøger, hvor barnet lærer at skrive bokstaverne korrekt i små skrivehuse. Vi har også aktivitetsbøger fra bland andet LEGO. Eller hjernetrænings bøger som udfordre de kvikke hoveder. Med aktivitetsbøger er det nu blevet sjovt for dit barn at lære noget nyt. Uanset alder, køn og interesser, så findes der noget til enhver smag. Det kan blandt andet være alt fra malebøger fra Mandala til Sudoku og find ordet til det lidt ældre publikum. Alt sammen findes i forskellige sværhedsgrader.

Noget til enhver lejlighed

Uanset om du blot er derhjemme, eller om du måske skal i sommerhus med hele familien, så findes der en aktivitetsbog, som passer til lejligheden. En aktivitetsbog kan også bruges, så der er stille lidt på bagsædet, på de lidt længere køreture. Samtidig med at børnene har det sjovt og er underholdt, så træner de også deres hjerne, og det er det rene hjernegymnastik for dem. Det er noget i kan være fælles om, så hele familien kan være med i de underholdende og lærerige bøger. Nu er det slut med at kede sig i ferien eller på de kedelige regnvejrsdage. Måske i er i sommerhus, der er tændt op i pejsen og i sidder med hver jeres kop kakao. Nu er tiden inde til den kryds og tværs, som i har snakket om hele dagen. En aktivitetsbog hjælper børnene, på en legende måde, at lære vigtige ting om sprog og forståelse.

Fordybelse

Din hjerne har lige så godt af træning som din krop. Med en aktivitetsbog giver du mulighed for fordybelse, og mulighed for at skubbe hverdagens stress og uro lidt på afstand. Med en aktivitetsbog er der plads til, bare at fordybe sig i det du sidder og laver lige nu. Du træner din logiske tænkning, på en sjov og underholdende facon. Hvis du eller dit barn ikke har noget at tage sig til, er en aktivitetsbog en rigtig sund form for tidsfordriv. Har du en hel dag der skal brændes fornuftigt af, eller blot et par timer du skal få til at gå. Så kan det være, at du finder Mandala malebogen frem sammen med ungerne. Det kan være, at du har været ude for en stressende arbejdsdag, og har brug for at koble helt af, så du rigtig er klar til weekenden. Du kan i det tilfælde finde en mindful aktivitetsbog, så du kan komme helt ned i gear.

Køb din aktivitetsbog online

Alle aktivitetsbøger er super sjove og underholdende. Du er garanteret timevis af underholdning, og en hel masse hjernetræning. En aktivitetsbog har fokus på at kombinere leg og læring. Grib en aktivitetsbog og træn din hjerne på en underholdende måde. Du kan købe din aktivitetsbog online og få den leveret direkte til døre. Eller du kan bestille den med gratis afhentning i din lokale Bog & idé.