Bog & idéSkoleBogbind

Bogbind

7 produkter
7 produkter
BOGBIND STRÆKBART A4
MMSTRAEKBARTBOGBIND2FOR50
Bogbind strækbart A4 sortBogomslag
29,95 DKK
(0)
Bogbind strækbart A4 sort
Bogbind Strækbart A5
MMSTRAEKBARTBOGBIND2FOR40
Bogbind strækbart A5 sortBogomslag
24,95 DKK
(0)
Bogbind strækbart A5 sort
BOGBIND SELVKLÆBENDE
KUNGLSLEVERING
Bogbind selvklæbende 50cmx3mBogomslag
49,95 DKK
(0)
Bogbind selvklæbende 50cmx3m
BOGBIND/GAVEPAPIR 70CMX2M
BOGOMSLAG3FOR50GLS
Bogbind/gavepapir sort 70cmx2m 80 gGavepapir i ruller
19,95 DKK
(0)
Bogbind/gavepapir sort 70cmx2m 80 g
BOGBIND VINYL KLAR 2MX45CM
KUNGLSLEVERING
Bogbind vinyl klar 2mX45cmBogomslag
19,95 DKK
(0)
Bogbind vinyl klar 2mX45cm
BOGBIND SELVKLÆBENDE
KUNGLSLEVERING
Bogbind selvklæbende 33cmx3mBogomslag
39,95 DKK
(0)
Bogbind selvklæbende 33cmx3m
BOGBIND/GAVEPAPIR 70CMX2M
BOGOMSLAG3FOR50GLS
Bogbind/gavepapir hvid 70cmx2m 80 gGavepapir i ruller
19,95 DKK
(0)
Bogbind/gavepapir hvid 70cmx2m 80 g

Bogbind

Uanset om du er til bogpapir med flotte mønstre og figurer, strækbart bogbind af stod, gennemsigtigt, selvklæbende bogbind eller bogbind papir, finder du en masse forskellige slags design her på siden. Står studiestart for døren, og mangler du stadig at få dine bøger bundet ind, er du kommet til det rette sted. Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af forskellige typer bogbind, som beskytter bøgerne og sørger for, at de ikke går i stykker eller bliver slidt i hjørnerne.

I folkeskolen er bøgerne kun til låns, og det er derfor vigtigt at passe godt på dem, mens bøgerne er i dine børns varetægt, så de uden problemer kan gives videre til et andet barn til næste skoleår.

Når du kommer på de lange videregående uddannelser, skal bøgerne købes af egen lomme, og det er en dyr fornøjelse. Det kan derfor være i din egen interesse at passe godt på bøgerne og binde dem alle ind således bøgerne opretholder deres fine stand, og de eventuelt kan sælges videre til en fornuftig pris.

Der findes mange forskellige typer bogpapir, der opfylder forskellige behov. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer bogbind, for at du kan danne dig et overblik og finde den type bogbind, der passer dig.

Forskellige typer bogbind

Der findes et væld af bogbind og bogpapir i forskellige farver og mønstre. Hvis du derfor også synes, det kan være lidt svært at vælge og ønsker mere information om de forskellige typer, kan du med fordel læse med her på siden.

Hvis du er mest til traditionel bogbind papir, men måske har glemt fremgangsmåden til, hvordan du binder bøger ind, kan du se vores lille DIY-video her. Bogbind papir kommer i en masse fede design, i utallige farver og flotte mønstre, men du behøver selvfølgelig ikke vælge bogpapir i et farverigt udtryk med figurer og mønstre. Du kan også bare vælge en helt blank udgave for et mere simpelt udtryk. Det blanke bogpapir har desuden den mulighed, at du selv kan designe eller tegne på dine bøger, hvis du ønsker et mere personligt udtryk. På den måde får du mulighed for at udfolde dine kreative evner og gøre dine bøger helt unikke og personlige.

Strækbart bogbind

Strækbart bogbind er lavet af stof og er en super smart opfindelse, der sparer dig en masse tid og for frustrationer over papir, der går i stykker eller blev bukket det forkerte sted. Denne type bogbind kommer i flere størrelser og passer til næsten alle typer bøger. Udover at spare dig for en masse tid, mindsker de også papirforbruget og kan naturligvis bruges igen og igen. Hvis de bliver fedtede eller beskidte, kan de bare smides i vaskemaskinen, og så er de klar til brug igen. Strækbare bogbind er også den nemme løsning, hvis det med indpakning af bøger måske bare ikke lige er dig, eller du synes, det er en langsommelig proces.

Selvklæbende bogbind

Skal dit bogbind være ekstra holdbart, eller har du brug for at kunne se bogens forside? Så skal du vælge den transparente, selvklæbende udgave. Med det selvklæbende bogbind kan du altid se, hvilken bog du har i hænderne. Det selvklæbende bogbind giver dig et let og elegant look på dine bøger.

Du kan også vælge forskellige bogbind alt efter hvilken type bog det er. Det kan for eksempel være skolebøger, hvor du kan vælge bogpapir ud fra hvilket fag det er. Det kan være at bøgerne til dansk skal have gennemsigtigt selvklæbende bogbind, mens bøgerne til engelsk skal have bogpapir med mønster. På den måde kan du altid let få overblik over hvilken bog du skal finde.

 

Hvis du beskytter dine bøger godt, holder de i mange år, og det vil være til glæde og gavn for dig, den næste læser og for miljøet.

Der er ingen undskyldning for ikke at finde det helt rette udtryk til dine bøger. Uanset om du søger selvklæbende bogbind, bogbind papir eller foretrækker den nemme løsning med strækbart bogbind, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Dyk ned i udvalget og find lige den type bogbind der passer dig.