Bog & idéSkoleBogbind

Bogbind

4 produkter
4 produkter
BOGBIND SELVKLÆBENDE
KUN I BUTIK
KUNGLSLEVERING
BogomslagBogbind selvklæbende 50cmx3m
49,95 DKK
(0)
Bogbind selvklæbende 50cmx3m
BOGBIND VINYL KLAR 2MX45CM
KUNGLSLEVERING
BogomslagBogbind vinyl klar 2mX45cm
19,95 DKK
(0)
Bogbind vinyl klar 2mX45cm
BOGBIND SELVKLÆBENDE
KUNGLSLEVERING
BogomslagBogbind selvklæbende 33cmx3m
39,95 DKK
(0)
Bogbind selvklæbende 33cmx3m
Bogbind/gavepapir lamineret 70CMx2M
MMBOGOMSLAG3FOR35GLS
Gavepapir i rullerBogbind/gavepapir lamineret 70cmx2m sort
14,95 DKK
(0)
Bogbind/gavepapir lamineret 70cmx2m sort

Bogbind

Bogpapir med flotte mønstre og figurer, strækbart eller gennemsigtigt og selvklæbende bogbind. Uanset hvilken type du bedst kan lide, finder du en masse forskellige design her på siden. Står studiestart for døren, og mangler du stadig at få pakket dine bøger ind, så har vi heldigvis et stort sortiment at forskellige typer bogbind – på den måde går dine bøger ikke i stykker eller bliver slidt i hjørnerne.

Folkeskolebørnene har kun bøgerne til låns, og det er derfor vigtigt at passe godt på dem, mens bøgerne er i dine børns varetægt således, at når de afleveres tilbage, så kan de uden problemer gives videre til et andet barn.

Når du kommer på de lange videregående uddannelser, så koster bøgerne mange penge af egen lomme, og det kan derfor være i din egen interesse at passe godt på bøgerne i form af bogbind således, at bøger opretholder en fin stand.

Herunder har vi beskrevet de forskellige typer bogbind således, at du kan danne dig et overblik, og finde den du bedst kan lide.

Forskellige typer bogbind

Der findes et hav af bogbind i forskellige farver og mønstre. Men synes du også det kan være lidt svært at vælge, så kan du her se forskellen på de forskellige typer.

Er du mest til den slags bogbind, der er lavet af papir, og har du samtidig glemt, hvordan man binder bøger ind, så se vores DIY-video her. Under alle omstændigheder, så findes der en masse fede designs og flotte mønstre. Der behøves dog ikke nødvendigvis at være en masse figurer og mønstre på. Du kan også bare vælge en helt blank udgave. På det blanke bogpapir kan du også selv designe eller tegne på dine bøger. Herved kan du rigtig vise kreativiteten, og gøre dine bøger helt unikke og personlige.

Strækbart bogbind

Er du mere til det strækbare bogbind, har vi også dem. De passer til næsten alle typer bøger, og kan endda vaskes efter brug, så de kan bruges igen og igen. Dette er også den nemme løsning, hvis det med indpakningen af bøgerne måske ikke lige er dig, eller du synes det er en langsommelig proces.

Selvklæbende bogbind

Skal dit bogbind være ekstra holdbart, og har du brug for at kunne se bogens forside? Så skal du vælge den transparente, selvklæbende variant. Med det selvklæbende bogbind kan du også altid se, hvilken bog du har i hånden. Det selvklæbende bogbind giver dit et let og elegant look på dine bøger.

Du kan også vælge forskellige bogbind alt efter hvilken bog det er. Det kan f.eks. være skolebøger, hvor du kan vælge bogpapir efter hvilket fag det er. Det kan være at Dansk bogen skal have gennemsigtigt selvklæbende bogbind, mens Engelsk bogen skal have bogpapir med mønster. På den måde kan du altid let få et overblik over hvilken bog, du skal finde.

 

Hvis du beskytter dine bøger godt, så holder de i mange år, og det vil være til glæde og gavn.

Der er ingen undskyldning for, ikke at finde det helt perfekte look til dine bøger. Uanset om du søger selvklæbende bogbind, eller om du hellere vil ud i den nemme løsning med det strækbare, så har vi helt sikkert noget der falder indenfor din smag. Dyk ned i udvalget, og find lige det bogbind du skal bruge.