Bog & idéSkoleBogbindStrækbart bogbind

Strækbart bogbind

4 produkter
4 produkter
Bogbind Strækbart A5
MMSTRAEKBARTBOGBIND2FOR40
Bogbind strækbart A5 sortBogomslag
24,95 DKK
(0)
Bogbind strækbart A5 sort
Beckmann A4 Blue 3 stk
Beckmann A4 Blue 3 stkBogomslag
69,95 DKK
(0)
Beckmann A4 Blue 3 stk
Bogbind strækbart A4
KUN KLIK & HENT
MMSTRAEKBARTBOGBIND2FOR50
Bogbind strækbart A4Bogomslag
29,95 DKK
(0)
Bogbind strækbart A4
Beckmann A4 Black 3 stk
Beckmann A4 Black 3 stkBogomslag
69,95 DKK
(0)
Beckmann A4 Black 3 stk

Strækbart bogbind

Vil du gerne spare tid, eller hader du bare at binde bæger ind? Ville du også ønske, at dine børn selv kunne finde ud af at ordne det med at binde bøger ind ved skoleårets start? Synes du, det er spild af papir og ønsker en mere bæredygtig løsning, når det kommer til beskyttelse af skolebøger? Uanset hvad dine grunde til at slippe for indbinding af bøger måtte være, finder du svaret på din bøn lige her på siden. Der er nemlig en ganske enkel løsning på problemet, og denne løsning består af bogbind af stof eller strækbart bogbind, som det også kaldes. Strækbart bogbind er intet mindre end en yderst genial opfindelse for forældre med børn i skolealderen.

Bogbind af stof eller papir

Vi kan nævne mange gode grund til at købe elastiske stræk bogbind frem for de traditionelle bogbind af papir. Det er for det første meget nemmere! Før denne geniale opfindelse var det mest af alt et mareridt at være forælder til børn i skolealderen, når et nyt skoleår begyndte, og de alle kom hjem med en ordentlig stak nye bøger, der skulle bindes ind. Med strækbart bogbind undgår du at blive frustreret og at skulle finde flere timer i en travl hverdag for at kunne få klaret opgaven.

Derudover er det også en langt billigere løsning, for selvom det enkelte stof bogbind er dyrere end en rulle papir, så holder strækbare bogbind uden tvivl i længere tid og kan bruges år efter år. På den måde er stof bogbind en mere økonomisk løsning på længere sigt. Netop fordi du kan genbruge stof bogbind igen og igen, er de også med til at mindske det papirspild, der ellers plejer at være ved bogindbinding med papir. Strækbart bogbind er dermed en mere bæredygtig løsning, samtidig med at bøgerne stadig er fuldt beskyttet gennem hele skoleåret.

Gør det nemt med elastiske bogbind

Når du vælger stræk bogbind, sparer du en masse tid ved skolestart, når årets nye skolebøger skal pakkes ind. Med strækbart bogbind tager det kun et kort øjeblik at binde en bogbind, og faktisk er det så nemt, at børnene sagtens selv kan være med. Der er intet behov for sakse eller tape, og du kan i denne video  se, hvor nemt det egentligt er. Med stof bogbind er det slut med bøjede kanter de forkerte steder og med papir, der går i stykker, så du må starte forfra.

Strækbart bogbind – et bæredygtigt valg

Med bogbind af stof sparer du ikke kun miljøet for en masse unødvendigt papir, men du reducerer også dit forbrug, fordi stof bogbind kan bruges igen og igen. Når bogbindet har mødt fedtede fingre, madpakker og hvad der ellers findes på bunden af en skoletaske, smider du det bare i vaskemaskinen. De strækbare bogbind er nemlig lavet af stof, og de fleste varianter tåler maskinvask ved 40 grader. Husk at se efter, hvor mange grader dit kan tåle.

 

Hos Bog & idé fører vi et stort udvalg af stræk bogbind, og du finder dem i masser af farver og mønstre. Der kommer hele tiden nye til, og det smarte ved de mange forskellige farver er, at det gør det nemt at skelne mellem de forskellige bøger i skoletasken. Brug for eksempel rød til dansk og blå til matematik og gør det på den måde overskueligt for barnet. Hvis barnet ikke kan huske de forskellige farver, forhandler vi selvfølgelig også de traditionelle etiketter, der er lige til at skrive navn og fag på, og som selvfølgelig kan klistres uden på det strækbare bogbind.