ergobag

Hos ergobag er ergonomien det allervigtigste, når de laver en skoletaske. Design er de heldigvis også supergode til. For at udvikle deres unikke rygsække og skoletasker har de kombineret viden om ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med de mange krav, der stilles til en skoletaske i grundskoletiden. Resultatet er en taske, der skåner barnets ryg, selvom tunge bøger, madkasse og idrætstøj vejer godt til. Og så er der flere flotte design at vælge mellem, uanset om du er til dæmpede eller vilde farver. 

Ergobag taskemodeller

ergobag skoletaskerne er inspireret af vandrerygsækkens ergonomi og er tilpasset kravene til en moderne og funktionel skoletaske. Det polstrede hoftebælte sidder tæt til hofterne, således at vægten flyttes ned til det stabile bækkenområde. Skoletasken kan justeres individuelt, så den altid sidder perfekt og vokser med barnet. Faktisk er nogle af ergobag taskerne konstrueret, så de kan vokse sammen med barnet. Rygremmene er nemlig fastgjort til et system, hvor de kan justeres op og ned, så tasken sidder i den rette højde på barnets ryg. ergobag skoletaskerne er designet funktionelt, så du eller dit barn uden besvær kan pakke dem bedst muligt. For eksempel har taskerne til børn i indskolingsalderen en boglomme, som placerer tyngden fra bøgerne så tæt ind til ryggen som muligt.

Miljøet er vigtigt for ergobag

Der går 28 plastflaster til at lave en taske. Miljøet er vigtigt for ergobag. Derfor fremstiller brandet sine tekstiler af genbrugte PET-flasker. Faktisk bruges der 28 halvliters plastflasker til at lave det stof, der går til at lave en taske. Genbruget gavner miljøet, fordi flaskerne måske ellers var endt som plastaffald, og samtidig sparer vi på jordklodens naturlige ressourcer.

Bedst i test – ergo Prime

Da Forbrugerrådet Tænk i 2015 testede skoletasker, var det modellen ergo Prime, der løb med førstepladsen. Tag et kig på rygsækkene fra ergobag – der er både modeller til børn og voksne.