ergobag

Hos ergobag er ergonomien det allervigtigste, når de laver en ergobag skoletaske. Design er de heldigvis også supergode til. For at udvikle deres unikke rygsække og skoletasker har de kombineret viden om ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med de mange krav, der stilles til en skoletaske i grundskoletiden. Resultatet er en taske, der skåner barnets ryg, selvom tunge bøger, madkasse og idrætstøj vejer godt til. Og så er der flere flotte design at vælge mellem, uanset om du er til dæmpede eller vilde farver.

Ergobag ergonomiske rygsække til skolestart

Fremstillet af 100 % genbrugsflasker passer børn fra 100 - 150 cm

ergobag skoletasker

ergobag skoletaskerne er inspireret af vandrerygsækkens ergonomi og er tilpasset kravene til en moderne og funktionel skoletaske. Det polstrede hoftebælte sidder tæt til hofterne, således at vægten flyttes ned til det stabile bækkenområde. Ergobag skoletasken kan justeres individuelt, så den altid sidder perfekt og vokser med barnet. Faktisk er nogle af ergobag taskerne konstrueret, så de kan vokse sammen med barnet. Rygremmene er nemlig fastgjort til et system, hvor de kan justeres op og ned, så tasken sidder i den rette højde på barnets ryg. ergobag skoletaskerne er designet funktionelt, så du eller dit barn uden besvær kan pakke dem bedst muligt. For eksempel har taskerne til børn i indskolingsalderen en boglomme, som placerer tyngden fra bøgerne så tæt ind til ryggen som muligt. ergobags indvendige opdeling giver nemlig masser af plads og mange organisationsmuligheder. Den rummelige forlomme på tasken, giver plads til drikkedunken og madkassen. Den har magnetisk lukkemekanisme, så den er let at åbne og lukke. Til ergobag skoletaskerne kan man få matchende penalhus og gymnastikpose. Du kan finde alle vores ergobag penalhuse ved at klikke her. Synligheden er selvfølgelig også vigtigt, når dit barn skal begå sig i trafikken til og fra skole. Derfor er alle skoletaskerne udstyret med masser af reflekser.

Miljøet er vigtigt for ergobag

Der går 28 plastflasker til at lave en taske. Miljøet er vigtigt for ergobag. Derfor fremstiller brandet sine tekstiler af genbrugte PET-flasker. Faktisk bruges der 28 halvliters plastflasker til at lave det stof, der går til at lave en taske. Genbruget gavner miljøet, fordi flaskerne måske ellers var endt som plastaffald, og samtidig sparer vi på jordklodens naturlige ressourcer.

ergobag Prime – bedst i test

Da Forbrugerrådet Tænk i 2015 testede skoletasker, var det modellen ergobag Prime, der løb med førstepladsen. Ergobag Prime er en ergonomisk taske, som vokser med dit barn. Tag et kig på ergobag skoletaskerne – der er både modeller til børn og voksne. Modellerne findes i mange flotte farver og motiver, så der er noget for enhver.