Graphit Stylus

Graphite Stylus farveblyanter

Lækre luksusblyanter i høj kvalitet til lav pris

Hvad enten du er professionel eller amatør, voksen eller barn, skal skrive eller tegne kan blyanter virkelig bruges til næsten alt og af alle aldre. Blyanten er og bliver en klassiker både til skolebrug eller på kontoret. Selvom blyanten har udviklet sig siden dens indtog i det 16. århundrede, forbliver det enkle princip det samme, nemlig en kerne af grafit omgivet af træ, så du undgår snavsede hænder. Nutidens blyanter er blevet mere holdbare, lettere at spidse og mere behagelige at holde ved end tidligere. Dette er også tilfældet i forhold til Graphit Stylus. Her får du en blyant med et godt greb der er fremstillet i højkvalitetstræ uden at være dyr.

Graphit Stylus blyanter og farveblyanter

Graphit Stylus blyanterne er trekantede, så de er ergonomiske korrekte. Det betyder at de har et bedre greb, ligger godt i hånden og gør blyanterne mere behagelig at skrive og tegne med. Stifterne er gennemlimet så de ikke knækker så nemt. Graphit Stylus farveblyanterne afgiver en god farve og er fremstillet af plantagetræ for miljøets skyld.

Vidste du?

I modsætning til hvad mange mennesker tror er blyanter aldrig blevet lavet med bly. Materialet bruges faktisk slet ikke i produktionen af dette populære skrive- og tegneinstrument. Så hvad er blyantens kerne lavet af? Svaret er grafit, ler og vand.

Leret fungerer som et bindemiddel og giver blyet dets form og styrke, mens grafit er det materiale der giver den karakteristiske sølv-sorte farve på papiret. Massen presses i form og tørres i en ovn ved høj temperatur. Blyantens hårdhed varierer afhængigt af forholdet mellem ler og grafit. Jo mere ler i blyanten, des hårdere er blyanten. Jo mere grafit i blyanten, des blødere og sortere er det endelige produkt.