Læringsspil

Læringsspil til børn

Lær bogstaver og tal gennem leg

Læringsspil

Der er flere måde at opnå læring på, og en af de rigtig gode er metoder er læringsspil. Læringsspil kan for eksempel bruges, hvis du har et barn, som skal til at starte i skole, og du gerne vil hjælpe dit barn på vej og forberede dem på skolegangen. Det kan også være, at du er pædagog, og du mangler materiale til undervisningen. Uanset hvad behovet er, så har vi noget der matcher formålet.

Saml familien om læringen

Saml hele familien til et sjovt og lærende læringsspil. Der findes bland andet spil fra Lillestorm, som tager udgangspunkt i, at mindre børn oplever verden i brudstykker. De har brug for gentagelser og at snakke om det de oplever. Ud over spillene med Lillestorm findes der også læringsspil fra Sigurd Barrett. Spillet ’Sigurds Danmarkshistorie’ er lærerigt for børn og voksne. Børnene kan i dette læringsspil lære om danmarkshistorien på en let og forståelig måde. Læringsspil er en dejlig måde at hjælpe barnet med at udvide sin læring og viden. Med spil er du med til at vise dit barn, at det kan være sjovt at lære, og du er selv med til at udvikle dit barn, så det bliver godt klædt på til skolestart.

Spil styrker indlæringen

Spil har været brugt til læringsformål så længe nogen kan huske tilbage. Forskningen har siden 1970’erne vist at spil har en stærk og effektiv indlæringseffekt, især når spillet anvendes rigtigt. Det ses også tydeligt at læringsspil engagerer og motiverer deltagere langt bedre end de fleste andre læringsformer. Forskningen påpeger især på, at den aktive deltagerrolle og systematiske tilgang til viden i læringsspil har en række fordele. Når deltagerne aktivt sætter viden i spil, så huskes det også bedre. Det er derfor også nemmere at overføre fra læringsspil til egen praksis efterfølgende.

Så uanset om turen går til sommerhuset, eller det bare er en hverdagsaften derhjemme, så er et læringsspil med dit barn ingen dårlig ide.

Læringsspil er også en måde hvorpå at lære dit barn om forskellige nye elementer på en sjov måde, som gør, at de ikke føler, de er i en læringsproces, men bare hygger sig med et sjovt spil sammen med familien.

Køb læringsspil online

Udfordre dit barns viden og køb et læringsspil online, og giv derved dit barn mulighed for at udvikle sin viden på en sjov og legende måde. Hjælp dit barn bedst muligt på rette vej til skolen, og køb dit læringsspil online og få leveret direkte til døren, eller bestil det til din lokale Bog & idé, og afhent det fragtfrit i butikken. Det kan nemlig være sjovt at lære.