Bog & idéSkoleLommeregnere

Lommeregnere

6 produkter
6 produkter
LOMMEREGNER RELIEF 12 DIGITS
Lommeregner Relief 12 digits 12x7,5x2cm4 funktions regnere
89,95 DKK
(0)
Lommeregner Relief 12 digits 12x7,5x2cm
Lommeregner Texas Ti 106 Ii Incl. Box
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box4 funktions regnere
139,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box
LOMMEREGNER RELIEF 12 DIGITS
Lommeregner Relief 12 digits 18x11,5x3cm4 funktions regnere
159,95 DKK
(0)
Lommeregner Relief 12 digits 18x11,5x3cm
Lommeregner Texas Ti 503 Sv
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 503 sv4 funktions regnere
109,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 503 sv
Lommeregner Texas TI 1726
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas TI 17264 funktions regnere
139,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas TI 1726
Lommeregner Texas Ti 1795 Sv +   8 Cifre
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre4 funktions regnere
169,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre

Lommeregnere

Kan du regne den ud? Eller har du brug for en lommeregner? Hos Bog & idé har vi et stort udvalg af lommeregnere. De klassiske lommeregnere fås i forskellige design og farver, men alle med let anvendelige taster og et stort læsevenligt display. Vi forhandler lommeregnere fra populære mærker som Texas Instruments og Relief, og der findes flere modeller inden for hvert brand. Nogle lommeregnere kan vise op til 8 cifre ad gangen, mens andre kan vise op til 12 cifre, og faktisk kan du få større modeller af lommeregnere, som kan vise et endnu større antal cifre ad gangen. Det gør det nemt at bruge forskellige funktioner såsom addition, subtraktion, multiplikation og division og opnå et meget præcist resultat.

Procent, brøker og kvadratrod på lommeregner

Lommeregnere er blevet en almindelig og nødvendig del af skoletiden. Det er en kæmpe fordel at lære regnereglerne for matematiske fænomener såsom procenter eller brøkere i hovedet, men når regnestykkerne bliver ekstra komplicerede, kan det være nødvendigt at hive lommeregneren frem.

Lommeregnere er uundværlige til fag som matematik, de naturvidenskabelige fag og de økonomiske fag på alle niveauer i uddannelsessystemet: i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Der stilles forskellige krav til lommeregneren afhængigt af om du går i folkeskolen, gymnasiet, erhvervsskolen, erhvervsakademiet eller universitetet. Det er derfor en god idé at undersøge, hvad lommeregneren skal kunne, inden den bliver købt, for at sikre at den kan det nødvendige uden at blive en alt for avanceret lommeregner. Langt de fleste almindelige udregninger såsom brøk, ligning, kvadratrod og procent kan klares ved hjælp af lommeregneren.

Lommeregnere til hjemmet

Lommeregneren hører ikke kun til på skolebænken, men også i hjemmet, og den kan næsten ende med at blive en god ven af familien. Den er altid tæt ved hånden og klar til at hjælpe med matematiske spørgsmål. I langt de fleste hjem foregår der meget administrativt arbejde, og derfor eksisterer der i mange hjem et ønske om at have styr på regnskabet. Regninger skal betales, budgetter skal laves, ferier og fester skal planlægges. Mange har madplan for hver uge eller måned med tilhørende budget på madindkøb, som man løbende skal holde øje med. Er du for eksempel i gang med at planlægge en fest, er det nemt at bruge additionstegnet for at holde styr på antallet af gæster eller dividere til at regne omkostningerne ud per person. Det kan også være en interessant og motiverende at lave udregninger i procent på lommeregneren, der viser, hvor meget du sparer ved at handle ind til hjemmet på tilbud. Livet byder altså på mange situationer, hvor det kan være smart med en lommeregner i hjemmet.