Bog & idéSkoleLommeregnere

Lommeregnere

8 produkter
8 produkter
Lommeregner Texas Ti-30Xs Multi View
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti-30xs multi viewMat. og finansregnere
289,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti-30xs multi view
Lommeregner Texas Ti-30Xb Multi View
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti-30xb multi viewMat. og finansregnere
229,95 DKK
(2)
Lommeregner Texas ti-30xb multi view
LOMMEREGNER RELIEF 12 DIGITS
Lommeregner Relief 12 digits 12x7,5x2cm4 funktions regnere
79,95 DKK
(0)
Lommeregner Relief 12 digits 12x7,5x2cm
LOMMEREGNER RELIEF 12 DIGITS
Lommeregner Relief 12 digits 18x11,5x3cm4 funktions regnere
149,95 DKK
(0)
Lommeregner Relief 12 digits 18x11,5x3cm
Lommeregner Texas Ti 1795 Sv +   8 Cifre
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre4 funktions regnere
149,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre
Lommeregner Texas Ti 503 Sv
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti 503 sv4 funktions regnere
99,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 503 sv
Lommeregner Texas Ti 106 Ii Incl. Box
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box4 funktions regnere
129,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box
Lommeregner Texas Ti 1706 Sv
KUN I BUTIK
Lommeregner Texas ti 1706 sv4 funktions regnere
129,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 1706 sv

Lommeregnere

Kan du regne den ud? Eller har du brug for en lommeregner?

 

Hos Bog & idé har vi et udvalg af lommeregnere. De klassiske lommeregnere fås i forskellige designs og farver, men alle med let anvendelige taster og stort læsevenligt display. Vi forhandler lommeregnere fra blandt andet Texas Instruments og Relief, og der findes flere modeller inden for hvert mærke. Nogle skærme kan vise op til 8 cifre ad gangen, andre op til 12 cifre, og de større modeller kan vise endnu flere cifre ad gangen. Det gør det nemt, blandt andet at bruge addition, subtraktion, multiplikation og division.

 

De første regnemaskiner

De første rent elektroniske regnemaskiner kom i 1960’erne. Dengang var de større, og de brugte ikke batterier. Herfra gik det stærkt, og allerede i 1970’erne kunne man købe mindre lommeregnere, der faktisk kunne passe i en lomme. Det var virksomheden Texas Instruments, der først kom på banen med matematiske lommeregnere. De matematiske lommeregnere kendetegnes ved, at de kan bruges til de matematiske funktioner. Det vil sige for eksempel trigonometri, grafer og logaritmer, hvorimod almindelig husholdnings lommeregnere primært bruges til mere grundlæggende og simple regnestykker.

 

Lommeregner til skolen 

Lommeregnere er nu blevet en almindelig og nødvendig del af skoletiden. Eksempelvis er trigonometri inden for de sidste par år blevet til en vigtig del af matematiktimerne i de højere klasser i folkeskolen. Lommeregnere er uundværlige blandt andet til matematik, de naturvidenskabelige fag, og de økonomiske fag på alle niveauer i uddannelsessystemet: i folkeskolen, på ungdomsuddannelser og på de videregående uddannelser. Der stilles forskellige krav til regnemaskinerne afhængig af om du går i grundskole, gymnasium, erhvervsskole, erhvervsakademi, eller universitet. Det er derfor godt at undersøge, hvad lommeregneren skal kunne inden at den bliver købt. På den måde sikrer man at maskinen kan klare de opgaver som den skal, uden at blive unødvendig svær med mange fiduser som der ikke er behov for. Uanset hvad du skal regne ud, så findes der en lommeregner til dig.

 

Lommeregner til hjemmet

En lommeregner i hjemmet er næsten som en god ven af familien. Altid tæt ved hånden da man har brug for den, og klar til at hjælpe med dine spørgsmål – dog begrænset til spørgsmål om regnestykker. Der foregår meget administration i ethvert hjem, og folk vil gerne have styr på sit regnskab. Regninger skal betales, budgetter skal laves, ferier og fester skal planlægges. Mange har madplan for hver uge, eller hver måned, med tilhørende budget på madindkøb som man løbende skal holde øje med. Når en fest bliver planlagt, er det også godt at kunne bruge additionstegnet for at tælle hvor mange gæster der kommer, og division til at regne ud hvad mad udefra vil koste per person. Det er også interessant at regne ud, med procentregning, hvor meget man sparer ved at handle på tilbud. Der er derfor mange ting der skal regnes på i hjemmet, og der er lommeregneren et uundværligt værktøj.

 

Lommeregner til kontoret

Et arbejde på et kontor kræver også ofte udregninger af forskellige ting. Dér er en god lommeregner et godt redskab, som gør dit arbejde lidt nemmere. Du kan arbejde med mange tal ad gangen, og regne på om dine data stemmer. Det kan også være, at du og kollegaerne har bestilt fælles frokost, og skal til at afregne hvad hver enkelt skal betale. Det kan regnemaskinen nemt finde ude af.

 

Lommeregner fra Taxas og Relief

Måske har du allerede besluttet om du gerne vil have en Texas lommeregner eller en Relief lommeregner. Muligvis har du ikke taget beslutning om det endnu. Uanset hvad, kan du udforske, og se om du kan finde en passende lommeregner online på vores webshop, eller tage ned i din lokale butik og prøve at mærke maskinen i hånden. Husk at tænke på dit behov, for at kunne finde frem til den bedste til dig.