Bog & idéSkolePenalhuseSatch penalhus

Satch penalhus

Satch penalhus

Satch producerer både skoletasker og skoletilbehør, herunder lækre penalhuse. Penalhusene er lavet i flotte designs som matcher skoletaskerne. Du kan derfor enten vælge at købe et penalhus som har det samme design som din skoletaske, eller du kan vælge at blande to eller flere af de smarte stile.

 

Let at rengøre

Satch bruger bæredygtige tekstiler som er vandafvisende og lette at rengøre. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, når barnet hiver sit penalhus frem for at arbejde kreativt på forskellige projekter.

 

God hjælp til organisering

Pennalhuset gør det nemmere for dit barn at organisere sine ting. Der er nemlig mange skriveredskaber og øvrige ting som skal medbringes til og fra skolen hver dag. Satch pennalhuse er designet med meget plads, så der kan du samle mange ting på et sted. Det kan blandt andet være blyanter, kuglepenne, tuscher og farveblyanter. Herudover er der også plads til andre skoleting som eksempelvis viskelæder, lineal, lim og saks. Satch penaler inkluderer en god geometritrekant, som er et meget nyttigt redskab til skolen.

Penalhuse fra Satch vejer ca. 160 gram, som er et stort plus, da det ikke gør dit barns skoletaske unødvendig tung. Hvert gram tæller når man hver dag skal afsted med en skoletaske på ryggen, som ofte kan blive lidt tung over tid.

 

Flotte farver

Penalhusene findes i mange flotte farver, og smarte motiver. Du kan blandt andet få dem i blå, grøn, gul, lyserød, lilla, sort og grå farve. Uanset om dit barn foretrækker de stærke farver, eller de mere afdæmpede, så kan du finde det helt rigtige penalhus her. 

 

God pris

Du får meget for pengene ved at købe et Satch penalhus. Det er både til en god pris, og det kan bruges i lang tid – helt fra indskoling til udskoling hvis man ønsker det. Penalhuset passer nemlig til alle aldre, både piger og drenge. Satch penaler er derfor det perfekte tilbehør, uanset om du er til farverige eller mere ensfarvede penaler. Bog & idé har løbende tilbud som I kan holde øje med.