Alt til skolestart 2021

Det er utrolig vigtigt, at dit barn får en god skolestart, og en stor del af det ligger i at være ordentligt forberedt. Det drejer sig om at have alle de fornødne redskaber klar, således at dit barn kan starte i skole under de bedste forudsætninger. Vi har derfor samlet en masse fine skoletasker, rygsække, penalhuse, kalendere, lommeregnere og alt hvad dertil hører af skriverartikler, linealer, passer, viskelæder osv. Så uanset om dit barn skal starte i 0. klasse, eller er på vej på en videregående uddannelse, så har vi alt, hvad de skal bruge til skolestart 2021.

Dit barn bærer rundt på mange kilo i skoletasken i løbet af en uge, og det er derfor nødvendigt at finde den taske, der passer til dit barn, og samtidig er det vigtigt kun at inkludere de essentielle ting i skoletasken, så den ikke bliver for tung. Lad dit barn vise sin personlighed frem med de flotte designs på både taske og penalhus. Gå efter kvalitet da produkterne vil blive brugt mange gange i løbet af dagen. Vælg den form og farve, som appellerer mest til dit barns behov og personlige udtryk.

Uanset om dit barn er højre- eller venstrehåndet, så finder du masser af gode skriveredskaber hos Bog & idé.

Giv dine bøger et personligt udtryk med en smart og samtidig praktisk bogindbinding. Vi har masser af forskellige typer bogbind, som sikrer at børnenes bøger er flotte og godt beskyttet hele skoleåret igennem.  

Kort sagt finder du alt, hvad dit barn har brug for til skolestart.