Skolestart 2019

Dit barn har behov for en god skoletaske, som er alderssvarende og passer til de behov, som barnet har på det pågældende alders- og klassetrin. Vi har masser af lækre kvalitets skoletasker og rygsække fra blandt andet JEVA, LEGO, ergobag og Satch, som alle har høj fokus på ergonomi og funktionalitet. Ligeledes fælles for taskene er, at de alle er lavet i smarte designs, som appellerer til de mange forskellige aldersgrupper - uanset om du søger en børnehavetaske til det lille barn eller en fed rygsæk til det store barn. Klik her for at se alle vores skoletasker.

 

Perfekt skolestart med farverige Faber-Castell

Gør klar til alle de nye lektier med det gode skoletilbehør

Sæt kulør på skolestarten

Ergonomiske farveblyanter og tusser der ligger godt i hånden

Alt til skolestart 2019

Det er utrolig vigtigt, at dit barn får en god skolestart, og en stor del af det ligger i at være ordentligt forberedt. Det drejer sig om at have alle de fornødne redskaber klar, således at dit barn kan starte i skole under de bedste forudsætninger. Vi har derfor samlet en masse fine skoletasker, rygsække, penalhuse, kalendere, lommeregnere og alt hvad dertil hører af skriverartikler, linealer, passer, viskelæder osv. Så uanset om dit barn skal starte i 0. klasse, eller er på vej på en videregående uddannelse, så har vi alt, hvad de skal bruge til skolestart 2019.

Dit barn bærer rundt på mange kilo i skoletasken i løbet af en uge, og det er derfor nødvendigt at finde den taske, der passer til dit barn, og samtidig er det vigtigt kun at inkludere de essentielle ting i skoletasken, så den ikke bliver for tung. Lad dit barn vise sin personlighed frem med de flotte designs på både taske og penalhus. Gå efter kvalitet da produkterne vil blive brugt mange gange i løbet af dagen. Vælg den form og farve, som appellerer mest til dit barns behov og personlige udtryk.

Uanset om dit barn er højre- eller venstrehåndet, så finder du masser af gode skriveredskaber hos Bog & idé.

Giv dine bøger et personligt udtryk med en smart og samtidig praktisk bogindbinding. Vi har masser af forskellige typer bogbind, som sikrer at dine bøger er flotte og godt beskyttet hele skoleåret igennem.  

Kort sagt finder du alt, hvad dit barn har brug for til skolestart.