Mellemtrin 5. - 6. klasse

Mellemtrin

Man kan godt føle sig stor når man går fra indskoling og til mellemtrin. Der er det også et oplagt tidspunkt til at undersøge, om der er behov for lidt større skoleudstyr. Passer tasken stadigvæk til barnets krop og alder? Vi har samlet en oversigt over skoletasker som er oplagte til børn i 5. klasse og 6. klasse. Der er mange smarte skoletasker til mellemtrinnet fra populære mærker som blandt andet Beckmann+, Satch og Real Republic. Mange børn i denne alder, 11, 12 og 13 år har en rygsæk som skoletaske, og det giver mange fordele. De tasker skåner ryggen bedst muligt for ømhed, som specielt er vigtigt nu hvor taskerne godt kan blive lidt tungere med de ekstra ting barnet skal have med i skolen. Med en rygsæk har man også begge hænder fri, som kan gøre turen til og fra skolen lettere, om det er med cykel, bus eller på to ben.        

Skoletaske til 5-6 klasse

Når dit barn skal starte på mellemtrinnet, så er det muligvis blevet tid til en ny og lidt større skoletaske. Til dette formål har vi masser af flotte skoletasker, som både har ergonomi og design i hovedsæde. På 5. og 6. klasseniveauet har børnene flere ting de skal have med i skole – flere tunge skolebøger, kladdehæfter, passer, penalhus og en stor nærende madpakke. Til dette formål er der behov for en god stabil skoletaske, som kan indeholde det hele og stadig sidde komfortabelt på barnets ryg. Her kan vi blandt andet fremhæve skoletaskerne fra Beckmann og Satch.

Satch er også leveringsdygtig i seje tasker med stor ergonomisk komfort. Satch tasken kan vokse med barnet og kan udvide sig til at passe barnet fra 140 cm til 180 cm. Det betyder at skoletasken er anvendelig i flere år.

Hvis dit barn ikke er til skoletasker med for meget print og mønster, så kan det være Real Republic skoletasken er det rette valg. De er lavet i et mere afdæmpet design i ensfarvet stof.

Penalhus til 5-6 klasse

I takt med at skoletasken skal skiftes ud, så er det nok også blevet tid til et nyt flot penalhus, som kan indeholde alle de skriveredskaber, som dit barn har brug for, for at komme godt igennem skoledagen.

Hos Bog & idé finder I også penalhuse til mellemtrinnet, og et stort udvalg af skoletilbehør. Så om det er en lommeregner, passer, linealer eller noget helt andet som I har brug for til en god skolestart, kan I se på vores gode udvalg. Her på siden kan I også finde forslag til bøger til mellemtrinnet. De lister kan bruges for at finde læseinspiration til jeres barn.