Studiestart 2021

Så hvis du er tilflytter til en ny by, eller pendler, behøver du kun at finde frem til et sted – din lokale butik. Alternativt kan du vælge at handle på webshoppen og få varerne leveret et sted fra. Meget nemmere bliver det ikke.

Fyld penalet med kvalitets skriveredskaber

Skriv noter med din ynglings pen

Studiestart

Er du klar til studiestart 2021? Om det er et nyt studie, eller bare et nyt semester der starter, så er det godt at være velforberedt – helt fra første dag. Mange er måske flyttet et nyt sted hen, til en ny by som de ikke kender så godt, og hvor de ikke kender så mange. Andre vælger at pendle til og fra studierne, enten med tog, bus eller bil. Nogle tager cyklen til gymnasiet, erhvervsskolen, erhvervsakademiet eller universitetet, og andre tager derhen til fods. Studerende kommer dermed fra mange forskellige retninger, mod et fælles mål: At læse videre, øge sin viden og lære verden bedre at kende. Uanset hvordan du kommer frem til studiestart, så er det vigtigt at være velforberedt og have det rigtige skoletilbehør og skriveredskaber med.

Rygsæk til studiestart 2021

Uanset transportmåde til studiestedet, er det godt at have en god taske. Her kan en rygsæk eller skoletaske være det bedste bud, blandt andet fordi du har dine hænder fri. Dermed kan du nemt vise dit buskort, pendlerkort, rejsekort; holde fast i bussen, holde godt om styret på din cykel, varme hænderne på en god kop kaffe, eller simpelheden bare nyde det at have frie hænder. Skoletasken skal kunne rumme de ting som du skal bruge i hverdagen, og på de fleste studier bruger man enten en bærbar computer eller en tablet. Det er en god idé at beskytte sin laptop nede i skoletasken, så den ikke får stød undervejs. Der er et sleeve en god mulighed, og hos os finder du sleeves i 10", 13" og 15" - alt efter størrelsen på din computer. Så husk at undersøge hvor mange tommer din pc er, inden at du vælger et sleeve. Alternativt kan du medbringe computeren i din lokale butik, og prøve hvilken størrelse sleeve og rygsæk der passer bedst til den. Find din nye rygsæk eller skoletaske her. 

Det kan også være relevant med en notesbog for at kunne huske ens aftaler, deadlines på opgaver og fødselsdage – for at man kan huske kage til den som fylder år! Notesbøgerne kommer i forskellige størrelser, blandt andet i A4 og A5. Så uanset om du er på udkig efter en stor eller lille notesbog, eller lommebog, kan du finde en hos os.

Tilbehør og skriveredskaber til studiestart

For de, som fortrækker at skrive sine notater fra undervisningen ned med hånd, har vi blokke, hæfter og diverse skrivetøj. Herunder almindelige blyanter, stiftblyanter og kuglepenne. En overstregningstusch kan hjælpe med at highlighte de vigtigste begreber og sætninger i dine noter. Det kan gøre eksamensforberedelsen lidt nemmere. Ligeledes har vi mapper og ringbind for at holde styr på papiret, og vi har faneblade til at sortere arkene efter fag eller kurser. Hvis I har brug for at markere noget specielt, er indeksfaner en god løsning. Der kan man markere temaer efter forskellige farver, for at skabe et godt overblik og struktur over emnet. Der findes derfor mange midler som kan hjælpe en til at organisere sine notater og information. Vi har ligeledes studieudstyr til de naturvidenskabelige fag, herunder lineal, geometritrekant, passer og lommeregner.

Heldigvis har vi som mennesker mange forskellige interesseområder, og vi vælge derfor forskellige typer studie. Det er meget forskelligt hvad behovet er, alt efter studieretning, og hos Bog & idé forsøger vi at tilpasse vores udvalg til studiestart efter de forskellige behov, som opstår på de forskellige studier. Derfor finder du et bredt og varieret udvalg af produkter til studiestart 2021 her hos os.