Studiestart

Så hvis du er tilflytter til en ny by, eller pendler, behøver du kun at finde frem til et sted – din lokale butik. Alternativt kan du vælge at handle på webshoppen og få varerne leveret et sted fra. Meget nemmere bliver det ikke.

Bullet journal eller smart notesbog

Tag notater til forelæsning

Studiestart

Er du klar til at starte på studie? Om det er et nyt studie, eller bare et nyt semester der starter, så er det godt at være velforberedt – helt fra første dag. Mange er måske flyttet et nyt sted hen, til en ny by som de ikke kender så godt, og hvor de ikke kender så mange. Andre vælger at pendle til og fra studierne, enten med tog, bus eller bil. Nogle tager cyklen til gymnasiet, erhvervsskolen, erhvervsakademiet eller universitetet, og andre tager derhen til fods. Studerende kommer dermed fra mange forskellige retninger, mod et fælles mål: At læse videre, øge sin viden og lære verden bedre at kende. 

 

Uanset transportmåde til studiestedet, er det godt at have en god taske. Her kan en rygsæk være det bedste bud, blandt andet fordi du har dine hænder fri. Dermed kan du nemt vise dit buskort, pendlerkort, rejsekort; holde fast i bussen, holde godt om styret på din cykel, varme hænderne på en god kop kaffe, eller simpelheden bare nyde det at have frie hænder. Tasken skal kunne rumme de ting som du skal bruge i hverdagen, og på de fleste studier bruger man enten en bærbar computer eller en tablet. Det er en god idé at beskytte sin laptop nede i skoletasken, så den ikke får stød undervejs. Der er et sleeve en god mulighed, og hos os finder du sleeves i 10", 13" og 15" - alt efter størrelsen på din computer. Så husk at undersøge hvor mange tommer din pc er, inden at du vælger et sleeve. Alternativt kan du medbringe computeren i din lokale butik, og prøve hvilken størrelse der passer bedst til den. Det kan også være relevant med en notesbog for at kunne huske ens aftaler, deadlines på opgaver og fødselsdage – for at man kan huske kage til den som fylder år! Notesbøgerne kommer i forskellige størrelser, blandt andet i A4 og A5. Så uanset om du er på udkig efter en stor eller lille notesbog, eller lommebog, kan du finde en hos os.

 

For de, som fortrækker at skrive sine notater fra undervisningen ned med hånd, har vi blokke, hæfter og diverse skrivetøj. Herunder almindelige blyanter, stiftblyanter og kuglepenne. En overstregningstusch kan hjælpe med at highlighte de vigtigste begreber og sætninger i dine noter. Det kan gøre eksamensforberedelsen lidt nemmere. Ligeledes har vi mapper og ringbind for at holde styr på papiret, og vi har faneblade til at sortere arkene efter fag eller kurser. Hvis I har brug for at markere noget specielt, er indeksfaner en god løsning. Der kan man markere temaer efter forskellige farver, for at skabe et godt overblik og struktur over emnet. Der findes derfor mange midler som kan hjælpe en til at organisere sine notater og information. Vi har ligeledes studieudstyr til de naturvidenskabelige fag, herunder lineal, geometritrekant, passer og lommeregner.

 

Heldigvis ligger interesseområderne hos os alle sammen forskellige steder, og vi vælger forskellige studier. Det er meget forskelligt hvad behovet er, alt efter studieretning, og vi prøver at tilpasse vores udvalg til de forskellige behov. Derfor burde de fleste kunne finde det, de mangler hos os. Vi bestræber os på at sælge vores varer til en rimelig pris, så alle skulle gerne kunne være med.