Bog & idé

Fluefiskeri

Hører ind under:
Sportsfiskeri
3 produkter
3 produkter
Laks og havørred - Opgangsfisk
Laks og havørred - OpgangsfiskSteen Ulnits
279,95 DKK
Hardback
(0)
Laks og havørred - Opgangsfisk
Fluefiskerens grundbog
Fluefiskerens grundbogSteen Ulnits
299,95 DKK
HARDBACK
(0)
Fluefiskerens grundbog
Kystflue
KystflueSteen Ulnits
279,95 DKK
HARDBACK
(0)
Kystflue

Fluefiskeri er en fisketeknik, hvor man fisker med fluestang, fiskehjul og en speciallavet flueline med vægt. Linens vægt bruges til at kaste fluen ud i vandet. Kastet med en fluefiskestang kan minde om et kast med pisk, dog er forskellen at man ikke slår smæld med fluekastet, dette gør at fluen lander let på vandet og dermed agerer, som var den et levende insekt.

Fluen består typisk af en krog, hvor der er bundet enten en fjer, hår eller andre materialer på.

For mange fluefiskere handler det om ro, præcision og erfaring. Med de helt rigtige evner kan man stort set lægge fluen præcist hvor man ønsker på vandet.

Fluefiskeri bøger

I denne kategori har vi et lille udvalg af fluefiskeri bøger, som kan hjælpe både nybegynderen og den erfarne fluefisker til at vælge både rette sted, tid og flue.
Bøgerne indeholder alt, hvad en fluefisker har brug for at vide, dette er både hvis du er øvet eller nybegynder.
Bøgerne varierer mellem almen basal viden indenfor fluefiskeri, samt hvor det er godt at fiske og hvad man kan forvente at fange ved hjælp af fluefiskeri.

Fluefiskeri for nybegyndere

Fluefiskeribøgerne i denne kategori henvender sig til nybegynderne, de kan hjælpe lystfiskeren til at komme i gang med en ny hobby indenfor samme område.
Bøgerne er skrevet af en forfatter med mere end 40 ås erfaring, derfor bliver man godt rustet til denne form for lystfiskeri på allerbedst vis.
Selvom bøgerne henvender sig til nybegynderen er de også et rigtig godt værktøj for den øvede fluefiskeri, hvis man blot vil udvide sine evner på dette.