Erotiske bøger

Erotiske bøger

trustpilot stjerner i grå

Erotisk litteratur

De hotteste titler til dig

Fifty shades of grey

De erotiske noveller og romaner har på det seneste opnået stor opmærksomhed, særligt efter udgivelsen af E L James’ ”Fifty shades of Grey” serie.  I denne serie møder vi den unge og uerfarne studerende Anastasia, som skal interviewe forretningsmanden Christian Grey i forbindelse med en artikel til universitets skoleblad. De to har en åbenlys tiltrækning, og inden længe føres Ana ind Christians seksuelle og dominerende verden. Bøgerne har opnået en verdensomspændende succes, og for alvor været med til at sætte skub i udgivelsen og salget af erotiske noveller og romaner. 

Crossfire

En anden forfatter, der ligesom E L James, har opnået stor succes med de erotiske romaner, er Sylvia Day. Hendes serie ”Crossfire” omhandler Gideon og Eva, som begge har en dyster og rystende fortid. De finder stor erotisk tiltrækning, samt trøst hos hinanden, og i gennem bogserien forsøger de at navigere igennem de problemer og nedture som livet sender i deres retning.

Erotiske romaner skrevet af danske forfattere

Der er også flere danske forfattere der har sat deres præg på den erotiske litteratur. Danske S.J. Hooks har udgivet de erotiske romaner ”Absolute beginners” og ”Absolute lovers”, og betegnes af mange som det danske svar på E L James. Dyk ned i Stephen og Julias historie, og bedøm selv om du er enig.  Også Pernille Vørs har forfattet en stærkt erotisk trilogi der omhandler vildkatten Catharina og hendes erotiske og eksplosive forhold til Ian Dominic. 

Maya Banks

Maya Banks er en anden forfatter der er storleverandør af erotisk romantiske romaner. Her kan blandt andet nævnes serien "Breathless", som omhandler de tre venner og forretningspartnere Gabe, Jace og Ash. De har alle tre nogle meget specifikke seksuelle tendenser, men fælles for de tre mænd, er at de hver især møder en kvinde, som tænder noget i dem, de aldrig har oplevet før. Maya Banks er også forfatter til de erotiske bogserier "Surrender", "Slow burn", "Enforcers" og "Forretningsmand og far". 

Black dagger brotherhood

Leder du efter et twist til dine erotiske fortællinger - så tag et kig på Black dagger brotherhood serien. I denne erotiske serie følger vi en samling af vampyrer der tilhører et hemmeligt broderskab. Hver bog følger en ny broder og han udkårne. Bøgerne indeholder både spænding, drama, kærlighed og erotik i rigelige mængder.

Erotiske serier

Man må i den grad sige at den erotiske genre er blevet populær og særligt E L James har formået at skabe stor interesse for de erotiske kærlighedshistorier. Tit fokuserer disse serier på en ung kvinde der møder en charmerende, mystisk og erotisk tiltrækkende mand. Tag et kig på vores udvalg af erotiske serier her.

Flere erotiske serier

Her finder du flere berusende erotiske kærlighedshistorier. 

Lisa Kleypas og Meredith Duran

Lisa Kleypas formår på elegant vis at skrive nogle skønne kærlighedsromaner, der foregår i en svunden tid. Serierne Wallflower, Hathaway, Ravenel og Craven foregår alle i 1800-tallet, og der er masser af kærlighed og romantik i luften. De læsere der allerede har stiftet bekendtskab med Lisa Kleypas romaner, vil opdage at flere af personerne går igen i de forskellige serier. Meredith Duran er også en succesfuld forfatter inden for genren historisk romance - snyd ikke dig selv for at dykke ned i de forførende kærlighedshistorier.

Erotisk litteratur

Erotisk litteratur er på ingen måde et nyt fænomen, og kigger vi tilbage i tiden, så dukker de franske forfattere som Anaïs Nin og Pauline Réage op. I 1940’erne udgav Anaïs Nin novellesamlingerne ”Venusdeltaet” og ”De små fugle”, som begge består af sexnoveller af meget erotisk karakter. Pauline Réage er et pseudonym for den franske forfatter og journalist Anne Cécile Desclos. Hendes elsker og arbejdsgiver var stor tilhænger af Marquis de Sade, og havde kommenteret at ingen kvinde kunne skrive en erotisk roman, og for at modbevise dette, valgte Anne at udgive ”O’s historie” under Pauline Réage navnet i 1954. Bogen er meget erotisk og til tider grænseoverskridende.  I denne sektion finder du både erotiske noveller og enkeltstående romaner.

Erotiske inspirationsbøger

Lær at kombinere spiritualitet og sex med en bog om trantrasex. Er du interesseret i at lære om kama sutra, eller vil du bare gerne lære nogle nye stillinger og teknikker? Så søg inspiration til dit seksuelle liv med nogle spændende og oplysende erotiske fagbøger.