MARTHA prisen 2018

MARTHA prisen blev uddelt for første gang i 1989 til Martha Christensen. Dengang hed det Danskernes Yndlingsforfatter, men har sidenhen skiftet navn til MARTHA prisen, opkaldt efter Martha Christensen.
Hvert år nomineres 8 forfattere til MARTHA Prisen. De 4 første bliver nomineret af vores dygtige bog-entusiaster blandt vores medarbejdere i butikkerne og de sidste 4 bliver nomineret af jer læsere. Indtil juli 2018 kan du nominere og stemme på den forfatter du mener, skal modtage Bog & idés forfatterpris; MARTHA prisen. De 8 nominerede forfattere bliver præsenteret på siden her i løbet af foråret og henover sommeren, hvorefter afstemningen går i gang. Vinderen vil blive offentliggjort i oktober 2018 her på siden og på Facebook. Når en forfatter har vundet MARTHA prisen, går der 4 år før vedkommende kan nomineres igen.

Januar

Jesper Wung-Sung er nomineret til MARTHA prisen i januar. En anden gren er en bog, Jesper Wung-Sung altid har vidst, han skulle skrive. Bogen er en fortælling om, hvordan hans to oldeforældre mødtes i København i starten af 1900-tallet.

I december mødte vi Jesper Wung-Sung til et interview og fik historien bag slægtsromanen, som er en sand kærlighedshistorie om oldeforældrene San Wung Sung og Ingeborg Danielsen. 

En anden gren er ikke den første bog af forfatteren, Jesper Wung-Sung har skrevet en lang række bøger til både børn, unge og voksne. 

Jesper Wung-Sungs bøger

Skønlitteratur, digte, ungdomsbøger, børnebøger og novellesamlinger af Jesper Wung-Sung

I 2017 valgte læserne forfatterne til disse 8 bøger

MARTHA-nominerede