Vinder af MARTHA prisen 2019

I 2019 har de danske læsere peget på Jens Henrik Jensen som deres yndlingsforfatter. Han tildeles derfor Bog & idés fine Martha Pris i oktober 2019. Martha Prisen er læserne egen bogpris og uddeles i år for 31. gang. Der har som altid været stor opbakning, og mange har valgt at afgive deres stemme.

Jens Henrik Jensen vinder Martha Prisen 2019 i et stærkt felt af dygtige forfattere, som tæller Katrine Engberg, Anne Mette Hancock, Jakob Melander, Julie Hastrup, Søren Sveistrup, Morten Pape og Merete Pryds Helle.

Jens Henrik Jensen har formået at skrive nogle spændende og fængende krimier, som drager læserne ind og fastholder interessen for karaktererne og handlingens udvikling. 

Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (f.1963) forfatter og journalist, debuterede med thrilleren "Wienerringen" og slog derefter for alvor igennem med Kazanski-trilogien. 

Lupus er 4. og selvstændige bind i krimi-serien om Niels Oxen. Lupus udkom i 2018 og røg direkte ind på bestsellerlisterne.

Jo mere Oxen opdager, jo mere farligt bliver det. For hvem er fjenden? Det skal han tids nok finde ud af. Man kan næsten ikke læse hurtigt nok for at få en opklaring. Dette er fjerde roman om Oxen, forhåbentligt kommer der flere. 

Læs meget mere om Jens Henrik Jensen her

Bøger af Jens Henrik Jensen

Gratis levering til butik | 365 dages byttegaranti | Returpant på bestsellere for klubmedlemmer

Bøger af MARTHA nominerede forfattere i 2019

Gratis levering til butik | 365 dages byttegaranti | Returpant på bestsellere for klubmedlemmer