MONOPOLY

Alle de sjove varianter af det gode brætspil til familien
Classic Monopoly
Monopoly ClassicBrætspil
299,95 DKK
(1)
Monopoly Classic

Køb MONOPOLY Roblox hos Bog & idé

Er du på udkig efter et nyt brætspil til hele familien? Så tag et kig på det nye Monopoly Roblox brætspil, som kan købes hos Bog & idé. Spillet kan spilles af 2-6 personer fra 8 år og er en alle tiders gaveide til alle Roblox-fans.

I det nye Monopoly Roblox brætspil skal spillerne købe, sælge og bytte deres favorit Roblox-oplevelser som Meep City, Fashion Famous, Legends of Speed med flere! Spillerne flytter sig rundt på brættet, der har temaer, billeder og spilelementer inspireret fra den populære online platform, hvor det handler om at købe så mange Dev Home Offices og Dev Studio Offices som muligt. Så vær med når de fantasifulde Roblox-verdener møder Monopoly-brætspillet i denne nye udgave.

Hvilket Monopoly brætspil vælger du?

DET KLASSISKE MONOPOLY

Du kaster to terninger for at komme rundt på spillepladen i Monopoly Classic for at kunne købe og sælge grunde, bygge huse og hoteller. Forsøg at få dine modspillere til at gå fallit uden selv at ende i fængsel eller lande på modtandernes huse og hoteller. Find den bedste ejendoms- og grundinvestor i familien eller omgangskredsen.

 

MONOPOLY TIL DEN DER PLEJER AT TABE

I Monopoly Sore Losers er der vendt op og ned på det hele. Så selvom det ligner du er ved at tabe, så er du faktisk ved at vinde. Spillerne tjener penge ved at gøre de ting, der typisk er frustrerende i spillet, såsom at gå i fængsel, betale husleje eller gå fallit. Helt sikkert værd at prøve, hvis du er vant til at tabe i Monopoly.

 

KUNNE DET VÆRE SJOVT AT FÅ LOV TIL AT SNYDE I MONOPOLY?

I Monopoly Cheaters Edition er det faktisk tilladt at snyde. Lyv om dit terningekast, stjæl et par pengesedler fra banken, eller smyg dig uden om lejebetalingen. Måske du undgår at blive opdaget af dine modspillere og ender med at vinde

 

HAR DU KUN TID TIL ET HURTIGT SPIL?

En omgang Monopoly Speed tager kun 10 minutter hvilket måske passer dig bedre til en aften med vennerne eller i hverdagen med familien. Du skal ikke vente på at det bliver din tur, for alle kaster en terning samtidig. Et sjovt spil med kun 4 runder hvor I køber og sælger hurtigere end nogensinde før.

Monopoly kan samle venner og familie

Med et MONOPOLY brætspil er du klar til at invitere hele familien eller vennerne til spilleaften. Med et MONOPOLY spil er du sikker på at alle bliver underholdt – og derfor er MONOPOLY en elsket klassiker! I MONOPOLY køber, sælger og drømmer I jer til rigdom. Og selvom der kun kan være en vinder, så bliver I en hyggelig aften rigere.

 

 

Andre brætspilsfavoritter

Glem alt om tid og sted når familien samles omkring bordet til spilaften
Twister
TwisterBrætspil
239,95 DKK
(5)
Twister
Risk
RiskBrætspil
399,95 DKK
(4)
Risk
Trivial Pursuit Classic Edition
Trivial pursuit classic editionBrætspil
399,95 DKK
(5)
Trivial pursuit classic edition
Hvem er Hvem?
Hvem er hvemBrætspil
199,95 DKK
(8)
Hvem er hvem

Andre brætspilsfavoritter

Glem alt om tid og sted når familien samles omkring bordet til spilaften
Trivial Pursuit familieudgave
Trivial Pursuit familieudgaveBrætspil
399,95 DKK
(8)
Trivial Pursuit familieudgave
RISK JUNIOR
Risk juniorBrætspil
249,95 DKK
(0)
Risk junior
Kablab
KablabBrætspil
229,95 DKK
(0)
Kablab
Trivial Pursuit Decades
Trivial Pursuit Decades Brætspil
399,95 DKK
(1)
Trivial Pursuit Decades

Årets spil 2022

Se vinderne af de fire kategorier >>
god ide

Top 10 brætspil

Så mange sjove timer >>