Bog & idé

Tjek lagerstatus

i alle butikker

✓ Fri fragt

for medlemmer (kr. 0 / md.)

Klik & hent

indpakket som gave

✓ 365 dages byttegaranti

i alle butikker

Fri levering til pakkeshop for medlemmer

Klub Bog & idé

Klub Bog & idé er en gebyrfri kundeklub. Vi sender dig inspirerende nyheder på e-mail, adgang til førudsalg, attraktive medlemstilbud på udvalgte varer og nyheder og invitationer til events. Med andre ord, får du altså mere end alle andre. Det er altid muligt at melde dig ud af klubben igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage gode tilbud fra os.

 

Gebyrfrit medlemskab uden binding

Klik & hent i din lokale Bog & idé (evt. pakket ind som gave)

Klubfordele

Klub inspiration

1. Inspiration

Gennem vores nyhedsbreve får du inspiration til din næste læseoplevelse. Du er den første til at høre om nyudgivelser og har mulighed for at forudbestille, så du er sikker på at have bogen på udgivelsesdagen.
Klub gode tilbud

2. Ekstra tilbud

Som medlem af klubben bliver du inviteret til tyvstart på udsalg, du får unikke tilbud og kommer først i køen til Danmarks største Bogudsalg. Meld dig ind i klubben og modtag unikke rabatkoder til de særlige klubtilbud kun for medlemmer.
Returpant

3. Returpant

Du får 25% returpant på bøger fra vores bestsellerliste. Køb en bestseller, læs den og aflevér den igen inden 3 måneder – så får du et tilgodebevis på 25% af den pris, du har givet for din bestseller. Husk kvittering.
Klub BOi tommel

4. Garanti

Du får 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger. Vi hjælper gerne med at vælge en bog, der matcher alder og interesse og giver dig 90 dage til at finde ud af, om bogen rammer plet. Hvis ikke, kan du få bogen byttet én gang.

Få returpant på din bog

Meld dig ind i Klub Bog & idé | Få et tilgodebevis på 25% af prisen ved at returnere bogen i butikken inden 3 mdr.
Heartstopper Bog 1
RETURPANT
Heartstopper 1Alice Oseman
149,95 DKK
Paperback
(0)
Heartstopper 1
Lenins bodyguard
SEND SOM GAVE
RETURPANTSTAERKPRIS
Lenins bodyguardLeif Davidsen
229,95 DKK
Indbundet
(6)
Lenins bodyguard
Tre dage i april
RETURPANTSTAERKPRIS
Tre dage i aprilMich Vraa
229,95 DKK
Indbundet
(7)
Tre dage i april
Heartstopper 4
RETURPANT
Heartstopper 4Alice Oseman
149,95 DKK
Paperback
(0)
Heartstopper 4
Vand til blomster
SEND SOM GAVE
RETURPANTSTAERKPRIS
Vand til blomsterValérie Perrin
259,95 DKK
Indbundet
(12)
Vand til blomster
Heartstopper Bog 2
RETURPANT
Heartstopper 2Alice Oseman
149,95 DKK
Paperback
(0)
Heartstopper 2
At træde i karakter
SEND SOM GAVE
RETURPANTSTAERKPRIS
At træde i karakterAnders Fogh Rasmussen
269,95 DKK
Indbundet
(7)
At træde i karakter
Den røde glente
SEND SOM GAVE
RETURPANTSTAERKPRIS
Den røde glenteElsebeth Egholm
229,95 DKK
Indbundet
(6)
Den røde glente
Heartstopper Bog 1
RETURPANTSTAERKPRIS
Heartstopper Bog 1Alice Oseman
169,95 DKK
Hæftet
(7)
Heartstopper Bog 1
Kvinde Kend Din Historie
RETURPANTSTAERKPRIS
Kvinde Kend Din HistorieGry Jexen
269,95 DKK
Indbundet
(12)
Kvinde Kend Din Historie

Vi donerer 10 kr. til Læseuniverset

At hjælpe børn med at knække læsekoden, ligger vores hjerte meget nært hos Bog & idé. Vi vil hjælpe børn til at finde både glæden og redskaberne til at kunne læse, så de opnår de vigtige kompetencer, de skal bruge resten af livet. Vi samarbejder med Læseuniverset, som hjælper børn med læseudfordringer at lære og læse, og giver dem en succes med læsningen.

Emil er et af de børn ,vi har hjulet til en plads på Læseuniverset. Emil er blevet undervist i Læseuniversets lydrette materiale og kan nu bruge bogstav-lydforbindelse. Emil har haft brug for mange gentagelser, hvilket Læseuniversets materialer støtter op omkring. Han har sluttet ugen af med at læse bøger fra Kommas Læsestart niveau 1 samt bøger fra den første frilæsning 1. Trods de store udfordringer har Emil udvist gåpåmod og knoklet hele ugen.

Hvert år har vi doneret 10 læsepladser, men nu kan du være med til at donerer til 1 plads mere, vi har valgt at kunne hjælpe børn med at lære at læse, og det vil vi gerne støtte endnu mere op om, derfor donerer vi nu 10 kr. når du tilmelder dig i vores KLUB Bog & idé. Læs mere om vores hjertesag her


Velkommen til Klub Bog & idé

Klub Bog & idé er til for at give vores medlemmer inspiration og nyheder fra bøgernes verden. Selvom vi lever i en digital tidsalder kan vi se, at der stadig er en stor skare af mennesker, der ligesom os ELSKER at læse bøger. Derfor har vi Klub Bog & idé!

Klub Bog & idé er IKKE en rabatklub, hvor du skal samle point for at kunne få nogle tilbud. Vi mener, at en god kundeklub leverer inspirerende indhold om de emner, som medlemmerne interesserer sig for. Dermed IKKE sagt, at vi ikke giver vores medlemmer nogle stærke tilbud, eller på anden vis belønner vore medlemmer for deres medlemsskab.

Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du vælge, hvilken butik du gerne vil have nyheder, tilbud og arrangementer fra, der alle sendes til dig via mail eller sms. Dette vælger du selv ved oprettelse. Det er en forudsætning for medlemskab af KLUB Bog & idé, at du angiver e-mailadresse.

HELT SIKKERT MEDLEMSSKAB

Du kan trygt og roligt tilmelde dig kundeklubben. Vi behandler dine data fortroligt og med respekt. Følg linket her og læs hele vores persondatapolitik. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre uden din forudgående accept. Læs hele vores datapolitik under punktet medlemsvilkår.

Når du tilmelder dig KLUB Bog & idé er du automatisk med i lodtrækningen om månedens klubpræmie. 

Samtykkeerklæring:

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB Bog & Idé og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra Bog & idé samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events.

Med mit samtykke tillader jeg, at følgende Bog & idé forretninger må kontakte mig via e-mail Se liste her.

Samtidig giver jeg lov til, at Bog & idé må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.

Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte Bog & idé på [email protected] 

 

Persondata

I nogle tilfælde indsamler vi dine personoplysninger, når du giver samtykke til cookies. Dette kan fx være oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside, din IP-adresse mv. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik

Følg med på Instagram

Vi har givet ordet og scenen til nye og erfarne forfattere, som du kan følge her.

Følg med på Facebook

Som følger får du links til alt det nye med det samme.

365 dages byttegaranti i alle butikker