Bog & idéMedlemsvilkår

Medlemsvilkår kundeklub

Kære kunde Velkommen i Klubben. Inden nu tilmelder dig, er det vigtigt at du læser nedenstående vilkår og betingelser for dit medlemskab, så du er klar over hvad dit medlemskab går ud på, herunder hvad du accepterer ved at være medlem af Klubben.

Kundeklubben administreres af Indeks Retail Butik A/S, der driver kundeklubben samt onlineplatformene www.bog-ide.dk og www.legekæden.dk. Indeks Retail Butik A/S er datterselskab til Indeks Retail A/S, der fungerer som kædekontor for landets Bog & idé og Legekæden butikker.

Medlemsfordele:

 

Medlemskabet er gratis og kan til enhver tid afmeldes igen. Som medlem af Klubben får du en række fordele..

 

Oprettelse af medlemskab

Du kan tilmelde dig Klubben på www.bog-ide.dk, på www.legekæden.dk, i vores app eller i en af vores mange Bog & idé og Legekæden butikker. Ved tilmelding online beder vi dig angive både telefonnummer og din e-mailadresse. Ved oprettelse i en af vores butikker skal vi bare bruge dit telefonnummer, hvorefter du modtager en SMS med link til færdiggørelsen af din klubprofil.

 

For at få adgang til alle dine medlemsfordele kræver det, at du færdiggør din profil på hjemmesiden eller i appen – det er heldigvis dejligt nemt. Når profilen er færdig, sender vi dig en velkomstmail.

 

Ved oprettelse af medlemskab i kundeklubben, får du dit eget personlige medlemsnummer koblet på din profil. Dette nummer er personligt, men må gerne anvendes af personer i din husstand. For at få adgang til klubtilbud, når du handler i vores butikker, skal du bare oplyse dit medlemsnummer eller dit telefonnummer for at koble købet på dit medlemskab.

Profilside

Du kan tilgå dit medlemskab på enten www.bog-ide.dk, på www.Legekæden.dk eller i vores app. Her logger du ind med den e-mailadresse og det kodeord, du gav ved oprettelse af medlemskabet. På ‘Min side’ kan du ændre dine oplysninger, se dine kvitteringer, tilgå nyhedspræferencer - og du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab under fanen ‘Min Profil”.

Tilladelser

Når du giver tilladelse til markedsføring, giver du samtidig samtykke til at Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) må sende dig e-mails, SMS beskeder og/eller push-beskeder. Disse kan blandt andet indeholde følgende:

E-MAIL:

  • Nyheder, tilbud, kampagner, fødselsdagsgaver, konkurrencer, invitationer osv.
  • Service e-mails, herunder fødselsdagshilsen, påmindelse om uafsluttede kurve, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for. Øvrige mails baseret på din adfærd eller manglende adfærd på vores hjemmesider.

 

SMS:

• Gode tilbud og kampagner samt nyheder og aktiviteter i butikkerne.
• Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke, klubprofil og købshistorik.

PUSH:

• Nyheder, tilbud og kampagner i appen
• Servicemeddelelser

Interesser

Når du tilmelder dig Klubben, bliver du medlem hos Indeks Retail Butik A/S, der varetager kundeklubben for de to kæder Bog & idé og Legekæden. Ved tilmelding har du mulighed for at give samtykke til markedsføring baseret på dine valgte interesseområder. Med interesser menes, hvem du er interesseret i at modtage e-mail/sms/push fra. Når du giver samtykke til markedsføring, kan du vælge mellem interesserne Bog & idé og/eller Legekæden. Du kan også nemt justere i dine mailpræferencer og interesser ved at logge ind på din profil og klikke på fanen ‘Nyhedspræferencer’.

Behandling af personoplysninger.

Dine oplysninger

Når du tilmelder dig Klubben spørger vi til dine interesser og til informationer om dig. Det gør vi for at vi kan sende dig relevant og målrettet information og nyheder. Vi spørger blandt andet om din fødselsdag. Så kan vi nemlig sende dig rabatkoder, vi kan målrette vores udsend til dig ud fra din alder og vi kan ønske dig tillykke med fødselsdagen. Vi spørger også efter dit barn eller barnebarns fødselsdag. Så kan vi nemlig sende jer en unik kode på fødselsdagen, som I kan indløse til en gratis fødselsdagsgave i en af vores Legekæden eller Bog & idé butikker.

Børn under 13 år

Bog & idé og Legekæden udsender ikke materiale direkte til børn under 13 år, hvilket vores disclaimer gør opmærksom på. Hvad angår deltagelse i aktiviteter, brug af medlemstilbud, deltagelse i konkurrencer m.v. deltager børn under 13 år på lige vilkår med øvrige klubmedlemmer.
Forældre/værger til børn under 13 år kan til enhver tid få oplyst de data/slettet data på barnet Klubben har indsamlet om deres barn. Som forælder eller værge for et barn, der er under 13 år på det tidspunkt, hvor vi har indsamlet personlige oplysninger, har du ret til at få overblik over og få personlige oplysninger slettet, og at nægte at tillade yderligere indsamling eller brug af information. For at kunne gøre dette skal du kontakte os på mail: [email protected]
En forælder eller værge, der ønsker at få overblik over personlige oplysninger vedrørende deres barn/børn skal angive det fulde navn og adresse på det barn/de børn, det drejer sig om, samt angive deres egen e-mail adresse til brug for verifikation og kontakt.

Vi vil ikke sælge, udleje eller på anden måde videregive personlige oplysninger fra børn under 13 år til noget firma. Kun pga. en retskendelse eller vidnestævning, eller en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed vil de blive udleveret til den respektive myndighed.

Vi hverken kan eller vil opstille betingelser, der påtvinger eller opfordrer børn til at give personlige oplysninger, der ligger ud over, hvad der med rimelighed er nødvendigt for at deltage i en aktivitet på vores hjemmeside.

Det er tilladt for børn under 13 år at deltage i konkurrencer på www.bog-ide.dk

Oplysninger om din online konto eller klubmedlemskab

Hos Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) ønsker vi at frembringe produkter og service af høj kvalitet og at opbygge længerevarende relationer med vores kunder. Sådanne relationer bygges på gensidig tillid.

Du kan få overblik over dine personlige oplysninger og/eller trække dit samtykke til dit medlemskab af Klubben tilbage ved at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringsmails fra os, ved at logge ind på din ‘Min Side’.

Det kan blive nødvendigt for Indeks Retail Butik A/S at ændre dets online politik vedrørende beskyttelse af persondata fra tid til anden for at følge med i en evigt omskiftelig verden. Hvis der sker ændringer, der væsentligt, eller på en ugunstig måde, påvirker dit medlemskab online beskyttelse af persondata eller sikkerhed, vil du blive bedt om at godkende nye vilkår og betingelser.

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Indeks Retail Butik A/S, Mossvej 2, 8700 Horsens, CVR nr.: 59948628, Tlf.: 76 75 20 00.

Udmeldelse

Udmeldelse af kundeklubben kan ske på følgende måder:

Bemærk, det er ikke muligt at afmelde dit medlemskab i en butik.

Ved udmeldelse slettes din profil, dine kvitteringer og alt tilhørende data.

Ændringer af medlemsvilkår

Indeks Retail Butik A/S (Bog & idé og Legekæden) forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles via e-mail til alle medlemmerne. Dette vil være en servicemeddelelse og forudsætter dermed ikke markedsføringssamtykke.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå på bog-ide.dk og på Legekæden.dk

Udbyder :

Medlemskabet hos Bog & idé og Legekæden udstedes og administreres af

Indeks Retail Butik A/S
Mossvej 2
8700 Horsens
CVR. nr.: 59948628
Tlf: 76 75 20 00

Databehandler på vegne af:
Web2Media ApS
Bülowsgade 68, 2. sal
8000 Aarhus C
CVR: 33957890
Tlf: 71 99 00 11
E-mail: [email protected]

Ethvert spørgsmål og enhver henvendelse i øvrigt vedr. kundeklubben skal ske skriftligt til kundeservice på [email protected].

Samtykkeerklæring:

Som medlem af Klubben giver du samtykke til at modtage information om nyheder, gode tilbud, invitationer til konkurrencer og begivenheder via e-mails, SMS beskeder og/eller pushbeskeder.

Opret profil og få masser af fordele. Ingen gebyrer. Ingen binding.

Meld dig ind i Klubben

Fri fragt

Som medlem af vores kundeklub får du altid fri fragt til pakkeshop på dine online køb.

Læs mere
Gem kvittering som klubmedlem

Gem kvittering online

Som medlem af vores kundeklub har du altid styr på dine kvitteringer. Vi gemmer dem nemlig automatisk for dig.

Læs mere
Fødselsdagsgave kundeklubben

Fødselsdagsgave

Som medlem af Klubben får dit barn en gave på sin fødselsdag. Gælder alle børn under 12 år, som er tilknyttet en profil.

Læs mere
Klubtilbud

Klubtilbud

Som medlem af vores kundeklub får du masser af eksklusive tilbud til særlige klubpriser.

Læs mere
Oplevelser klubfordel

Rabat på oplevelser

Som medlem af vores kundeklub får du rabatter hos vores samarbejdspartnere. Så du kan tage familien med ud på sjove oplevelser.

Læs mere
Tilfredshedsgaranti som klubtilbud

90 dages tilfredshedsgaranti

Som medlem af vores kundeklub får du 90 dages tilfredshedsgaranti på alle børne- og ungdomsbøger.

Læs mere
Giv din bestseller videre som klubmedlem

Giv din bestseller videre

Som medlem af vores kundeklub kan du levere din læste bestseller tilbage inden 3 måneder og få et tilgodebevis på 25% af bogens pris.

Læs mere