Gratis hjemmelevering til alle medlemmer

Når du tilmelder dig KLUB Bog & idé, modtager du automatisk en mail med din rabatkode, som giver dig GRATIS levering til GLS pakkeshop. (Medlemskabet er gratis)

Bemærk! Der kan godt gå nogle minutter, inden du modtager den rabatkode, du skal indtaste i forbindelse med din bestilling.

Vi passer godt på hinanden ❤️

Få returpant på din bog

Meld dig ind i Klub Bog & idé | Få et tilgodebevis på 25% af prisen ved at returnere bogen i butikken inden 3 mdr.

Velkommen til Klub Bog & idé

Klub Bog & idé er til for at give vores medlemmer inspiration og nyheder fra bøgernes verden. Selvom vi lever i en digital tidsalder kan vi se, at der stadig er en stor skare af mennesker, der ligesom os ELSKER at læse bøger. Derfor har vi Klub Bog & idé!

Klub Bog & idé er IKKE en rabatklub, hvor du skal samle point for at kunne få nogle tilbud. Vi mener, at en god kundeklub leverer inspirerende indhold om de emner, som medlemmerne interesserer sig for. Dermed IKKE sagt, at vi ikke giver vores medlemmer nogle stærke tilbud, eller på anden vis belønner vore medlemmer for deres medlemsskab.

Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du vælge, hvilken butik du gerne vil have nyheder, tilbud og arrangementer fra, der alle sendes til dig via mail eller sms. Dette vælger du selv ved oprettelse. Det er en forudsætning for medlemskab af KLUB Bog & idé, at du angiver e-mailadresse.

HELT SIKKERT MEDLEMSSKAB

Du kan trygt og roligt tilmelde dig kundeklubben. Vi behandler dine data fortroligt og med respekt. Følg linket her og læs hele vores persondatapolitik. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre uden din forudgående accept. Læs hele vores datapolitik under punktet medlemsvilkår.

Når du tilmelder dig KLUB Bog & idé er du automatisk med i lodtrækningen om månedens klubpræmie. 

Samtykkeerklæring:

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB Bog & Idé og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra Bog & idé samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events.

Med mit samtykke tillader jeg, at følgende Bog & idé forretninger må kontakte mig via e-mail Se liste her.

Samtidig giver jeg lov til, at Bog & idé må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.

Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte Bog & idé på [email protected]