Cookiepolitik

Cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Indeks Retail A/S
CVR 21187399
E-mail: kundeservice@bogogide.dk
Telefon: +45 76 75 20 20

Hvad er en cookie og hvordan fungerer den?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Brug af cookies på vores hjemmeside

Cookies er nødvendige for at vi kan få vores hjemmeside til at fungere. Cookies hjælper os med at få et overblik over alle besøgende på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette vores hjemmeside til dine interesser. Eksempelvis husker Cookies, om du er logget ind på siden, alt hvad du har lagt i kurven og om du før har besøgt siden.

Du kan afvise og slette cookies

Afvisning af cookies

Det er muligt at afvise cookies på din computer under indstillinger i din browser. Du skal blot være opmærksom på, at ændrer du i indstillingerne, er der mange funktioner, som du ikke kan anvende på siden, da siden ikke længere husker dine valg.

Sletning af cookies

Det er muligt at slette alle de Cookies, som du tidligere har accepteret. På en nyere PC gøres dette med CTRL +  SHIFT + Delete

Har du spørgsmål om cookies på vores hjemmeside?

Du er  velkommen til at kontakte os på tlf. 76752020 eller på e-mail kundeservice@bogogide.dk hvis du har spørgsmål til anvendelsen af cookies på vores hjemmeside. 

Persondata og registrering hos Indeks Retail A/S:

For at handle med os på bog-ide.dk, har vi brug for følgende oplysninger: NavnAdresseTelefonnummer og E-mailadresseVi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Indeks Retail A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Alle medarbejdere der arbejder med håndtering af webordrer hos Bog & idé har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Når man handler på bog-ide.dk, får man efter købet en mail fra servicefunktionen Trustpilot, da vi har indgået et samarbejde med dem, således vi hele tiden får feedback fra vores kunder, og derigennem gøre kundeoplevelsen bedre. Denne e-mail fra Trustpilot kan ikke fravælges. Den dataansvarlige på bog-ide.dk er E-Commerce Manager Nicolai Lind Jørgensen

Sikkerhed:

Online betaling på bog-ide.dk kører igennem NETS/NetAxcept. Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer. Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse.
Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger dvs. navn, adresse og e-mailadresse transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret.

Cookies:

I forbindelse med handel og øvrig færden på bog-ide.dk vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer, dette er for at optimere din oplevelse af sitet, at optimere designet på hjemmesiden, at generere webstatistik og målrette markedsføringen til dig.

Du kan til hver en tid slette din cookie, og vi gemmer ingen ingen personlige oplysninger i forbindelse hermed. En cookie kan ikke indeholde virus.

Ejeroplysninger

INDEKS RETAIL A/S

Mossvej 2

8700 Horsens

Telefon: 76 75 20 00

Email: info@i-r.dk

 For at du kan se hvilke cookies der placeres på din enhed, har vi indgået et samarbejde med Cookieinformation, der hver måned opdaterer oversigten du finder her.