Bog & idéLegetøjLEGO®LEGO® Creator

LEGO® Creator

12 produkter
12 produkter
31131 LEGO Creator Nudelrestaurant I Midtbyen
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
31131 LEGO Creator Nudelrestaurant I MidtbyenLEGO
399,95 DKK
(0)
31131 LEGO Creator Nudelrestaurant I Midtbyen
31123 LEGO Creator Offroad-Buggy
KUN ONLINE
31123 LEGO Creator Offroad-BuggyLEGO
129,95 DKK
(0)
31123 LEGO Creator Offroad-Buggy
31128 LEGO Creator Delfin Og Skildpadde
KUN ONLINE
31128 LEGO Creator Delfin Og SkildpaddeLEGO
89,95 DKK
(0)
31128 LEGO Creator Delfin Og Skildpadde
31126 LEGO Creator Supersonisk Jet
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
31126 LEGO Creator Supersonisk JetLEGO
179,95 DKK
(0)
31126 LEGO Creator Supersonisk Jet
31111 LEGO Creator Cyberdrone
KUN ONLINE
31111 LEGO Creator CyberdroneLEGO
89,95 DKK
(0)
31111 LEGO Creator Cyberdrone
31124 LEGO LEGO Creator Superrobot
31124 LEGO LEGO Creator SuperrobotLEGO
89,95 DKK
(0)
31124 LEGO LEGO Creator Superrobot
31127 LEGO Creator Gaderacerbil
KUN ONLINE
31127 LEGO Creator GaderacerbilLEGO
179,95 DKK
(0)
31127 LEGO Creator Gaderacerbil
31125 LEGO Creator Fantasi-Skovvæsner
KUN ONLINE
31125 LEGO Creator Fantasi-SkovvæsnerLEGO
129,95 DKK
(0)
31125 LEGO Creator Fantasi-Skovvæsner
31118 LEGO Creator Surfer-Strandhus
KUN ONLINE
31118 LEGO Creator Surfer-StrandhusLEGO
449,95 DKK
(0)
31118 LEGO Creator Surfer-Strandhus
31109 LEGO Creator Piratskib
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
31109 LEGO Creator PiratskibLEGO
1099,95 DKK
(0)
31109 LEGO Creator Piratskib
31129 LEGO Creator Majestætisk Tiger
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
31129 LEGO Creator Majestætisk TigerLEGO
449,95 DKK
(0)
31129 LEGO Creator Majestætisk Tiger
31132 LEGO Creator Vikingeskib Og Midgårdsormen
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
31132 LEGO Creator Vikingeskib Og MidgårdsormenLEGO
999,95 DKK
(0)
31132 LEGO Creator Vikingeskib Og Midgårdsormen

LEGO® Creator

I 2001 blev LEGO® Creator lanceret. Produkterne blev udgivet for at børn og voksne kunne bygge modeller, uden at skulle følge regler og begrænsninger. LEGO® inspirerer til at man slipper fantasien løs og udvikler sine kreative evner med uendelige bygge- og legemuligheder. Herfra udspringer Creator 3-i-1, hvor børn bliver inspireret til at man kan bygge flere modeller af de samme klodser, uden at begrænsningerne sætter en stopper for det.

LEGO® Creator 3-i-1 byggesæt er en serie hvor dit barn kan eksperimentere med spændende modeller. En verden af muligheder åbner sig for barnet, hvor der kan bygges intet mindre end tre forskellige modeller fra samme æske! 3-i-1 byder på timevis af sjove øjeblikke for LEGO®-fans, når de bygger, ombygger og bygger igen. Der er et bredt udvalg af modeller i 3-i-1 serien. Her kan barnet bygge hurtige fartøjer, farlige rovdyr, robotter eller detaljerede bygninger og meget mere.

Skab nye historier med Creator 3-i-1

Bygge- og legemulighederne er uendelige, da alle de detaljerede fantastiske modeller kan skilles ad og samles igen, lige så ofte børnene ønsker det. Dit barn kan derfor nyde ubegrænset leg der er fuld af fantasi, når de skaber historier ud fra farverige bygninger og livlige dyr. Når historien slutter, kan LEGO® klodserne bruges til at skabe en ny model og børnene kan kaste sig ud i et nyt eventyr, med en ny historie. Du kan bygge alle tre modeller skiftevis efter hinanden igen og igen, eller du kan kaste dig ud i et helt nyt projekt, hvor du bygger din helt egen model ud fra de antal klodser, der er i æsken.

I LEGO® Creator 3-i-1 indeholder serien et bredt udvalg af modeller, hvor du finder du noget for enhver smag. Der er lavet byggesæt til enhver dreng og pige, uanset hvilken interesse der fanger dem. Børnene kan bygge alt lige fra motorcykler, rumfærger, piratskibe og pariserhjul til dyr i vildmarken. Se børnenes forventningsfulde ansigt, når de overvejer hvilken model, de nu skal bygge som det næste.

LEGO® Creator eventyret starter her

Mulighederne er store med LEGO®, hvor du kan skabe dit helt eget eventyr. Tag på togt og sejl på de syv have med det frygtindgydende piratskib, der plyndrer skatte og drager ud på de mest spændende eventyrer hjemme på dit værelse. Bliver du uvenner med kaptajnen, så frygt ej! Du kan begå mytteri og få kaptajnen til at gå planken ud. Måske han hopper lige ned i gabet på den haj, der har svømmet rundt om dit piratskib de sidste par dage. Du kan også vælge at bygge dit piratskib om til en kranie-ø, hvor dine minifigur skal bygge en tømmerflåde for at komme væk fra øen. Når de er kommet væk fra øen, kan du bygge kranie-øen om til en piratkro. Her kan piraterne fejre at de kom væk fra øen, med fest og farver og godt humør.

Du kan også vælge at tage på safari og tæmme den vilde løve, hvor du bliver savannens konge med løven ved din side. Eller tag på et rumeventyr, hvor du udforsker galaksen og finder krystaller. Men pas på rumvæsnerne ikke kommer først. De vil nemlig ikke have at krystallerne kommer i andres besiddelse, måske du kan blive nødt til at kæmpe om krystallerne mod rumvæsnerne.

Er du derimod fyldt med adrenalin og gåpåmod? Vil du hellere vil have fart over feltet og vind i håret, så kan du ræse afsted i de hurtige biler fra Creator-serien. Øv dig på de fedeste tricks og vind Grand Prix. Bliv den bedste racerkonge i racerkørerens historie! Byg din racerbil om til en super hurtig speedbåd og fræs afsted i bølgerne blå.

Tag LEGO® med på ferien, eller ferien med til LEGO®, når du giver unge campister en oplevelse for livet i det fri. Familieferie med campingvogn er altid et hit, så derfor du kan nu bygge et campingvognsæt og tage på ferie i naturen. Campingvognen rummer køkken, toilet og aftageligt tag og side, der kan åbnes, så du rigtigt for følelsen af campingvognsferie med familien. Kom tæt på naturens dyr, bad i søen og spis udenfor i det gode campingvejr, med fisk du selv har fanget i søen. Forevig turen med fotos, men pas på du ikke bliver pruttet på af et stinkdyr. Puha, det kan gøre turen lang og ildelugtende. Gør turen rigtig unik ved at bygge campingvognen om til et fyrtårn og bo der hele sommeren. Du kan derudover også ombygge campingvognen til en autocamper, hvor dine minifigurer kan køre rundt og besøge flere forskellige steder, måske endda besøge flere lande. Drik varm kakao om aftenen og nyd udsigten udover søen når solen går ned.

Start legen hos de små

I Creator 3-i-1 er der sæt fra 6+ og fra 9+. Du kan derfor fange børnenes interesse med LEGO®-sæt der ikke er for svære, men målrettet til børnenes alder. Klodsantallet bliver holdt på et minimum, hvor børnene ikke mister interessen fordi pakken er for svær for dem at samle. Det betyder dog også at børnene kan starte i en tidlig alder og udvikle deres kreative evner, jo ældre de bliver og jo mere erfarne de bliver, når de samler LEGO®. Børnene lærer at sætte ting sammen og se tingene i en sammenhæng, hvor mulighederne for at videreudvikle byggeteknikken er stor. Det er en rigtig god mulighed for børnene at bruge tid væk fra skærmen, og så er det jo et fantastisk tidsfordriv at sidde med hovedet begravet i LEGO®, hvor du samler Creator 3-i-1 eller laver modeller selv med historier fra fantasiens verden.

Køb LEGO® Creator 3-i-1 online

Hos Bog & idé bestræber vi os altid efter at have de nyeste LEGO® sæt på lager, vi opdatere derfor løbende sortimentet, så du altid kan finde dit næste byggeeventyr hos os. Byggesættene er fremragende til jule- og fødselsdagsgaver til børn. Du finder æsker i forskellige prispunkter, der giver et større udvalg for dig at vælge imellem.

Hvis du er på udkig efter et godt LEGO® Creator tilbud, så tag et kig her på siden i vores store udvalg af spændende byggesæt til dit barn.