Bog & idéLegetøjLEGO® DC Super Heroes

LEGO® DC Super Heroes

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner18

LEGO® DC™ Super Heroes

Er du fan af superhelte som Batman og Wonder Woman, og er du klar til at hjælpe dem med at redde dagen? Så har LEGO® skabt den helt oplagte mulighed for at du kan leve dig ind i deres unikke og superheltespækkede univers. LEGO® DC Super Heroes genskaber det store univers fyldt med superhelte og onde skurke, med figurer som Batman, Joker, Robin og mange flere.

7 produkter
7 produkter
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På Pingvinen
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På PingvinenLEGO
219,95 DKK269,95 DKK
(0)
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På Pingvinen
76264 LEGO Super Heroes DC Batmobile-Jagt: Batman Mod Joker
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
76264 LEGO Super Heroes Dc Batmobile-Jagt: Batman Mod JokerLEGO
239,95 DKK
(0)
76264 LEGO Super Heroes Dc Batmobile-Jagt: Batman Mod Joker
76207 LEGO Super Heroes
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
76207 LEGO Super HeroesLEGO
179,95 DKK
(0)
76207 LEGO Super Heroes
76259 LEGO Super Heroes Dc Byg Selv-Figur Af Batman
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
76259 LEGO Super Heroes Dc Byg Selv-Figur Af BatmanLEGO
329,95 DKK
(0)
76259 LEGO Super Heroes Dc Byg Selv-Figur Af Batman
76265 LEGO Super Heroes DC Batving​E: Batman Mod Jokeren
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
76265 LEGO Super Heroes Dc Batving​E: Batman Mod JokerenLEGO
329,95 DKK
(0)
76265 LEGO Super Heroes Dc Batving​E: Batman Mod Jokeren
76224 LEGO Super Heroes DC Batmobile™: Batmans™ jagt på Jokeren
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
76224 LEGO Super Heroes DC Batmobile™: Batmans™ jagt på JokerenLEGO
429,95 DKK
(0)
76224 LEGO Super Heroes DC Batmobile™: Batmans™ jagt på Jokeren
42155 LEGO Technic THE BATMAN – BATCYCLE™
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
42155 LEGO Technic THE BATMAN – BATCYCLE™LEGO
499,95 DKK
(0)
42155 LEGO Technic THE BATMAN – BATCYCLE™

LEGO® DC Super Heroes

Er du fan af superhelte som Batman og Wonder Woman, og er du klar til at hjælpe dem med at redde dagen? Så har LEGO® skabt den helt oplagte mulighed for at du kan leve dig ind i deres unikke og superheltespækkede univers.
LEGO® DC Super Heroes genskaber det store univers fyldt med superhelte og onde skurke, med figurer som Batman, Joker, Robin og mange flere. Flere af de helt store filmscener er blevet genskabt i LEGO®, og nu handler det blot for dig om at få det bygget, så legen rigtig kan begynde.

Historien bag DC 

DC blev grundlagt helt tilbage i 1934 i USA. De første tegneserier DC lavede, omhandlede superheltene Batman og Superman. DC er et af de første af sin slags, når det handler om superhelte tegneserier.
De har igennem tiden altid været en af de største indenfor tegneseriemarkedet, og er det stadig i dag. Initialerne DC, stammer fra originalnavnet Detective Comic.

Samarbejde mellem LEGO® og DC

I 2011 startede DC et samarbejde med LEGO®, hvor de startede med at lancere og udgive sæt med Batman. LEGO® DC Super Heroes bygger på de gamle tegneserier fra DC, og LEGO® udgiver løbende nye DC Super Heroes sæt og figurer i takt med at der kommer nye film fra DC.
LEGO® tager i deres forskellige sæt udgangspunkt i nogle af de mest velkendte og populære scener i filmene samt ikoniske køretøjer så som Batmobilen. Det er med til at gøre det sjovt for børnene, at de kan genkende figurerne og lege med dem i LEGO® udgaver.

Et univers spækket med superhelte og onde skurke

To af de mest velkendte superhelte fra DC er Batman og Superman. Disse to er også de ældste figurer i DC-universet. Men udover disse to findes der også en stor gruppe af andre superhelte, og hvad er en superhelt uden en ærkerival? Så udover DC-superheltene støder vi også på rigtig mange onde skurke, som hele tiden er med til give superheltene noget at kæmpe imod.

En mørk superhelt uden superkræfter

Batman, som har det borgerlige navn Bruce Wayne, er opvokset i den fiktive by Gotham City. Som barn var han vidne til mordet på begge sine forældre, da de en tragisk aften blev skudt af en stadig ukendt gerningsmand. Denne oplevelse blev drivkraften for, at han som voksen valgte at bruge noget af hans enorme formue på at bekæmpe Gothams mange forbrydere og store skurke. Bruce Wayne, der i hverdagen er multimillionær og forretningsmand, har sin hemmelige identitet som Batman også kaldet The Dark Knight, hvor han er iført en sort lang kappe og maske, så han ligner en flagermus. Batman har ingen superkræfter, men har på grund af sin formue adgang til den nyeste teknologi, og derudover har han en enorm råstyrke.
Batman helt store ærkerival er Jokeren. Jokeren har et meget ikonisk udseende, da han med hvidt ansigt og grønt hår ligner en skræmmende blanding af de klovne vi møder i cirkus, og jokeren fra et almindelig sæt spillekort. Udover Jokeren findes der et hav af andre superskurke i Gotham, som for eksempel Pingvinen, Catwoman, Harley Quinn og mange flere.

Manden af stål

Modsat Batman, har DC superhelten Superman overmenneskelige superkræfter. Han blev født og fik navnet Kal-El på planeten Krypton og blev som spæd sendt til jorden lige inden planeten eksploderede. Her blev han fundet og adopteret af et ægtepar i Smallville, som gav ham navnet Clark Kent. Da han voksede op og opdagede sine superkræfter besluttede han sig for at bruge dem på at hjælpe andre og bekæmpe kriminalitet. Som voksen flytter Clark Kent til Metropolis og arbejder som journalist, imens han har sin hemmelige identitet som Superman, The Man of Steel. En af de store skurke i historierne om Superman er Lex Luthor, som er en både gal og genial videnskabsmand, der med sine opfindelser prøver at overtage verdensherredømmet.

Retfærdighedens kvindelige forkæmper

Diana Prince er prinsesse på øen Themyscira, også kaldet Paradisøen. Øen huser amazonerne og er en meget fredfyldt ø. Diana vokser op og bliver meget stærkere og langt hurtigere end de resterende amazoner på øen. Som voksen er hun fast besluttet på at bringe den fredelige tilværelse med til resten af verden. Som jordens beskytter går Diana under navnet Wonder Woman, hendes overmenneskelige kræfter og unaturlige hurtighed gør hende den en af de mægtigste i DC-universet. Hun kan tale med dyr, flyve og har en ekstrem visdom og medfølsomhed.
Wonder Woman er mest kendt for hendes armbånd som tillader hende at tilbagekaste projektiler. Udover hendes armbånd har hun også hendes ”Lasso of Truth”, som tvinger alle, der bliver fanget af lassoen, til at fortælle sandheden. Udover disse to våben har hun også nogle andre rekvisitter hun kan benytte sig af, hvis det skulle blive nødvendigt. Wonder Woman bekæmper de helt store spillere, så som den onde Gud Ares.

Leg med og lav dit helt eget univers

Både Batman, Superman og Wonder Woman er en del af superhelte gruppen Justice League sammen med de andre DC superhelte Aquaman, The Flash, Green Lantern og Cyborg. Medlemmerne i gruppen har skiftet meget op igennem tiden.
Med LEGO® DC Super Heroes figurerne kan du danne din helt egen superhelte-gruppe og her er det kun fantasien der sætter grænser.
Hvordan ville Gotham se ud hvis Jokeren var den gode og Batman var den dystre skurk, eller hvad vil borgerne i Metropolis gøre, hvis Superman havde valgt at bruge hans overmenneskelige kræfter til at overtage verden i stedet.
Med figurer, som børnene helt sikkert vil kunne genkende fra DC filmene, kan de skabe deres helt eget superhelte univers bygget i LEGO®. Med LEGO® DC Super Heroes kan man tilbringe adskillige timer på både at bygge, lave om, lege med og styre figurerne.

Find og køb LEGO® DC Super Heroes online

Her hos Bog & idé holder vi os løbende opdateret med, hvad der hitter på markedet, når det kommer til LEGO®, og sørger for at der hele tiden er et udvalg at vælge imellem så LEGO® samlingen derhjemme kan udvides, når der bliver behov for det.
Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med byggeriet og god kamp med de onde skurke.