LEGO Minecraft

LEGO Minecraft1

I LEGO Minecraft handler det om at finde et sted, hvor du kan bosætte dig, og om at bygge sin helt egen by fra bunden. Man starter sit helt eget økosystem med sine dyr, og så kan man begynde at udvinde råstoffer. Disse råstoffer skal bruges til at bygge en stor by, som du kan bo i.

Men du skal passe på, for i minerne findes der også andre væsner end dig.

LEGO Minecraft

Du kan nu bygge din helt egen Minecraft verden i LEGO klodser.  Kan dit barn heller ikke få øjnene fra computerskærmen, fordi Minecraft bare er det fedeste. Så skal du måske overveje at introducere dem for LEGO Minecraft, som gør det muligt for dit barn både at være fysisk og kreativ. LEGO har nemlig trukket det populære computerspil ud af skærmen, og nu kan dit barn lege med klodserne hjemme på gulvet. De kan ligesom i spillet bygge huse, farme, huler, skjulesteder og meget mere. Præcis som i spillet kan dit barn bygge og destruere og bygge op igen.

Det første LEGO Minecraft sæt blev lanceret i 2013, og der er siden da blevet udgivet mere end 30 forskellige sæt. Minecraft serien er en af de eneste i LEGO-familien, hvor figurerne bliver produceret af originale firkantet legoklodser. Det skyldes, at det lige netop er det pixeleret udseende, som karakterer Minecraft verdenen.

LEGO Minecraft er designet til alle fans af det populære computerspil Minecraft. I videospillet bygger børnene selv deres egen verden. Det gælder det samme i LEGO Minecraft, hvor børnene kan skabe deres eget Minecraft-eventyr med alle de velkendte figurer og elementer fra spillet.
Det starter småt, og lidt efter lidt, klods efter klods, kan de selv bygge en hel by op fra bunden. Efterfølgende kan de begive sig ud på spændende missioner. Det gælder om at skaffe mad, så de kan overleve og passe deres dyr. Der skal vandes marker og laves indhegninger til dyrene. Men de er ikke de eneste væsner i minernes dyb. Der lurer nemlig andre, som er ude efter dem. De skal derfor også beskytte deres by og afgrøder mod uventet gæster.

Minecraft videospil

Minecraft videospil har i mange år hittet blandt de unge. De tog verden med storm på grund af deres simple grafik og spille design. Spillet er det man kalder et sandkassespil. Det vil sige at det er et spil, som lægger stor vægt på spillerens frihed. Med andre ord, er det et spil hvor man kan vælge blot at gå på opdagelse i den skabte verden. Minecraft universet er skabt af svenske Markus ”Notch” Persson. Det bliver i øjeblikket opdateret og vedligeholdt af selskabet Mojang AB. Minecraft har over 40 millioner registrerede brugere.

 

Hver gang du starter et nyt spil, oprettes der en ny verden, så det er aldrig den samme verden du kommer til. Spillet er opbygget af blokke. I disse blokke kan du ofte finde forskellige råstoffer. Blokke som sten, jord, træ og sand er meget almindelige at finde i spillet. Blokke som indeholder guld og diamanter er mere sjældent at finde. I spillet styre man en figur, som kan placere eller ødelægge blokke, dekorationer osv. Figuren kan også selv skabe nye blokke eller dekorationer. Man kan med blokkene selv skabe, sammensætte og lave nye bygninger eller opfinde kreationer. Spilleren kan også angribe hinanden, enten alene eller med andre spillere. Det overordnet formål med spillet, er at samle ressourcer til at skabe og bygge ting, som man skal bruge til at overleve. Det gælder også om at være forberedt til når monstrene og zombierne kommer frem fra mørket. I sidste ende kommer der også bosser, som du skal være klar til at besejre.

Køb LEGO Minecraft online

Bestil noget fra vores store udvalg af LEGO Minecraft, og få det leveret hjem til dig. Benyt muligheden for at forkæle dit barn. Alle LEGO Minecraft sættene kan bruges hver for sig, så du behøver ikke alle sættene for at garantere timers sjov og kreativ leg. Men sættene kan selvfølgelig også kombineres med hinanden og med almindelige LEGO-sæt, så man får mulighed for at udforske endnu mere, og skabe ny spændende historier.

LEGO Minecraft garanterer en masse leg, kreativitet og timevis underholdning. Så nu gælder det bare at slippe fantasien løs, og byg din helt egen Minecraft verden.