Bog & idéLegetøjLEGO®LEGO® Speed Champions

LEGO® Speed Champions

4 produkter
4 produkter
76908 LEGO Speed Champions Lamborghini Countach
76908 LEGO Speed Champions Lamborghini CountachLEGO
219,95 DKK
(0)
76908 LEGO Speed Champions Lamborghini Countach
76911 LEGO Speed Champions 007 Aston Martin DB5
KUN ONLINE
76911 LEGO Speed Champions 007 Aston Martin DB5LEGO
219,95 DKK
(0)
76911 LEGO Speed Champions 007 Aston Martin DB5
76912 LEGO Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T
KUN ONLINE
76912 LEGO Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/TLEGO
219,95 DKK
(0)
76912 LEGO Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T
76906 LEGO Speed Champions 1970 Ferrari 512 M
KUN ONLINE
76906 LEGO Speed Champions 1970 Ferrari 512 MLEGO
219,95 DKK
(0)
76906 LEGO Speed Champions 1970 Ferrari 512 M

LEGO® Speed Champions

Interesserer dit barn sig også for seje racerbiler, der har fede features og som kan køre ekstra stærkt? Måske de tilmed har idoler som Kevin Magnussen og Tom Kristensen? Så vil LEGO® Speed Champions uden tvivl være et sikkert hit hos dem! Med LEGO® Speed Champions kan dit barn komme med på førersædet af en af de seje model-racerbiler, der blandt andet findes i varianter af LEGO® Speed Champions Ferrari, Chevrolet, Corvette, Toyota eller McLaren.

De super seje legesæt fra Speed Champions LEGO® er både gode til fantasifulde lege, racerløb eller interne konkurrencer mellem venner, men er også flotte som udstillingsmodeller til børneværelset. De flotte racerbils-modeller er fyldt med realistiske detaljer og features, der gør det ekstra sjovt for dit barn at lege sig igennem en lærerig byggeoplevelse, der senere kan bruges til hæsblæsende racerløb.

Så tjek de mange forskellige produkter ud ovenfor og lad dit barns indre racerkører komme til udtryk og drøn derud af med LEGO® Speed Champions.

Kom med på førersædet med LEGO® Speed Champions

Med LEGO® Speed Champions indtager dit barn førersødet og kan dermed selv bestemme hvor hurtigt det skal gå med alle de seje racerbiler. Speed Champions LEGO® serien er både henvendt til drenge og piger, børn og barnlige sjæle, så det er bare med at få fundet den racerbil, der passer til lige præcis dit barn. Med Speed Champions legesættene kan der bruges timevis af sjov til fantasifulde lege med fart over feltet, der gør det så autentisk at man næsten føler at man bygger en rigtig bil som dem dit barn har set i virkeligheden. Med LEGO® Speed Champions kan dit barn derfor lege sig ind i en verden som var de en af de seje racerkørere fra racerløbene Formel 1 eller Le Mans, hvor der er garanteret fart over feltet.

Med serien Speed Champions har LEGO® skabt et autentisk racerbilsmiljø med legetøjsbiler, der gør det sjovt at bygge bilerne inden racet kan begynde. Så er dit barn på udkig efter en af de klassiske, gamle biler, en sportsvogn, en særligt udholdende bil eller en helt fjerde model, så undersøg vores sortiment oven for med alle de seje racerbiler og find den racerbil, der passer til dit barns racerdrøm.

Der er derfor altid fart over feltet, når dit barn med LEGO® Speed Champions skal udleve sine racerbilsdrømme, der med legesættene giver anledning til timevis af byg-selv-projekter, leg, høj fart og kreativitet. Det er derfor muligt for dit barn at udleve sin passion for fart og seje racerbiler – og så er de færdigbygget racerbiler ovenikøbet så seje at de også kan udstilles når legen ikke er i gang.

Hold styr på byggeeventyret med LEGO®s Byggevejledningsapp

LEGO® har netop lanceret en ny LEGO® Byggevejledningsapp, hvor der findes brugervenlige digitale byggevejledninger, der giver en god introduktion til LEGO® universet, der kan være med til at motivere og inspirere dit barn til endnu flere sjove byggeoplevelser. Med appen LEGO® Byggevejledninger kan man zoome, rotere og se sine LEGO® modeller i 3D og i spøgelsestilstand, der gør det nemmere og mere overskueligt at se hvor langt man er kommet. LEGO® Byggevejledningsappen er god til både nybegyndere og til mere erfarne LEGO®-byggere, da den kan bruges til at holde styr på alle ens igangværende projekter, genfinde byggevejledninger fra tidligere og få inspiration til nye byggeeventyrer.

Køb LEGO® Speed Champions online hos Bog & idé

Hos Bog & idé vil vi gerne hjælpe dit barn med at få en god LEGO®-oplevelse, hvor produkterne udvikles og vokser med dit barns alder, og hvor der er plads til at dit barns fantasi kan udvikle og udfolde sig i takt med at de kreative evner vokser. Derfor bestræber vi os hele tiden efter at have de nyeste LEGO® Speed Champions legesæt på lager, og opdaterer derfor hele tiden vores sortiment i LEGO® Speed Champions serien. Hold derfor løbende øje med Bog & idé-hjemmesiden, så du ikke går glip af et nyt sejt legesæt eller et god LEGO® Speed Champions tilbud til dit barn.

LEGO® Speed Champions serien er et sikkert gavehit til børn i mange aldre, da legesættene kan fungere som selvstændige legesæt, men som også fungerer optimalt som supplement til andet LEGO®-legesæt. Derudover er det muligt at købe forskellige LEGO® Speed Champions legesæt i forskellige prisklasser, der gør det muligt at vælge et produkt til enhver anledning.

Børn der elsker biler og fart over feltet vil elske at bygge disse flotte og detaljerede bilmodeller fra LEGO® Speed Champions. Med LEGO® Speed Champions garanteres timevis af leg og kreativitet – så træd på speederen og leg dig ind i en verden med fart over feltet.