Bog & idéAlix E. Harrow

Bøger skrevet af Alix E. Harrow

Læs mere om Alix E. Harrow
3 produkter
3 produkter
Starling House
Starling HouseAlix E. Harrow
179,95 DKK
Paperback
(0)
Starling House
Las brujas del ayer y del mañana
Las brujas del ayer y del mañanaAlix E. Harrow
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Las brujas del ayer y del mañana
Las diez mil puertas de enero
Las diez mil puertas de EneroAlix E. Harrow
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Las diez mil puertas de Enero

Mere om Alix E. Harrow

Der er flere forskellige bøger fra Alix E. Harrow tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Harrow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Once and Future Witches" udgivet af Orbit - "The Ten Thousand Doors of January" udgivet af Orbit - "The Ten Thousand Doors of January" udgivet af Orbit

Bøger skrevet af Alix E. Harrow

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Alix E. Harrow hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Harrows bøger kommer blot som paperback. Bøgerne af Harrow er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Orbit.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Once and Future Witches" af Alix E. Harrow

Hos Bog & idé er "The Once and Future Witches" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Orbit, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Alix E. Harrow "The Ten Thousand Doors of January"

"The Ten Thousand Doors of January" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Orbit, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Alix E. Harrow