Bog & idéSpil

Unbox Now

Populære spil fra Unbox Now

7 WONDERS
7 wondersBrætspil
419,95 DKK
(0)
7 wonders
Bezzerwizzer original
Bezzerwizzer originalBrætspil
399,95 DKK
(2)
Bezzerwizzer original
Carcassonne
Carcassonne nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Carcassonne nordic
DIXIT NORDIC
Dixit nordicBrætspil
299,95 DKK
(0)
Dixit nordic
HINT
HintBrætspil
399,95 DKK
(3)
Hint
Pandemic Dk
Pandemic dkBrætspil
249,95 DKK
(0)
Pandemic dk
Splendor Nordic
Splendor NordicBrætspil
299,95 DKK
(1406)
Splendor Nordic
Ticket to ride Europe
KUN KLIK & HENT
Ticket to ride EuropeBrætspil
299,95 DKK
(1)
Ticket to ride Europe

Unbox Now

Unbox Now gør det nemt for dig at finde dit nye yndlingsspil. Her åbner sig en verden af brætspil for alle spillere uanset hvor garvet en spiller du måtte være. Gå på opdagelse i et hav af brætspil, som familien kan samles om. Unbox Now spillene er en gruppe af spil, som har det tilfælles, at de er underholdende samtidig med de er nemme at lære og lette at komme i gang med. Alle spillene er desuden bestsellers, så vi står ikke alene om vores holdning.

Med Unbox Now kan du nemt finde frem til dit næste favoritspil.

Find dit yndlings brætspil

Der findes så mange forskellige brætspil, at det kan føles som lidt af en jungle, når du vil prøve kræfter med et nyt spil. Unbox Now har gjort det til sin opgave at guide dig godt igennem denne jungle af brætspil og lede dig hen til de gennemtestede, solide og moderne klassikere. Brætspillene er alle let tilgængelige og den perfekte partner til en sjov og underholdende stund med familie og venner.

11 af de populære brætspil fra Unbox Now har tilsammen vundet mere end 140 priser. Det gør dem derfor til sikre vindere inden for kategorien af populære brætspil. Kig efter logoet næste gang du er på jagt efter et nyt spil til en sjov og underholdende brætspilsaften.

Populære brætspil til enhver lejlighed

Brætspillene favner bredt, og derfor finder du med garanti også et brætspil efter din smag, uanset om du er i humør til strategisk imperieopbygning, festlig billedfortolkning med masser af grin eller noget helt tredje.

Hvis du, mod forventning, ikke finder det helt rigtige spil til lejligheden her på siden, kan du med fordel tage et kig på nogle af vores andre populære spilkategorier såsom selskabsspilspil for voksne og strategispil. Du kan også få et hurtigt overblik over de 10 mest populære brætspil lige nu på siden med top 10 brætspil.