Bog & idéSpil Havespil

Havespil

Smash Ball
KUN ONLINE
Smash BallUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Smash Ball
Strandtennis
KUN ONLINE
StrandtennisUdelegetøj
149,95 DKK
(0)
Strandtennis
Kickmaster ultimative fodbold pakke
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKEUdelegetøj
649,95 DKK
(0)
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
Rundbold sæt
KUN ONLINE
Rundbold sætUdelegetøj
99,95 DKK
(0)
Rundbold sæt
STIGEGOLF
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
STIGEGOLFUdelegetøj
169,95 DKK
(2)
STIGEGOLF
STIGEGOLF I TRÆ
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Stigegolf i træUdelegetøj
399,95 DKK
(0)
Stigegolf i træ
Kubb Box
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Kongespil i træUdelegetøj
249,95 DKK
(1)
Kongespil i træ
Kubb deluxe
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Kubb DeluxeUdelegetøj
299,95 DKK
(0)
Kubb Deluxe
Stangtennis deluxe
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Stangtennis DeluxeUdelegetøj
229,95 DKK
(0)
Stangtennis Deluxe
PETANQUE
KUN ONLINE
PetanqueUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Petanque
Kroket
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
KroketUdelegetøj
199,95 DKK
(0)
Kroket
Have mikado 50 cm
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Have Mikado 50 cmUdelegetøj
129,95 DKK
(0)
Have Mikado 50 cm
Have yatzy
KUN ONLINE
Have YatzyUdelegetøj
169,95 DKK
(0)
Have Yatzy

Havespil

Når dagene bliver længere, fuglene kvidrer, og solens stråler igen begynder at varme, er det skønt at trække uden for og hygge sig i selskab med familie og venner. Mangler du underholdning til de skønne sommeraftener, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af sjove havespil til børn og voksne. Med et af de populære havespil som for eksempel stigegolf eller det klassiske kongespil, er I sikret timevis af sjov og underholdning. Det bedste ved havespil er, at de selvfølgelig kan bruges hjemme i haven, men de fleste af dem er også nemme at tage med på en tur i parken, i sommerhuset eller på camping. Spillene lægger op til sjov, leg og bevægelse for hele familien, og det er en skøn måde at være sammen som familie på, eller de kan bruges som et festligt indslag med venner på en varm sommeraften.

Havespil for børn og voksne

Hos Bog & idé finder du havespil for både børn og voksne, og alle kan være med uanset evner og færdigheder. De fleste af havespillene er lette at forstå uden videre forklaring, og de kræver desuden ikke den store fysiske kunnen. Du finder et bredt udvalg af sjove havespil, som indbyder til timevis af sjov og leg i haven. Der er både spil, som hele familien kan samles om og more sig med, ligesom der er spil, som børnene sagtens selv kan hygge sig med og få masser af sjov ud af.

Garanti for sjov og leg

Når sommeren er over os, og de varme sommerdage trækker os uden for til hygge og samvær med venner og familie, kan I med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af havespil for at finde sjove aktiviteter for alle aldre. Her finder du nogle af de mest populære havespil gennem mange år som for eksempel kroket, petanque, kongespil og stigegolf.

Derudover finder du også andre velkendte spil som Mikado og Yatzy, der i havespilsudgaven er skaleret op til et noget større format, end du kender det fra de oprindelige udgaver. Du kender hyggen fra spilaftenerne indendørs, og det bliver bestemt ikke mindre hyggeligt af at samles om et godt spil i solens stråler.

Havespil til festlige lejligheder

De sjove havespil kan bruges på varme sommerdage, men også som et sjovt indslag til en hyggelig havefest. Det kan bringe masser af grin og gode stunder at bruge en sommeraften med gode venner og sjove aktiviteter. Du kan for eksempel arrangere en lille turnering i spillene, hvor gæsterne i hold dyster mod hinanden.