Bog & idéSpil Havespil

Havespil

PETANQUE
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
PetanqueUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Petanque
Kroket
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
KroketUdelegetøj
199,95 DKK
(0)
Kroket
Have mikado 50 cm
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
Have Mikado 50 cmUdelegetøj
129,95 DKK
(0)
Have Mikado 50 cm
Have yatzy
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
Have YatzyUdelegetøj
169,95 DKK
(0)
Have Yatzy
Hockeysæt
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
HockeysætUdelegetøj
149,95 DKK199,95 DKK
(0)
Hockeysæt
Smash Ball
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
Smash BallUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Smash Ball
Strandtennis
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
StrandtennisUdelegetøj
149,95 DKK
(0)
Strandtennis
Kickmaster ultimative fodbold pakke
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKEUdelegetøj
649,95 DKK
(0)
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
Fodbold kroket
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
Fodbold kroketUdelegetøj
179,95 DKK
(0)
Fodbold kroket
Rygsæk med havespil
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
Rygsæk med havespilUdelegetøj
179,95 DKK
(0)
Rygsæk med havespil
STIGEGOLF
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
STIGEGOLFUdelegetøj
169,95 DKK
(2)
STIGEGOLF
STIGEGOLF I TRÆ
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
Stigegolf i træUdelegetøj
399,95 DKK
(1)
Stigegolf i træ
Kubb Box
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
Kongespil i træUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Kongespil i træ
Kubb deluxe
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
Kubb DeluxeUdelegetøj
299,95 DKK
(0)
Kubb Deluxe
Kickmaster foldbare mål 2 stk.
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAKUdelegetøj
399,95 DKK
(0)
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAK

Havespil

Når dagene bliver længere, fuglene kvidrer, og solens stråler igen begynder at varme, er det skønt at trække uden for og hygge sig i selskab med familie og venner. Mangler du underholdning til de skønne sommeraftener, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af sjove havespil til børn og voksne. Med et af de populære havespil som for eksempel stigegolf eller det klassiske kongespil, er I sikret timevis af sjov og underholdning. Det bedste ved havespil er, at de selvfølgelig kan bruges hjemme i haven, men de fleste af dem er også nemme at tage med på en tur i parken, i sommerhuset eller på camping. Spillene lægger op til sjov, leg og bevægelse for hele familien, og det er en skøn måde at være sammen som familie på, eller de kan bruges som et festligt indslag med venner på en varm sommeraften.

Havespil for børn og voksne

Når de varme sommerdage trækker os uden for til hygge og samvær med venner og familie, kan I med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af havespil for at finde sjove aktiviteter til både små og store.

Hos Bog & idé finder du sjove havespil for både børn og voksne, og alle kan være med uanset evner og færdigheder. De fleste af havespillene er lette at forstå uden videre forklaring, og de kræver desuden ikke den store fysiske kunnen. Du finder et bredt udvalg af sjove havespil, som indbyder til timevis af sjov leg i haven. Der er både spil, som hele familien kan samles om og more sig med, ligesom der er spil, som børnene sagtens selv kan hygge sig med og få masser af sjov ud af.

Hos Bog & idé finder du nogle af de mest populære havespil gennem mange år som for eksempel kroket, petanque, kongespil og stigegolf. Du finder også andre velkendte spil som Mikado og Yatzy, der i havespilsudgaven er skaleret op til et noget større format, end du kender det fra de oprindelige udgaver. Du kender hyggen fra spilaftenerne indendørs, og det bliver bestemt ikke mindre hyggeligt af at samles om et godt spil i solens stråler.

Pift sommerfesten op med kongespil eller stigegolf

De sjove havespil kan bruges på sommerdage, men også som en sjov aktivitet til en hyggelig havefest. Det kan bringe masser af grin og gode stunder at bruge en sommeraften med gode venner og sjove aktiviteter. Du kan for eksempel arrangere en lille turnering i spillene, hvor gæsterne i hold dyster mod hinanden.

Kongespil

Et af de mest populære havespil gennem tiden er kongespillet. Kubb kongespillet i træ kan spilles af 2 til 12 spillere og kan anvendes på de fleste underlag såsom græs, grus, sand og asfalt. Det gør kongespillet til det oplagte spil at tage med sig i parken, i sommerhuset eller på stranden med vennerne.

Kongespillet handler ganske enkelt om først at vælte modstanderens kubber og dernæst Kongen. Sejren går til den person eller det hold, der vælter Kongen først. Det klassiske kongespil består af følgende:

  • 1 konge
  • 10 kubber
  • 6 kastepinde
  • 4 hjørnepinde

Hvordan spilles kongespillet? Reglerne for kongespil er nemme at sætte sig ind i, så selvom I ikke har prøvet spillet før, er det hurtigt at komme i gang. De 4 hjørnepinde bruges som markør af banen, og I kan selv tilpasse banens størrelse alt efter deltagernes alder og evner. Kubberne fordeles ligeligt til begge hold placeres på hvert holds baglinje med nogenlunde samme afstand imellem dem. Kongen placeres i banens centrum.

Inden spillets begyndelse kaster hvert hold en enkelt kastepind for at afgøre, hvem der skal starte. Holdet, der kommer tættest på Kongen, starter spillet. Når spillet er i gang, kaster hvert hold på skift sine pinde i forsøget på at vælte en eller flere af modstandernes kubber. Når alle pinde er kastet, går turen til modstanderholdet. Modstanderholdet må som det første tage eventuelle væltede kubber og kaste dem over på det første holds banehalvdel. Kubberne rejses der, hvor de lander, og kubberne indgår nu som en del af det første holds samlede antal kubber, der må væltes, før fokus kan sættes ind på at vælte Kongen.

Sådan fortsætter spillet, indtil et af holdene har væltet alle modstanderens kubber, og holdet derefter får ram på kongen.

Stigegolf

Stigegolf er et sikkert hit blandt både store og små som en sjov aktivitet i haven. Reglerne i stigegolf er supernemme at sætte sig ind i, og det gør det til et sjovt spil for hele familien.

Hvordan spilles stigegolf? Fra en afstand på cirka 5 meter til stigen kaster spilleren sine kugler og tildeles point alt efter hvilken stang kuglen lander på. Den øverste stang giver 3 point, den midterste 2 point og nederst 1 point. Vinderen er den spiller, der først opnår 21 point. I tilfælde af at 2 spillere opnår 21 point i samme runde, fortsætter de med at dyste mod hinanden.

I stigegolf tælles pointene først sammen ved rundens afslutning, hvilket vil sige, når alle spillerne separat hat kastet sine kugler. Der gives kun point for de kugler, som stadig hænger på stigen. Der gives bonus point, hvis du får alle dine kugler til at hænge på enten det samme trin eller et på hver.