Satch

Satch er et brand, som er populært hos børn og unge på grund af de mange flotte iøjnefaldende modeller. Forældre finder Satch skoletasker /rygsække eftertragtede, for Satch er netop kendt for høj kvalitet, funktionalitet og ikke mindst ergonomi. En skoletaske / rygsæk fra Satch kan justeres til barnets højde og kropstype og følge barnet i mange år, derfor er det en rigtig god investering. Skoletaskerne passer børn og unge fra 140 cm – 180 cm. Kigger du efter en skoletaske til de første skoleår, bør du se nærmere på ergobag skoletaskerne, som kommer fra samme kvalitetsbevidste firma. 

Ergonomi

Børn og unge bærer i dag på tunge skoletasker fyldt med bøger, drikkedunk, madpakke, gymnastikpose og computer og det kræver en stærk rygsæk, som sidder godt på kroppen. Satch skoletaskerne kan justeres i højden, tasken har komfortable, bløde skulderstropper og en brystrem som kan flyttes op og ned efter barnets højde. Mavebæltet bærer taskens vægt, så vægten flyttes fra skuldre til bækken og Satch skoletasken bæres på en naturlig og sund måde nøjagtig som en vandrerygsæk. En Satch skoletaske er en investering i en god skolegang for dit barn, så vælg den perfekte rygsæk, der skal følge med barnet, hvor end det går.

Bæredygtighed

Satch står for stil, kvalitet og funktionalitet men også for bæredygtighed. Når du investerer i en Satch rygsæk, investerer du samtidig i miljøet. Til Satch rygsække og tilbehør anvendes 100 % genanvendeligt materiale fra PET flasker. Flaskerne bliver smeltet og trukket til lange fibertråde, som anvendes til vævning af det solide taskestof, som derefter printes i moderne og tidssvarende farver og designs. Satch tager ansvar for miljøet, så plastik går til et godt formål i stedet for at ødelægge vores natur.