Bøger om heste

Pjok og Petrine

Pjok er en 1. præmie i et stort lotteri og Petrines mor har købt et lod. Petrine er så heldig at lige netop dette lod vinder Pjok. Hun har aldrig været hesteejer og skal nu til at finde ud af hvad man skal og hvordan.  Serien er en sjov, rørende historie om hendes første tid som hestepige og egner sig godt til børn i alderen 6-9 år.

Vigga og Luna

Vigga har altid ønsket sig en pony, og hun får sit ønske opfyldt. Bare ikke på den måde hun lige havde forestillet sig. Følg Vigga og Luna på deres skøre og spændende eventyr sammen. Serien er egnet til børn i alderen 8-12 år.

Sigge

Alle elsker Sigge serien/RAP serien (RAP = Rideskolen Agersøs Ponyer) handler om pony-pigen Elina, der i starten af 2. klasse skal starte til ridning. Elina møder hesten Sigge og det er kærlighed ved første blik. Gennem serien følger man deres unikke venskab og deres oplevelser sammen. Bøgerne her er egnet til børn i alderen 8-12 år  

Silas

En spændende serie om Silas og hans hest, der følger dem gennem alle livets udfordringer og eventyr. Serien er egnet til børn fra 9 år og op.

Teddy

Teddy serien handler om pigen Emilie på 8 år, som en dag finder en annonce i avisen om en hest til salg. Emelies papsøster Mikala har en hest som godt kunne bruge selskab og beslutter sig for at kigge på hesten. Man føljer Emilie og Teddy gennem en rejse om venskab, kærlighed og oplevelser. Serien egner sig godt til børn i alderen 8-10 år.

Klara

Serien om Klara handler om Klara og hendes drømme om at gå til ridning. Man følger Klara i gennem mange udfordringer, både når det gælder ridning men også i helt almindelige hverdags situationer som blandt andet venskab og kærlighed. Bøgerne er egnet godt til børn i alderen 10-12 år.

Heartland

Heartland er et behandlingssted for mishandlede og skræmte heste, hvor de kan få hjælp til at finde ny tillid til omgivelser og et bedre liv. Amy har boet på Heartland hele hendes liv og har et medfødt talent for heste. En tragedie tvinger Amy til at tage mere ansvar og stole på hendes evner for at redde gården og dens beboere. Man følger Amy gennem hele serien og de mange udfordringer hun kommer ud for. Serien egner sig godt til børn i alderen 10-12 år.

Jackie

14-årige Jackie er en rigtig hestepige, men hun ønsker sig inderligt sin egen hest i stedet for altid at låne andres. Hendes ønske går i opfyldelse, da hun får muligheden for at vælge og vrage mellem en masse. Følg hende gennem tyverier, forsvundne personer og meget andet. Serien egner sig til børn i alderen 8-12 år.

Britta

Britta er en vaskeægte hestepige. Hun elsker at være i stalden, og mærke vinden tage i håret, når hesten sætter i galop. Serien er for børn og unge i alderen 10-13 år, der er tossede med heste og livet i stalden.

Blandede bøger om heste

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 120 Bog & idé butikker

Heste fag- og lærebøger

Elsker du heste og vil gerne vide mere? Eller skal du gå til ridning? Her finder du et udvalg af nogle af hestefagbøger der indeholder de informationer du har brug for.

Hestebøger til børn

Elsker dit barn alt om heste? Går det måske selv til ridning? Så vil en hestebog sandsynligvis ramme plet! Der er nemlig noget særligt ved de prægtige dyr, som mange falder for. Det er omkring 6000 år siden, at hesten blev tæmmet af mennesket. Siden har hesten blandt andet været brugt til persontransport og til at trække tunge læs. Mange har desuden fundet en god ven i sin hest, og ofte skabes der unikke venskaber mellem en hest og dens ejer. På grund af de tætte bånd, er der mange som gerne vil læse og samle yderligere information om hestens adfærd, dens kropssprog, livet i stalden og generelt om hestetræning. Heldigvis har vi hos Bog & idé et stort udvalg af fagbøger om heste til børn, samt sjove hestebøger og bogserier om heste. 

I dag findes der over 500 hesteracer! De fordeles i tre underkategorier, som er følgende: ponyer, lette rideheste, og tunge arbejdsheste. Mange hesteelskere ved måske også, at der findes to danske hesteracer. Det er den jyske hest og Frederiksborg-hesten. Hvis man interesserer sig for lignende facts, hestesprog eller træning af heste, kan en hestefagbog eller lærebøger om heste være noget for jer, eller dit barn. Her på siden kan I finde en oversigt over vores hestefagbøger til børn, hvor der gerne skulle være noget for ethvert interesseområde.

Bogserier som omhandler heste, er også en dejlig måde at leve sig ind i hestedrømmen på. Hesteserierne er meget populære, og der kan man havne i adskillige sjove eventyr og blive vidne til unikke venskaber. Prøv at foreslå en hestebog til dit barn, og der er stor sandsynlighed for at du vil have travlt med hele tiden at være klar med den næste bog, fordi læsningen går så stærkt. Børnebøger om heste kan derfor bidrage til at vække, eller vedligeholde, dit barns læselyst. Bøgerne bliver suget ind som et koldt glas vand på en varm sommerdag. Husk at prøve at vælge de bøger som bedst matcher til dit barns alder og læsefærdighed. 

Du finder de populære bøger om heste til børn hos Bog & idé, så tag din hestepige eller din hestedreng under armen og find de hestebøger som passer bedst til dem. Derefter kan de tage afsted i deres læserejse i fuld galop!