Bog & idéSpilFamiliespil

Familiespil

Familiespil

Med et underholdende familiespil er der rig mulighed for at tilbringe værdifuld tid i hinandens selskab. Tilbring hyggelige og sjove stunder sammen og styrk familiens bånd, samtidig med at i griner, snakker og nyder hinanden og jeres fælles tid sammen.

Med et familiespil fra Bog & idé sortiment er i sikret mange timers underholdning og sjov med hele familien samlet. Et godt spil sikrer at i får glæde af hinandens tid og sammen skaber minder og sjove historier, som kan tages med gennem hele livet. Et godt spil kan derfor være nøglen til de gode historier og samtaleemner, og styrke jeres relation i familien, imens i har det sjovt og hygger jer.  

Familiespil til al slags vejr

Lad ikke vejret være en hindring, uanset om det er godt eller dårligt vejr, kan et godt familiespil være kilden til de gode stunder. Tag spillet med i parken eller i haven, og nyd det dejlige vejr. Heller ikke koldt, vådt og mørkt vejr skal forhindre jer i at samle familien om et godt spil. Start spillet og lyt til regndråberne og den tudende vind, imens i sidder trygt og lunt i stuen og spiller.

Desuden findes der et væld af spil perfekte til weekendturen, ferien eller de små udflugter, og Hhr skal dårligt vejr ikke ødelægge stemningen og sætte en stopper for familiehyggen. Pak spillet ud og hyg jer imens i venter på at det klarer op i horisonten.

Opdag nye sider af din familie

Med et familiespil slipper i for at alle sidder med hver deres skærm og ikke deltager i samtalerne. Et spil bringer familien sammen, så i undgår at de allermindste føler sig udenfor eller glemt. Med et spil der involverer alle i familien, kan det undgås at der er nogen som føler sig udenfor og ikke bliver set eller hørt.

Med et spil der udfordrer enten kreativitet, hukommelse, paratviden eller noget helt fjerde, er der mulighed for at opdage nye evner, egenskaber og sider hos din familie. Måske finder du ud af at din kæreste eller mand er en dygtig tegner, eller at dit barn ved alt om formel 1 biler.

Måske er du selv den bedte til at løse et problem på tid eller kan lægge en succesfuld sejrsstrategi der giver dig og dit hold sejren hver gang. Tag et kig i kategorien familiespil og tag gerne dit barn, kone eller resten af familien med på råd når i skal finde det næste store familiespil.

Populære spil

I kategorien Familiespil kan vi anbefale at tage et kig på nogen af vores mest solgte spil. F.eks. Årets Familiespil 2018: Partners+ - som også er vinder af Guldbrikken. Eller Årets Familiespil 2017: Kingdomino. Eller måske skal det være Årets Voksenspil: Det dårlige selskab, som kan spilles når de mindste i familien er gået til ro og i trænger til lidt sjov, ballade og et godt grin.

Mulighederne er uendelige og der er masser af inspiration at hente, så kast dig ud i det, og prøv noget nyt og spændende for hele familien. Hvis det er de klassiske spil der tiltaler mest, så har Bog & idé et stort udvalg af gamle klassiske spil, der aldrig går af mode. Her kan blandt andet nævnes Matador, Afrikas Stjerne eller Sequence. Disse klassiske familiespil er garant for god underholdning for alle i familien. 

Klik her for at se alle vores brætspil