Bog & idéSkoleComputer sleeve

Computer sleeve

9 produkter
9 produkter
SLEEVE NEOPREN ENSFARVET
Sleeve neopren ensfarvet sort 13"Computer tilbehør div.
149,95 DKK
(0)
Sleeve neopren ensfarvet sort 13"
Beckmann Black Gold 24X34 cm
Beckmann Black Gold 24X34 cmBørneartikler div.
99,95 DKK
(0)
Beckmann Black Gold 24X34 cm
SLEEVE NEOPREN ENSFARVET
Sleeve neopren ensfarvet sort 15"Computer tilbehør div.
199,95 DKK
(0)
Sleeve neopren ensfarvet sort 15"
Beckmann Blue Camo 24X34 cm
Beckmann Blue Camo 24X34 cmBørneartikler div.
99,95 DKK
(0)
Beckmann Blue Camo 24X34 cm
Tablet sleeve cover Beckmann Camo Rex 12,9"
Sleeve tablet cover Beckmann camo rex 21x29 cm smallBørneartikler div.
139,95 DKK
(0)
Sleeve tablet cover Beckmann camo rex 21x29 cm small
Sleeve tablet cover Beckmann furry 21x29 cm small
Sleeve tablet cover Beckmann furry 21x29 cm smallBørneartikler div.
139,95 DKK
(0)
Sleeve tablet cover Beckmann furry 21x29 cm small
SLEEVE PU
Sleeve sort pu 13" 34x24x2 cm.Computer tilbehør div.
149,95 DKK
(0)
Sleeve sort pu 13" 34x24x2 cm.
Beckmann Black Bold 24X34 cm
Beckmann Black Bold 24X34 cmBørneartikler div.
99,95 DKK
(0)
Beckmann Black Bold 24X34 cm
Beckmann Space Mission 21X19 cm
Beckmann Space Mission 21X19 cmBørneartikler div.
139,95 DKK
(0)
Beckmann Space Mission 21X19 cm

Computer sleeves

Et computer sleeve er en praktisk og smart beskyttelsesløsning til din bærbare computer. Med et sleeve til din computer passer du godt på den og beskytter computeren mod slag, stød og ridser under transport. Det er især smart, hvis du ofte eller på daglig basis transporterer din laptop til og fra skole eller arbejde.  Computer sleeves er fremstillet i holdbare materialer som neopren, skind, nylon eller polyester og er polstret for at give ekstra beskyttelse mod uheld.

Hvorfor skal du bruge et computer sleeve?

Et computer sleeve er en uundværlig tilføjelse til din bærbare computer, og særligt hvis du ind i mellem har behov for at tage computeren med dig frem og tilbage. Her er nogle af fordelene ved at bruge et sleeve til din computer:

  1. Beskyttelse mod slag og stød: Et computer sleeve hjælper med at absorbere stød og beskytter din bærbare computer mod uventede bump og slag, når den transporteres i din taske eller rygsæk.

  2. Ridsefri overflade: Computer sleevet er polstret indvendigt, og det holder din laptop sikkert på plads og forhindrer, at den bliver ridset af nøgler eller andre genstande i din taske.

  3. Let og kompakt: Computer sleeves er lette og kompakte, hvilket gø det nemt at have dem med dig overalt. De optager minimal ekstra plads i din taske og giver stadig optimal beskyttelse.

  4. Stilfuldt design: Ud over at beskytte din bærbare computer er computer sleeves en stilfuld tilføjelse til dit look. De kommer i forskellige farver, mønstre og materialer for at du nemt kan vælge et, der passer til din personlige stil.

Sådan vælger du det rigtige computer sleeve

Når du skal vælge et sleeve til din computer, er der nogle ting, du med fordel kan tænke over på forhånd.

For det første er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Der findes computer sleeves til enhver størrelse computer, så uanset om du er på jagt efter et computer sleeve 13”, computer sleeve 14 ” eller måske computer sleeve 15”, er der også et til dig. Det er vigtigt at vælge et sleeve, der passer perfekt til din bærbare computers størrelse for at opnå den optimale beskyttelse. Kan du ikke huske, hvor mange tommer skærmen er, kan du nemt finde ud af det ved hjælp af en lineal eller et målebånd. Skærmens størrelse henviser til den diagonale længde. Det vil sige, at du skal måle skærmen fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne.

Derudover anbefaler vi, at du vælger et computer sleeve fremstillet i holdbare materialer som eksempelvis neopren, der kan modstå slid og stød. Her er det også en god idé at sørge for, at sleevet har tilstrækkelig polstring og en stærk lynlås for at beskytte din laptop bedst muligt.

Du kan overveje at vælge et computer sleeve, der afspejler din personlige stil. Hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af farver, mønstre og designs, så du kan finde et, der passer til din smag.