Bog & idéKontorKalenderDagskalender

Dagskalender

Dagskalender

Planlæg og organiser din dag med en dagskalender.

En dagskalender er det oplagte valg til at holde styr på dine aftaler. Hos Bog & idé har vi et stort udvalg af dagskalender 2021 som kan hjælpe med at organisere din hverdag og følger dig gennem hele kalenderåret.

Til den travle studerende

En dagskalender er et godt værktøj til den travle studerende, som har behov for at holde styr på sine lektier, afleveringer, fremlæggelser og eksaminer. Fordi en dagskalender har en fuld side med timeinddeling fra kl. 8:00-18:00, er der masser af plads til at skabe overblik over alle ens aftaler og lektier.
I kalenderen er det muligt at udskifte forsiden med dit eget design eller et af de andre designforslag som følger med dagskalenderen, på den måde kan du altid kende din egen kalender fra dine klassekammerater.  

Til arbejdet

Dagskalender kan benyttes til arbejdet, så du altid har styr på aftaler og deadlines. I vores tidsalder kan det virke gammeldags med en fysisk kalender fremfor en elektronisk, men med en dagskalender har du den altid ved hånden og ofte husker vi bedre vores aftaler når vi skriver dem ned i hånden. Kalenderen behøver ikke kun indeholde din aftaler og deadlines til arbejde, den kan også benyttes til at skrive fødselsdage og andre mærkedage ned.

Familielivet

Det kan ofte i børnefamilien være hektisk at planlægge alle børnenes aftaler med klassekammerater, fritidsaktiviteter, eller skole-hjem-aftaler. Vores kalender en god løsning fordi der er plads til alle aftaler på samme side. I dagskalenderen kan man benytte stickersark eller designe sin egen forside sammen med børnene, dette er med til at gøre organiseringen af hverdagen til en sjov og kreativ oplevelse.

Dagskalender 2022

Vores udvalg af dagskalender 2022 indeholder blandt andet stickersark som kan være en hjælp til at organisere din kalender og gøre det sjovt at skabe orden i din hverdag. Vores dagskalender 2022 indeholder månedsoversigt og tidslinje over året samt en udfoldelig oversigt over år 2022 og 2023. En udfoldelig oversigt over næste år, er rart at have ved hånden da man kan se ugeoversigt og hvornår helligdage falder på så man kan planlægge ferien. I mange af vores dagskalender 2022 er der bagerst en plastlomme hvor der kan gemmes vigtige papir som du altid gerne vil have ved hånden.

Se vores dagskalender 2022 her og find dit redskab til at organisere din hverdag.