Bog & idéKontorKalenderÅrskalender

Årskalender

Årskalender

3D Puzzle Hogwarts Castle Harry Potter 540 brikker
3D Puzzle Hogwarts Castle Harry Potter 540 brikkerPuslespil
799,95 DKK
(0)
3D Puzzle Hogwarts Castle Harry Potter 540 brikker

Årskalender

Projekt planner brun 2023 80 x 30 cm Mayland
Projekt planner brun 2023 80 x 30 cm Mayland Kalender div.
29,95 DKK
(0)
Projekt planner brun 2023 80 x 30 cm Mayland
Balance log natur udateret Mayland
Balance LogKalender div.
199,95 DKK
Spiralryg
(0)
Balance Log

Årskalender

På en årskalender kan du få et overblik over hele året, og dermed planlægge langsigtet. Mærkedage og helligdage er markeret på kalenderen, således at du er opdateret på de vigtige datoer i løbet af året. Årskalenderen er markeret med ugenumre, som gør det let og overskueligt at planlægge ferie.

Med vores årskalender 2022 har du mulighed for at se hele året. Kalenderen viser alle dage, uger og måneder i året og har markeret mærkedage og helligdage så de er nemme at se. Du har mulighed for selv at notere vigtige datoer i kalenderen og på den måde få et overblik over alle de vigtige ting der sker i løbet af året. Årskalenderen er god til personer som ønsker at planlægge langt frem og godt kan lide at skabe struktur. Den studerende kan også bruge årskalenderen til at skabe sig et overblik over de vigtige datoer i løbet af studiet, så den studerende nemt kan se hvilke dage der er afleveringer, eksaminer, fremlæggelser og andre vigtige datoer. Fordi vores årskalender 2022 er markeret med ugenumre, får du et overblik over hvilke datoer de forskellige uger falder på og kan derfor nemt se hvilke datoer ferien skal planlægges i.

Årskalender 2022 kan sagtens bruges i forbindelse med arbejde, så man let kan se de vigtige datoer og markerer hvornår de forskellige medarbejdere har ferie.

Helligdage og mærkedage

Kalenderen kan også bruges udelukkende til mærkedage, helligdage, fødselsdage og store begivenheder i løbet af året så du har et overblik over hvornår der sker store ting i løbet af året. Som travl børnefamilie kan det være rart at have et samlet overblik over hvornår begivenhederne sker og hvornår venner og families fødselsdage falder, da det ofte kan drukne i hverdagens aftaler og blive glemt. Her er en årskalender idealt til at se hvornår begivenheden falder uden du skal tage højde for hverdagens aftaler. Så ved du altid i god tid hvornår du skal købe den næste bryllupsgave eller sende en hilsen til fødselaren.

Årskalender 2022

Vores årskalender 2022 findes i forskellige farver og motiver så der er til enhver smag. Du kan finde dem i forskellige størrelser så den kan hænge hvor det passer dig.

Tag et kig på vores mange årskalendere her og find lige den der kan give dig overblik over årets begivenheder i år 2022.