Bog & idéLegetøjFjernstyret legetøj

Fjernstyret legetøj

11 produkter
11 produkter
RC Off Road bil gul
KUN ONLINE
AutomobilRC Off Road bil gul
129,95 DKK
(0)
RC Off Road bil gul
RC Magisk Bil
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
UdelegetøjRC Magisk Bil
249,95 DKK
(0)
RC Magisk Bil
MY FIRST  SLOT SET 2,5M
TILBUDKUN ONLINE
GLSOUTLET
AutomobilMy first slot set 2,5m
299,95 DKK549,95 DKK
(0)
My first slot set 2,5m
SILVERLIT TOOKO BUILDER TRUCK
KUN ONLINE
OUTLET
AutomobilSilverlit tooko builder truck
129,95 DKK
(0)
Silverlit tooko builder truck
RC Lastbil med trailer og skilte
KUN ONLINE
AutomobilRc lastbil med trailer og skilte
349,95 DKK
(0)
Rc lastbil med trailer og skilte
RC RACERBIL
KUN ONLINE
Småbørns legetøjRc racerbil
429,95 DKK
(0)
Rc racerbil
RC SPEED FIGHTER
TILBUD
AutomobilRc speed fighter
149,95 DKK199,95 DKK
(0)
Rc speed fighter
CAT JUNIOR MAKINE OPERATØR
KUN ONLINE
AutomobilCat junior maskine operatør
199,95 DKK
(0)
Cat junior maskine operatør
RC Tank
KUN ONLINE
AutomobilRc tank
599,95 DKK
(0)
Rc tank
RC Lastbil med hænger og skilte
KUN ONLINE
AutomobilRc lastbil med hænger og skilte
349,95 DKK
(0)
Rc lastbil med hænger og skilte
Fjernstyret 1:24 Audi R8 2015
KUN ONLINE
AutomobilFjernstyret 1:24 Audi R8 2015
199,95 DKK
(0)
Fjernstyret 1:24 Audi R8 2015

Fjernstyret legetøj

Fjernstyret legetøj er noget, der falder i god jord hos de fleste, uanset om du er barn eller har en barnlig sjæl. Det er sjovt og udfordrende at styre og lege med. Hos Bog & idé elsker vi fjernstyret legetøj. Du kan her på siden se vores store udvalg af fjernstyret legetøj og seje fjernstyret biler.

Fjernstyret legetøj for alle

Uanset om du skal i sommerhus eller blot skal ud i haven, så findes der et stykke fjernstyret legetøj som passer til lejligheden, og som kan peppe selv de kedeligste dage op. Det er ikke altid lige nemt at lokke de yngste med ud i det gode vejr, fordi der i dag findes meget andet sjov indendørs underholdning. Men de fleste på kryds af aldersgrupperne synes alligevel altid, at det er lidt sjovt at udfordre sig selv med at styre en af de fjernstyret biler.

Det er nemlig ikke altid lige nemt, at få den til at køre præcis som man ønsker. Det kan være, at formiddagen skal bruges på at lave en sej bane, som bilen kan køre på, og hvor man senere kan udfordre sine evner med at styre den igennem banen, og måske man så kan lave den endnu sværere. Hvad enten man er alene eller sammen med nogle, kan der køres med fjernstyret biler. Er i flere samlet kan der køres racerkonkurrence imod hinanden. Klar, parat, start. Så er der lagt op til flere timers sjov leg med fart over feltet.

Find alt det sjoveste fjernstyret legetøj online

Brug fjernstyret legetøj til at peppe den almindelige leg op. Når vi snakker om fjernstyret biler, kan det være svært at navigere rundt i de mange modeller og finde den helt rigtige. Er det farten der tæller, så er det helt klart de hurtige racerbiler, som man skal vælge.

Det er ikke så meget et spørgsmål om terræn eller tricks, for det er kun farten der tæller, og fart kan der være rigtig meget af, selv i de mindste modeller. Er det tvært imod tricks du ønsker at lave med din fjernstyret bil. Så er der rig mulighed for at finde modeller, som både kan slå kolbøtter og lave hjulspin. Ofte er de terrængående fjernstyret biler ikke så hurtige, men de kan til gengæld lave en masse fede tricks.

Du kan bestille fjernstyret legetøj online hos Bog & idé og få det leveret direkte til din dør. Herved er legen sikret det næste lange stykke tid.