Bog & idéSkolePenalhuseLEGO penalhus

LEGO penalhus

7 produkter
7 produkter
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago family
KUN KLIK & HENT
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago familyPenaler
199,95 DKK
(0)
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago family
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago dragon power
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago dragon power Penaler
199,95 DKK
(0)
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago dragon power
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago Arin
KUN KLIK & HENT
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago ArinPenaler
199,95 DKK
(0)
Penalhus LEGO m/indhold Ninjago Arin
LEGO Ninjago Dragon Power
LEGO Ninjago Dragon PowerPenaler
99,95 DKK
(0)
LEGO Ninjago Dragon Power
LEGO Iconic Sparkle
LEGO Iconic SparklePenaler
99,95 DKK
(0)
LEGO Iconic Sparkle
LEGO Ninjago Arin
LEGO Ninjago ArinPenaler
99,95 DKK
(0)
LEGO Ninjago Arin
LEGO Ninjago Reach Beyond m/fyld
LEGO Ninjago Reach Beyond m/fyldPenaler
199,95 DKK
(0)
LEGO Ninjago Reach Beyond m/fyld

LEGO penalhus

Skal dit barn starte i skole? Så er et LEGO Penalhus et must-have til de første år i skolen. Penalhusene kommer i to forskellige modeller, med velkendte design fra LEGOs populære univers. Et penalhus er et vigtigt redskab til barnets skolegang, det er derfor vigtigt at vælge det helt rigtige penalhus. Kom godt fra start med et penalhus fra LEGO, hvor I kan være med til at sætte eget præg på, hvad penalhuset skal indeholde. Uanset om dit barn er til Ninjago, LEGO City Police eller noget med flotte enkelte farver og motiver, så har LEGO et bredt udvalg til dit barn.

Et penalhus gennemgår meget i løbet af en skoletid, det er derfor vigtigt at vælge et penalhus der er produceret i høj kvalitet. Her er LEGO et rigtig godt bud på penalhus i den høje kvalitet.

Penalhus fra LEGO er lavet i slidstærkt PVC fri materiale og CE certificeret kvalitetsindhold. Derudover kommer penalhusene i mange forskellige designs, der også matcher skoletaskerne fra LEGO samt børnehaverygsæk. Dit barn vil derfor være klædt godt på til skolen, med yndlingsfigurerne fra LEGOs spændende univers. Uanset om det skal et City Police, LEGO Ninjago eller et penalhus i enkelte farver som dit barn vælger.

LEGO Penalhus med fyld

Skal dit barn være klar til skolestart med de mest nødvendige redskaber i penalhuset, så er et penalhus med fyld fra LEGO et rigtig godt valg. Her får dit barn et fyldt penalhus med de nødvendigste redskaber, som skal bruges i skolen. Penalhuset indeholder 2 blyanter, 10 farveblyanter, 4 tykke farveblyanter, viskelæder, blyantspidser, lineal og vinkelmåler. Derudover følger der et skoleskema med, og penalhuset har også et navneskilt indeni, så det er nemt at kende forskel på penalhuset, hvis sidemakkeren skulle have den samme model.

Barnet kan nemt holde styr på sine redskaber i dette penalhus, hvis man ikke bryder sig om at blyanter, farveblyanter mv. ligger løst i penalhuset. Her sætter barnet blyanten fast i elastikholderen, så blyanten bliver på pladsen, hvor den hører til.

LEGO Penalhus Box

Hvis dit barn hellere vil sammensætte sit eget penalhus, og sætte sit eget præg på hvad penalhuset skal indeholde, så er et penalhus Box fra LEGO et super godt alternativ. Der er intet indhold i penalhuset, men derimod et stort rum, hvor der rigtigt kan fyldes en masse gode redskaber i. I dette LEGO Penalhus finder I også et navneskilt, samt et håndtag på siden, der gør at penalhuset er nemt at bære, da man faktisk også kan bruge et penalhus Box som toilettaske. Udover at penalhuset kan bruges i skolen, er det også et rigtig godt alternativ til børnehaven, eller hvis man skal have det hjemme på skrivebordet til kreative sysler.

Modsat når du køber et LEGO Penalhus med fyld, er der i et Box penalhus plads til mange redskaber, grundet det store rum. Det gør det nemmere for dit barn at samle blyanter, farveblyanter, viskelæder mv. på ét sted. Her er barnet ikke begrænset med plads, ved at redskaberne skal sættes fast i elastikholderne.

Køb LEGO Penalhus online

Hos Bog & idé vil vi gerne hjælpe med at gøre dit barn klar til skolestart. Du kan derfor altid finde et bredt og spændende udvalg, af penalhus i forskellige designs fra LEGO. Så dit barn altid har mulighed, for at få lige det penalhus der falder bedst i smag.

Vi opdaterer løbende sortimentet, så det altid er det nyeste LEGO Ninjago, City Police, Prime Empire mv. Penalhus vi har på lager. Tag et kig her på siden og gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO Penalhus, så du finder det rigtige til netop dit barn.