Bog & idéKontorEtiketter og labelsLabelmaskine

Labelmaskine

9 produkter
9 produkter
Dymo Omega medfølger 1 rulle sort tape
Prægemaskiner & tapeDymo Omega medfølger 1 rulle sort tape
129,95 DKK
(8)
Dymo Omega medfølger 1 rulle sort tape
DYMO TAPE 3D 9MMX3M 3-PACK SORT
Prægemaskiner & tapeDymo tape 3d 9mmx3m 3-pack sort
69,95 DKK
(0)
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack sort
LETRATAG 100H M/1 RL. TAPE DYMO
Prægemaskiner & tapeLetratag 100h m/1 rl. tape dymo
349,95 DKK
(2)
Letratag 100h m/1 rl. tape dymo
DYMO TAPE 3D 9MMX3M 3-PACK ASS. RØD SORT BLÅ
Prægemaskiner & tapeDymo tape 3d 9mmx3m 3-pack ass. rød sort blå
69,95 DKK
(0)
Dymo tape 3d 9mmx3m 3-pack ass. rød sort blå
TAPE LETRA TAG 12MMX4M PLAST
Prægemaskiner & tapeTape letra tag 12mmX4m plast hvid
89,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m plast hvid
TAPE DYMO D1 DURABLE HVID/SORT 12MM x 3M
KUN ONLINE
Prægemaskiner & tapeTape dymo d1 durable hvid/sort 12mm x 3m
69,95 DKK
(0)
Tape dymo d1 durable hvid/sort 12mm x 3m
TAPE LETRA TAG 12MMX4M PLAST
Prægemaskiner & tapeTape letra tag 12mmX4m plast klar
89,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m plast klar
TAPE LETRA TAG
Prægemaskiner & tapeTape letra tag 12mmX4m papir
89,95 DKK
(0)
Tape letra tag 12mmX4m papir
DYMO D1 TAPE 7M
Prægemaskiner & tapeDymo d1 tape 12mm 7m sort/hvid
169,95 DKK
(0)
Dymo d1 tape 12mm 7m sort/hvid

Labelmaskine

Hvilken labelmaskine er den bedste?

Den absolut bedste labelmaskine til prisen man kan få markedet, er en Letratag 100h fra mærket Dymo, som vi jo alle sammen kender. Denne maskine er desuden også en af de mest solgte labelmaskiner, der findes på det danske marked. Kendetegnene ved denne maskine er, at den er meget brugervenlig, og at den kan printe labels i forskellige farver.

Det er altid rart at have styr på stumperne, også selvom det kan tage noget tid at organisere, evt. ved hjælp af en labelmaskine, eller en Dymo som det også kaldes i folkemunde. Dymo er egentlig et brand indenfor labelmaskiner, så man må sige at De har formået at slå deres brand fast i denne varekategori.

Hold styr på sagerne med en labelmaskine

Hvis tingene engang imellem virker lidt uoverskueligt, kan det være en stor hjælp at organisere, ved hjælp af en labelmaskine. F.eks. kan du holde orden i dine sager, ved at udprinte labels med navnet for den genstand, der altid skal placeres det samme sted i huset. Herefter monterer du labelen på det sted, hvor genstanden altid skal placeres, så der ikke opstår tvivl blandt husstandens andre beboere, eller hos udefrakommende gæster, der vil hjælpe med oprydningen.

Hold orden på kontoret med en labelmaskine

Et af de rum, hvor en labelmaskine er mest brugt er på kontoret, hvor mapper og skuffer skal organiseres. Her er det også bedst, hvis tingene placeres de samme steder hver gang, så husstandens beboere eller virksomhedens ansatte, altid kan finde det de søger. Det kan spare folk en masse tid, at organisere kontoret ved hjælp af en labelmaskine.

Markér dine ting med en labelmaskine

Hvis folk har svært ved at kende forskel på dit og mit, er det en rigtig god idé at markere egne genstande ved hjælp af en labelmaskine, eller en labelprinter. Dette fænomen er specielt brugt blandt børnefamilier således, at både børn og voksne i f.eks. børnehaven eller skolen, ved hvilke madkasser og drikkedunke, der tilhører de forskellige børn.Det er i dag meget populært at sætte en navnelabel på dit barns drikkedunk eller madkasse. Dette kan eks. gøres ved hjælp af en labelmaskine eller en labelprinter. Herved sikrer du at du får den rigtige madkasse og drikkedunk med hjem, samt at der ikke er andre der tager dit barns.

Hav altid ekstra labels og dymo tape på lager. Det er altid trist at løbe tør for labels til sin labelmaskine, når man lige skal stå og bruge den nu og her. Der kan lidt sammenlignes med at løbe tør for batterier. Så sørg altid for at købe en ekstra rulle dymo-tape eller labels med, når du køber din labelmaskine, eller når du besøger en af vores butikker.

En labelmaskine kan bruges rigtig mange steder, men nogle af de mest populære steder er selvfølgelig på postkassen, hvor vi alle har set dem, eller på madkasser og drikkedunke, mapper eller bøger.