Bog & idéSkole

Sistema

8 produkter
8 produkter
Sistema Snack Attack To Go
KUN KLIK & HENT
Sistema Snack Attack To GoBørneartikler div.
44,95 DKK
(0)
Sistema Snack Attack To Go
SISTEMA SAUCE TO GO 3X35 ML. DRESSING SAUCE ASS FARVER
KUN KLIK & HENT
Sistema sauce to go 3x35 ml. dressing sauce ass farverBørneartikler div.
39,95 DKK
(0)
Sistema sauce to go 3x35 ml. dressing sauce ass farver
SISTEMA DRESSING TO GO 4 STK.
KUN KLIK & HENT
Sistema® dressing to go 4 stk.Børneartikler div.
29,95 DKK
(0)
Sistema® dressing to go 4 stk.
SISTEMA SANDWICH BOX 3 STK
KUN KLIK & HENT
Sistema sandwich box 3 stkBørneartikler div.
89,95 DKK
(0)
Sistema sandwich box 3 stk
OPBEVARING SISTEMA MINI BITES TO GO 3 PACK
KUN KLIK & HENT
Opbevaring Sistema mini bites to go 3 packBørneartikler div.
59,95 DKK
(0)
Opbevaring Sistema mini bites to go 3 pack
SISTEMA LUNCH 200 ML. 3 PAK
KUN KLIK & HENT
Sistema lunch 200 ml. 3 pakBørneartikler div.
64,95 DKK
(0)
Sistema lunch 200 ml. 3 pak
SISTEMA LUNCH 400 ML. 3 PAK
KUN KLIK & HENT
Sistema lunch 400 ml. 3 pakBørneartikler div.
69,95 DKK
(0)
Sistema lunch 400 ml. 3 pak
OPBEVARING SISTEMA KNICK KNACK PACK MINI
KUN KLIK & HENT
Opbevaring Sistema knick knack pack miniBørneartikler div.
59,95 DKK
(0)
Opbevaring Sistema knick knack pack mini

Sistema

Sistemas produkter produceres i slagfast plast og er kendt for deres smarte kliklåg og låsningsklemmer, der sikrer, at maden bliver i madkassen. Du kan både få Sistema madkasser, drikkedunke og mindre bøtter i de velkendte blå, lilla, lime og pink farver, samt i klar plast med farver på låg og låsninger. Sistema madkasser og drikkedunke er veldesignede, funktionelle og holdbare, hvilket gør dem oplagte til din og dine børns madpakker, da de er skabt til at være med på farten dag efter dag.

Sistema madkasser

Madkasserne fra Sistema kommer i mange størrelser, former og farver, og med diverse forskellige ruminddelinger.

Du kan få store og små madkasser med skillerum, så du kan opbevare hele frokosten i én Sistema madkasse, uden at brød, frugt, snacks og andet kommer i kontakt. På den måde bliver det sprøde ikke blødt og fugtigt, og det salte og søde kan holdes adskilt. Hvis du eller dine børn vil have yoghurt eller lignende med, er der madkasser med separate indsatser til netop det, som holder helt tæt. Du kan også vælge en Sistema boks eller salatboks med indsats, der kan bruges til dressing eller toppings.

Boksene kan bruges til lige det, der passer dig, og de er perfekte til opbevaring af rester, da de både tåler fryser, mikroovn og opvasker. Bøtterne er desuden gode at medbringe rester i, da de er rummelige og praktiske, og for eksempel salatboksen kommer endda med bestik. I de runde bøtter får du den perfekte opbevaring til din morgenmad, da de kommer med indsats, som kan bruges til mysli, og med en tilhørende ske, så du kan spise i toget, på kontoret eller hvor du måtte befinde dig.

Du kan også vælge de små Sistema bøtter med ét rum til opbevaring af mindre mængder. De små bøtter kommer ligeledes i forskellige farver og former, så du kan få lige det, der matcher dit behov. Bøtterne kan fås i sampak med 3-4 bøtter i forskellige farver, som egner sig særligt godt til mindre snacks eller tilbehør til morgenmad, frokost og aftensmad på farten.

Sistema drikkedunke

Ligesom madkasserne er Sistemas drikkedunke kendt for deres funktionalitet, robusthed og farverige design. Sistema drikkedunke er ergonomiske og kommer i forskellige størrelser og faconer, som passer til netop dit barns skoletaske eller sportstaske. Nogle modeller har indbygget sugerør af silikone, og alle flaskerne har praktiske åben/lukke-funktioner, som sørger for, at de holder tæt, så indholdet ikke kommer ud i tasken. Sistema drikkedunkene er gode at holde om, praktiske at have med i tasken og kan gå i både fryser og opvasker.

 

Alle Sistema madkasser, bøtter og drikkedunke er 100% BPA- og ftalatfri.