2. - 4. klasse

skoleklare born

Skoletaske af højeste kvalitet fra Ergobag

En prisvindende skoletaske, som kan justeres til enhver højde mellem 100 og  150 cm. 

Tilbehør til Ergobag

Seje ekstra Kletties og Hangies til din Ergobag

Beckmann skoletasker

Passer perfekt til 0. - 3. klasse med praktisk integreret regnslag og perfekt ergonomi

Indskoling

I Bog & idé finder du et stort udvalg af skoletasker til indskolingen. Vi har et overblik over lækre og populære skoletasker til 2. klasse, 3. klasse og 4. klasse her på hjemmesiden, og de kan også findes i din lokale butik. Det kan godt anbefales at I kigger dem igennem, hvis I skal til at finde taske til indskoling. Mange vælger en rygsæk til indskolingen, og en god kvalitets rygsæk kan godt følge barnet længere i skolesystemet. Der er i hvert fald meget at vælge imellem, og det handler om at finde den bedste skoletaske til indskolingen for jer. Det bidrager til en god skolestart for dit barn.

Skoletaske til 2. 3. og 4. klasse

Skoletasken er en stor del af barnets hverdag i hele skoleperioden, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige. Dit barn kommer til at vokse en del i disse år, og derfor kan det være en fordel at vælge en taske, som vokser med barnet. Her kan vi blandt andet fremhæve ergobag prime skoletasken, som kan justeres i ryggen, sådan at den passer fra barnet er 110 cm højt og til det er 150 cm højt. Det betyder, at der ikke behøver at købes ny skoletaske hver eneste skoleår, hvilket er en stor fordel.

Skoletilbehør til indskolingen

Udover skoletasker har vi masser af andre skoleting til indskolingen. Så hvis din pige eller dreng har brug for et nyt penalhus, farveblyanter, blyanter, tusser eller gymnastikpose til indskolingen kan I udforske vores sortiment og finde det skoletilbehør som I mangler. De ting kan også bruges i fritiden, hvis dit barn f.eks. dyrker sport eller går til kreative kurser efter skole. Her på siden kan I ligeledes få inspiration til bøger og læsning til børn i indskoling alder: 8, 9, 10 og 11 år.

Skriveredskaber til 2. 3. og 4. klasse

På dette alderstrin har børnene som regel en stor lyst til at udfolde sig kreativt i form af flotte tegninger til mor, far eller bedsteforældre. For at give børnene den mest optimale mulighed for at udfolde denne kreativitet, så anbefaler vi nogle af de fine skriveartikler. Der er et stort udvalg af fine farveblyanter og flotte tusser, som virkelig kan være med til at øge tegnelysten og inspirere børnene til at lave fine tegninger. Du finder lækre skriveredskaber fra Facer-Castell, Staedtler og Bog & idés eget mærke Relief.

Foruden farveblyanter og tusser så har børnene også brug for nogle gode blyanter og et viskelæder. Det er vigtigt, at børnene lærer at holde korrekt på blyanten således, at de ubesværet kan kaste sig over skrivearbejdet. Faber-Castell har udviklet nogle rigtig gode trekantede blyanter, som er med til at styrke børnene i at holde korrekt på blyanten. De har et såkaldt soft grip hvilket er med til at sikre at fingrene ikke glider. Blyanterne kan bruges af både højre- og venstrehåndet. Det er selvfølgelig også vigtigt med et godt viskelæder, som indbyder til, at det er ok at lave fejl, for det er altid muligt at tilrette dem. Børn i denne alder er i en stor læringsproces, og for at dette skal blive en succes, så er det vigtigt at børnene ved, at det er ok at lave fejl.