Indskolingen 2. - 4. klasse

skoleklare born

JEVA Practised og JEVA U-turn

JEVA Practised og JEVA U-turner er populære tasker til børn i 0. - 3. klasse

Tuoin skoletasker

Med polstret lomme til tablet / PC, praktisk lomme til penhalhus, brystrem, termolomme til madkasse, net til drikkedunk og medfølgende gymnastikpose. Til børn fra 0. - 3. klasse

Indskoling

I Bog & idé finder du et stort udvalg af skoletasker til indskolingen. Vi har et overblik over lækre og populære skoletasker til 2. klasse, 3. klasse og 4. klasse her på hjemmesiden, og de kan også findes i din lokale butik. Det kan godt anbefales at I kigger dem igennem, hvis I skal til at finde taske til indskoling. Mange vælger en rygsæk til indskolingen, og en god kvalitets rygsæk kan godt følge barnet længere i skolesystemet. Der er i hvert fald meget at vælge imellem, og det handler om at finde den bedste skoletaske til indskolingen for jer. Det bidrager til en god skolestart for dit barn.

Udover skoletasker har vi masser af andre skoleting til indskolingen. Så hvis din pige eller dreng har brug for et nyt penalhus, farveblyanter, blyanter, tusser eller gymnastikpose til indskolingen kan I udforske vores sortiment og finde det skoletilbehør som I mangler. De ting kan også bruges i fritiden, hvis dit barn eksempelvis dyrker sport eller går til kreative kurser efter skole. Her på siden kan I ligeledes få inspiration til bøger og læsning til børn i indskoling alder: 8, 9, 10 og 11 år.