Strikke og hækle

Strikkede klude, strikket legetøj, strikket indretning og strikkede huer er blot nogle af de populære strikkeemner. Når du kaster dig over en ny strikkebog, åbner der sig et nyt kreativt og spændende univers med gode billeder af strik på flotte modeller.

Strikkebøger


En strikkebog er næsten som en god roman, man er nød til at se, hvad den næste pind bliver til. Nogle kalder det terapi at strikke andre kalder det en proces, hvor man bevæger hænderne, for at fremstille et smukt billede i strik. Du vil helt sikkert finde stor glæde ved at strikke opskrifter fra nogle af de fine strikkebøger her på siden. Der er spændende strikke opskrifter fra dygtige forfattere, som kender deres håndværk og laver meget smuk strik. Gå på opdagelse i vores mange strikkebøger nedenfor. 

Hæklebøger

Hæklede klude er ligeså populært som strikkede klude. Er du fan af at hækle og elsker du at lave hækling til dig selv, familie og venner, så kan du finde et stort udvalg af populære hæklebøger lige her. Det er så hyggeligt at kaste sig over hæklebøger med opskrifter på hækling af dyr, blomster, cupcakes, fine sjaler og lækre huer. Mange af de fine opskrifter er især populære til børn og babyer, hvor du skaber fine hæklede gaver.

Hækling er hurtigt og nemt. Mange af opskrifterne i de populære hæklebøger tager blot en halv time at lave. Find inspiration i de mange moderne opskrifter på hækling eller kast dig ud i de klassiske hækleopskrifter. Du kan gøre din hækling personlig ved at vælge specielt garn eller pynte med hæklede fine blomster. Se alle bøger med hækleopskrifter nedenfor.