Strikke og hækle

Strikkede klude, strikket legetøj, strikket indretning og strikkede huer er blot nogle af de populære strikkeemner. Når du kaster dig over en ny strikkebog, åbner der sig et nyt kreativt og spændende univers med gode billeder af strik på flotte modeller.

Strikkebøger

Strikkede klude er et populært emne. Her finder du alle vores fine strikkebøger med gode strikkeopskrifter. 

Strikkebøger

En strikkebog er næsten som en god roman, man er nødt til at se, hvad den næste pind bliver til. Nogle kalder det terapi at strikke andre kalder det en proces, hvor man bevæger hænderne, for at fremstille et smukt billede i strik. Du vil helt sikkert finde stor glæde ved at strikke opskrifter fra nogle af de fine strikkebøger her på siden. Der er spændende strikke opskrifter fra dygtige forfattere, som kender deres håndværk og laver meget smuk strik. Både øvede og nybegyndere kan med fordel gå på opdagelse i en strikkebog, som kan bruges til at finde inspiration til en masse nye strikkeprojekter, som du måske ikke lige havde overvejet før. Gå på opdagelse i vores mange strikkebøger nedenfor.

 

Hæklebøger

Hæklede klude er ligeså populært som strikkede klude. Er du fan af at hækle og elsker du at lave hækling til dig selv, familie og venner, så kan du finde et stort udvalg af populære hæklebøger lige her. Det er så hyggeligt at kaste sig over hæklebøger med opskrifter på hækling af dyr, blomster, cupcakes, fine sjaler og lækre huer. Mange af de fine opskrifter er især populære til børn og babyer, hvor du skaber fine hæklede gaver.

Hækling er hurtigt og nemt. Mange af opskrifterne i de populære hæklebøger tager blot en halv time at lave. Find inspiration i de mange moderne opskrifter på hækling eller kast dig ud i de klassiske hækleopskrifter. Du kan gøre din hækling personlig ved at vælge specielt garn eller pynte med hæklede fine blomster. Se alle bøger med hækleopskrifter nedenfor. 

Strikke og hæklebøger

Når du åbner en strikkebog eller en hæklebog, er det ligesom at gå ind i et helt andet univers. Til hver opskrift følger der som regel et billede, så du kan se hvilket resultat du sigter mod på den pågældende opskrift. Man skal dog være opmærksom på, at resultatet kan afhænge af flere forskellige faktorer. Typisk følges opskrifterne trin for trin, men intet holder dig tilbage fra, at bruge og følge din egen fremgangsmåde og teknikker. På den måde kan du altid blot følge opskrifterne som en inspirationskilde til dine projekter. Uanset hvad du bruger opskrifterne til, vil du garanteret opnå et rigtig fint resultat. Er du nybegynder eller erfaren, findes der uanset hvad rig mulighed for at købe en strikkebog eller en hæklebog, som passer lige præcis dit niveau.

En hobby i udvikling

Danmark er bland de lande, som har allerflest dygtige strikkedesignere. Det er noget vi i Danmark kan være stolte af, da vi befinder os i et land hvor strikning og hækling er mest udbredt. Hobbyen udvikler sig også den vej, at det ikke længere kun er en hobby, som din bedstemor sidder og hygge med til tv-avisen. I dag ses der også en tydelig bredning af hobbyen bland unge mennesker. Dette kan måske bland andet skyldes sammenhængen mellem strikning og mindfulness. Der findes endda strikkebøger omkring mindful strikning, hvis det er lige netop denne hobby du dyrker. Der findes sågar strikkefestivals som Knitwork og strikkefestival Fanø. Her oplever man også en stigning i unge under 35 år. Men det er ikke kun den unge målgruppe som udvider sig, det er faktisk også bland mænd, at hobbyen bliver mere og mere populær.

Uanset hvem du er eller hvad du laver, er det en hobby i fremgang, og der findes selvfølgelig strikkebøger og hæklebøger til enhver, som interesserer sig for hobbyen.

Bestil din hækle eller strikkebog online

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af, så bør du helt sikkert kigge vores store sortiment af hækle og strikkebøger igennem. Det er hurtigt og nemt at bestille nye som gamle hækle eller strikkebøger, som er propfyldt med gode tips og masser af inspiration. Man kan aldrig få for mange strikke eller hæklebøger til sin samling, så du kan med fordel købe dig en ny bog. Dermed løber du aldrig tør for gode ideer og du har altid en pålidelig inspirationskilde lige ved hånden. Fordelene ved at købe fysiske strikkebøger eller hæklebøger er mange, blandt andet at du altid kan slå op i den igen og igen. Hver gang du har brug for din strikkebog eller hæklebog finder du den blot frem fra reolen eller skuffen, og så er den klar til brug. Bestil din hæklebog eller strikkebog online i dag, og få leveret direkte til din dør, eller afhent den fragtfrit i din lokale Bog & idé butik.