Bøger af YouTube-stjerner

YouTube-stjerner

YouTube-stjerner er blevet til et stort fænomen de seneste 10 år og YouTube har produceret mange stjerner. Mange af disse YouTube-stjerner har fået deres ”status” ved at lave originalt indhold, som deres seere kan forholde sig og har derfor samlet mange abonnenter. YouTube-stjernerne kan være kendt for mange forskellige emner, indhold og for deres personlighed så som humoristiske serier, makeup tutorials eller bare en indsigt i deres dagligdag med et lille personligt twist.

Er du helt vild med YouTube-stjerner og følger nogle på YouTube, Instagram og Facebook? Her på siden har vi samlet de store danske YouTube-stjerner, som har skrevet en bog, enten børnehistorier eller biografier om og af dem selv.

Danske Youtubere

Julia Sofia er en ung YouTube-stjerne, der gennem de sidste år har lavet videoer om livsstil, makeup samt alt, der omhandler at være en pige/kvinde. Dertil har hun også skrevet 2 bøger, Smuk indeni-smuk udenpå, der handler om kropsidealer, standarder, normer og mange andre urimelige krav og hvordan man lære at sige pyt til det. Den anden bog hun har skrevet, ’Min egen største fan’, handler om at turde være sig selv og drømme stort. Det er en guide til, hvordan man bliver en vaskeægte girlboss. Julia Sofia er en YouTube-stjerne med over 300.000 følgere på Instagram og ca. 200.000 abonnenter på YouTube. Hun er kendt for sin ekspertise om beauty og for sin ærlighed. Dette har været med til, at hun er den store danske YouTube-stjerne, hun er i dag.

Rasmus Brohave er også en ung YouTube-stjerne, som laver videoer om rejser, sit daglige liv og sponsorerede videoer. Han har desuden været vært på Z factor som var x-factor-liveprogrammet på Tv2 Zulu og på ’Danmark har talent’. Rasmus Bohave har skrevet bogen ’Sådan blev jeg Rasmus Brohave’, der handler om hele hans livshistorie fra barndom til det liv, han lever i dag som professionel YouTube-stjerne. Derudover har han skrevet børnebogen 'Griskernes hemmelighed' om det magiske univers Odysia. YouTube-stjernen Rasmus Brohave har omkring 64.000 abonnenter på sin YouTube kanal og omkring 100.000 følgere på Instagram.

Youtubers bøger

Kristine Sloth er endnu en ung YouTube-stjerne. Derudover er hun også influencer, forfatter og foredragsholder. Hendes YouTube-videoer handler om alt det, der er vigtigst i en teenagepiges liv fra venner og selvværd til mode og makeup. Hendes videoer handler desuden om tabuer, som måske ikke bliver taget op derhjemme og hun er som regel meget ærlig og klar omkring de ting, hun taler om. Hun har skrevet 3 bøger, ’Min Verden’, ’Enestående’ og ’Både og-og hverken enten eller’. 'Min verden' handler om Kristines år som mobbeoffer og hvordan hun kom ud af denne rolle. 'Enestående' er en selvhjælpsbog til teenagepiger, hvor hun bruger eksempler fra sit eget liv og ideer til, hvordan man opbygger sin selvtillid og modet til at være sig selv. Hendes tredje bog ’Både og-og hverken enten eller’ er også en selvhjælpsbog til teenagepiger, der oplever alle de forandringer, der sker på vejen til at blive voksen. YouTube-stjernen har desuden vundet guldtuben 2018 for årets bedste budskab og har pt. 204.000 abonnenter på hendes YouTube kanal og 356.000 følgere på Instagram.