YouTube stjerners bøger

Selvbiografier om YouTube stjerner

Fakta og fiktion om YouTube

YouTube Stjerner

YouTube stjerner er blevet til et stort fænomen de sidste 10 år og YouTube har produceret mange stjerner. Mange af disse YouTube stjerner har fået deres ”status” ved at lave originalt indhold, som deres seere kan forholde sig og har derfor samlet mange abonnenter. YouTube stjernerne kan være kendt for mange forskellige emner, indhold og for deres personlighed så som humoristiske serier, makeup tutorials eller bare en indsigt i deres daglige gang med et lille personligt twist.

Er du helt vild med YouTube Stjerner og følger nogle på YouTube, Instagram og Facebook? Her på siden har vi samlet de store danske YouTube Stjerner, som har skrevet en bog, enten børnehistorier eller biografier om og af dem selv.

Danske Youtubere

Julia Sofia er en ung YouTube stjerne, der gennem de sidste år har lavet videoer om livsstil, makeup samt alt, der omhandler at være en pige/kvinde. Dertil har hun også skrevet 2 bøger, Smuk indeni-smuk udenpå, der handler om kropidealer, standarter, normer og mange andre urimelige krav og hvordan man lære at sige pyt til det. Den anden bog hun har skrevet, ’Min egen største fan’, handler om at turde være sig selv og drømme stort. Det er en guide til, hvordan man bliver en vaskeægte girlboss. Julia Sofia er en YouTube stjerne med 278.000 følgere på instagram og ca. 200.000 abonnenter på YouTube. Hun er kendt for sin ekspertise om beauty og for sin ærlighed. Dette har været med til, at hun er den store danske YouTube stjerne, hun er i dag.

Rasmus Brohave er også en ung YouTube stjerne, som laver videoer om rejser, sit daglige liv og sponsorerede videoer. Han har desuden været vært på Z factor som var x-factor-liveprogrammet på Tv2 Zulu. Hans næste store tv-vært job bliver på ’Danmark har talent’ her til efteråret. Rasmus Bohave har skrevet bogen ’Sådan blev jeg Rasmus Brohave’, der handler om hele hans livshistorie fra barndom til det liv, han lever i dag som professionel YouTube stjerne. YouTube stjernen Rasmus Brohave har omkring 260.000 abonnenter på sin YouTube kanal og omkring 250.000 følgere på instagram.

Youtubers bøger

Kristine Sloth er endnu en ung YouTube stjerne. Derudover er hun også influencer, forfatter og foredragsholder. Hendes YouTube videoer handler om alt det, der er vigtigst i en teenagepiges liv fra venner, selvværd, mode til makeup. Hendes videoer handler desuden om tabuer, som måske ikke bliver taget op derhjemme og hun er som regel meget ærlig og klar omkring de ting, hun taler om. Hun har skrevet 3 bøger, ’Min Verden’, ’Enestående’ og ’Både og-og hverken enten eller’. Min verden handler om Kristines år som mobbeoffer og hvordan hun kom ud af denne rolle. Enestående er en selvhjælpsbog til teenagepiger, hvor hun bruger eksempler fra sit eget liv og ideer til, hvordan man opbygger sin selvtillid og modet til at være sig selv. Hendes tredje bog ’Både og-og hverken enten eller’ er også en selvhjælpsbog til teenagepiger, der oplever alle de forandringer, der sker på vejen til at blive voksen. YouTube stjernen har desuden vundet guldtuben 2018 for årets bedste budskab og har pt 214.157 abonnenter på hendes YouTube kanal og 366.000 følgere på instagram.